Odg: Osnove sexualnog obrazovanja
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Padalica
e bravo moon :bravo: dao si mi slagvort za dalja ispitivanja sitnog :drnd:
@tema
koliko je bitna velicina polnog organa :palac:
Znam, jer se doticni bavi malo psihologijom, opasan teren ako pogresis u proceni :kafa:
et thema:
Koliko sam upoznat, bitna je, nije najbitnija, ali bitna jeste, ostatak je u tehnici, a i jako puno u raspoloženju obe strane.
Kada je raspoloženje u minusu, sve džabe, ali baš sve, barem kod mene.
ovde je pitanje moon ko treba da postavlja pitanja :lol: sitni ima 20 godinica :lol:
ali nema veze :lol: mi cemo da pitamo i odgovaramo za sve zainteresovane gledaoce ovog programa :curica:
@tema
apsolutno se slazem sa tobom :dada:
Svet ostaje na mlađima, dakle on treba da postavlja pitanja, osim ako ima dovoljno iskustva, a to onda daje jedan drugi uvid u njega kao ličnost, ali sve je to ponovo zasnovano samo na pretpostavkama, jer ga niko od nas suštinski ne poznaje, tako da u tome ima uvek odstupnicu, ako ume da je iskoristi.
Kada se o meni radi, ti me već poznaješ, ako te iko hvatao na forumu kada si padala, to sam bio ja :haha:
et thema:
U vezi jedne osobe, čuo sam da je rekla, da je svaki muškarac bio pravi u datom trenutku njenoga života, kako uopšte znati ko je "pravi" ?
P.S.
Ovo je malo off-topic, ali pošto sve ionako ima veze sa psihologijom, malo skretanje neće nikome škoditi.....
jeste moon :dada: da si hvatao hvatao si :haha: :srce:
Sto se teme tice, moje misljenje je, da ne postoji pravi za ceo zivot..cak bih se i slozila sa tom osobom :dada:
Ako je u svakom razdoblju zivota imala pravu osobu pored sebe, onda je dobro prosla...
ako se to odnosi na razdoblje zivota a ne samo na trenutke
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Padalica
jeste moon :dada: da si hvatao hvatao si :haha: :srce:
Sto se teme tice, moje misljenje je, da ne postoji pravi za ceo zivot..cak bih se i slozila sa tom osobom :dada:
Ako je u svakom razdoblju zivota imala pravu osobu pored sebe, onda je dobro prosla...
ako se to odnosi na razdoblje zivota a ne samo na trenutke
Šta sam uhvatio, uhvatio sam, al' te barem nikada ispustio nisam :cmok:
at thema:
Sada sam se setio, osoba je Nataša Bekvalac, nekim sam čudom ostao slušajući njen intervju.
Mislim da postoji pravi il' prava za život ceo, ali sam siguran da se to jako retko nalazi, u većini slučajeva, nikada.
Da li su trenutci ili životno razdoblje, ne znam, nisam Natu pitao, a ne verujem da će nam se putevi ikada ukrstiti,
iako sam slab na barbike, u nekim slučajevima....
slazem se sa moonom za velicinu svakako:kafa:
da,slazem se sa vama i za pravu i pravog,uglavnom mi i nemamo pravog,to je ono sto osjecamo,ako taj pravi ode i veza se zavrsi,vjerojatno ce doc neko novi i mozda ce nam se on ciniti pravi,jel me shvacate?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sitni dječak
da,slazem se sa vama i za pravu i pravog,uglavnom mi i nemamo pravog,to je ono sto osjecamo,ako taj pravi ode i veza se zavrsi,vjerojatno ce doc neko novi i mozda ce nam se on ciniti pravi,jel me shvacate?
Shvaćam ja tebe, ali to bi onda išlo ovako:
Izgled---glas+pogled----dodir---sličnosti(različitosti) + ponašanje = onaj Pravi/Prava
Ovo je gruba skica, dakle tražimo onoga/onu pravu u zavisnosti šta sami želimo da nađemo, podsvesno sami sebe vodimo.
dada,upravo tako,to bi bilo moje misljenje,bas tako moon,a isto tako akoizgubimo pravog ili pravu,i nademo novu,to je vjerojatno zato sto nismo prebolijeli pravu i u toj novoj vidimo nju
ou ou ou :pada: nista se ne slazem sa sitnim
ulazem prigovor :naki1:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Padalica
ou ou ou :pada: nista se ne slazem sa sitnim
ulazem prigovor :naki1:
Nije dovoljno samo uložiti prigovor, nije ovo Kafkin "Proces", daj malo obrazloži taj prigovor. :aha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sitni dječak
dada,upravo tako,to bi bilo moje misljenje,bas tako moon,a isto tako akoizgubimo pravog ili pravu,i nademo novu,to je vjerojatno zato sto nismo prebolijeli pravu i u toj novoj vidimo nju
Drugim riječima, uvijek tražimo istu stvar, tako da gubitkom određene osobe samo kompenzujemo gubitak tražei drugu osobu koja ima iste ili barem slične osobine, kao osoba koju smo izgubili. Ali postoji jedan detalj, a to je da ne postoje dvije identične osobe, takop da nikada ne možemo naći potpunu, već samo djelomičnu zamjenu za nekoga.
Znači li to da pristajemo na kompromis u ljubavi ?
Prihvatajući ono što je ponuđeno, iako nam u potpunosti ne odgovara.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sitni dječak
a isto tako akoizgubimo pravog ili pravu,i nademo novu,to je vjerojatno zato sto nismo prebolijeli pravu i u toj novoj vidimo nju
Ako nadjemo novu-to je zato sto nismo preboleli pravu :pada: glupost
Ako smo izgubili-izgubili smo :pardon:
Kako mozes biti siguran da je neko pravi/prava za tebe?
U skoro pa idealnoj vezi, braku ti mislis da je ta osoba prava za tebe, zanemaris one losije stvari, naviknes se, napravis kompromis...a onda kad ta osoba izadje iz tvog zivota i prodje vreme, ti shvatis da idealnog nema- sve je samo stvar velikog truda, kompromisa i dobre volje :dada:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Drugim riječima, uvijek tražimo istu stvar, tako da gubitkom određene osobe samo kompenzujemo gubitak tražei drugu osobu koja ima iste ili barem slične osobine, kao osoba koju smo izgubili. Ali postoji jedan detalj, a to je da ne postoje dvije identične osobe, takop da nikada ne možemo naći potpunu, već samo djelomičnu zamjenu za nekoga.
Znači li to da pristajemo na kompromis u ljubavi ?
Prihvatajući ono što je ponuđeno, iako nam u potpunosti ne odgovara.
U 80 % slucajeva svi trazimo slicno, pa makar bilo i nepovoljnije po nas, to nam je poznati teren. Promene plase uglavnom, navike su cudo...pre ces ici u starim pocepanim papucama koje su udobne i kojima znas i zmureci da gazis nego nove, neisprobane koje ce mozda neko vreme zuljati :aha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Padalica
U 80 % slucajeva svi trazimo slicno, pa makar bilo i nepovoljnije po nas, to nam je poznati teren. Promene plase uglavnom, navike su cudo...pre ces ici u starim pocepanim papucama koje su udobne i kojima znas i zmureci da gazis nego nove, neisprobane koje ce mozda neko vreme zuljati :aha:
Šta bi sa onim, različitosti se privlače ?
privlace se :dada: ali ne opstaju :nene:
budu uzbudljive dok zaljubljenost traje :aha: cim nestanu leptirici u stomaku i treba da ljubav krene, sve to jako pocne da smeta
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Padalica
privlace se :dada: ali ne opstaju :nene:
budu uzbudljive dok zaljubljenost traje :aha: cim nestanu leptirici u stomaku i treba da ljubav krene, sve to jako pocne da smeta
aHA, tako dakle, misliš dos sex traje sve je ok, a onda fiasko :kapa:
nou sex :nene:
ruzicaste naocare :dada::raz_060:
Sex sa rozle naocarama ? :kapa:
Hmmm...ne znam kako bi to išlo, ću zapišem, pa ćemo ispitamo, dakle tačka 93. :drnd:
:mm: Kao opet spomenusmo sex, da pitamo dalje :mm:
elem, slucaj jao-pao...?
Kada se muskarac vadi na umor i stres i ne znam sta mi je , nikad se desilo nije :aha: a zenska ga tesi :uteha:
:jede: