hahahahaha.... dobra fora....
Printable View
Ko kaze vid ovu iznad tebe... :per:
Па ел видиш да није имала појма.
Sta tebi klonu bre... :pusi:
Jadan klon.... nastradao ni kriv ni duzan... :pusi:
Kako nije kriv, kriv je i ruzan...
Mislis?... :huh: :lol:
Cek da se vratimo na pocetak...
Klon je napravljen radi provere poverenja,jel tako beshe?... :trepp:
Sto je onda kriv?... :lol:
Uf na pocetak... ko ce da se seti kud su mi misli tad letele...
Klon je napravljen zbog provere poverenja i ako zelis ikakvu proveru cilj je da se ne zna ciji je klon tj. sam klon se krije, a ako se krije znaci da je kriv i ruzan... valjda sam to mislio reci... :lol:
Не, него се не зна да је клон.
То је само виртуелна замка.
To sam i reko... a kad je vec kriv onda je i ruzan ako ce vec da ga krivimo... :)
И ко је ту крив на крају?
Она што мува у круг, или онај који поставља замку?
Ma klon je kriv to smo vec ustanovili...
Da,ali strasna je spoznaja da on hoce isto sa klonom sto hoce i od mene.... :huh:
Ponekad zavidim mojoj baki sto je zivela u vreme kada net nije postojao i kada se nista od ovoga nije znalo....
PS.Ja ne mislim da je klon kriv,on je samo sredstvo da bi se doslo do cilja...tj da bi se proverilo poverenje,ili jos bolje receno dijagnostikovalo nepoverenje. :huh:
Čitam temu od početka i ne razumem zašto svaki susret ljudi koji na netu postanu bliski,
mora podrazumevati vezu.Ja sam upoznala par divnih osoba i zadovoljstvo mi je da jesam,
a da nije bilo našeg forumskog druženja ne bih znala da postoje.
Ne vidim ništa loše u tome,naravno kod ljudi koji su onakvi kakvi su i u realnom životu i na netu.
Ne mogu biti ono što nisam,čak šta više,ni ne želim biti ono što nisam.
Ljude prihvatam sa svim njihovim manama i vrlinama,a dovoljna je jedna vrlina koja u mom sistemu
vrednosti ima visoko mesto,da potre neke mane,od kojih svi imamo po neku.
Dakle,ja volim druženja,volim upoznavati ljude,i nemam ništa protiv forumskih kafa,mada razumem
i one koji u tome vide opasnost ili zamku,a i one koji beže od njih kao djavo od k.rsta,jer bi tako morali
otkriti da nisu baš bili najiskreniji :lol:.
Aли ово је кафаница на ЉиС-у.
Флерт се подразумева. :per:
Немој да нам рушиш митове и илузије. :lol:
Ma nemam nameru ništa da rušim Kvinče,ja sam zagovornik
rušenja samo kada su predrasude u pitanju :lol:.
Nastavite sa iluzionističkim pristupom,a može i idealističnim,
mitološkim i kakvim god,ne podržavam samo mitomaniju :lol: ;)
E Kvinče,ova muzika me *razbije* uvek kad je čujem :raz_030:
ma htela ja da se *pridružim* jednom ,al' se nije pojavio onaj što je obeć'o :lol:
a nisam htela da se držim za ruke,majke mi :raz_114:....samo da popijem kafu .
Надам се да ако довољно дуго седим овде, неко ће ме приметити. :stidljiva:
:raz_013:
primećena si :)
Šta ćeš da popiješ? :)
pravu forumašku kafu :)
živa bila velika porasla :raz_125:
Фала, фала.
Такође. :sojka:
Upoznati nekog putem otvorene pozivnice za "forumsku kafu" je stvar svacijeg izbora i slobodne volje,
ali samo u slucaju da je ta zelja obostrana.
Ne razumem zasto se fenomen "forumske kafe" posmatra jednostrano, samo iz ugla zainteresovane strane?
Ako ja zelim upoznati nekog to ne znaci da je i druga strana automatski zainteresovana.
Odbiti nekoga nema veze sa "neiskrenoscu" vec sa nedostatkom volje i zelje da se nekome posveti
vreme i paznja (nezainteresovanscu, jednostavno receno).
Svako eventulano odbijanje pozivnice za kafu meni bi bio sasvim dovoljan i vrlo iskren odgovor koji treba uvazavati i postovati, a ne navalentno i neodmereno insistrirati i dalje sto je veoma ruzno.
Jos je ruznije nekome prilepiti etiketu "neiskrenosti" da ne upotrebim grublji termin "lazova",
kao opravdanje vlastite samoobmane, zavaravanja i mitomanije.
Ма седи Нинани, попиј једну с нама.
Најчешће форумске кафе су оне на окупљањима.
Људи се срећу по темама, размењују мишљења и необавезно ћаскају.
И природно је да после одређеног времена, зачикивања и смеха пожеле да направе окупљање.
;)
Izvoli Queeny...:)
sa srcem od :srce:
el me slučajno neko začikavao :raz_019: aj da flertujemo...
jock bwe :( ignorišete moje postojanje