-
Re: Ljubav medju forumasima,istina ili zabluda....
Citiraj:
Prvobitno napisano od
DeeLite
ne mešam ljubav i ljubav i seks...al ajde ću napišem nešto...
aj majke ti objasni kako se to razdvaja? Ja glupacha postavljam uvijene i razne teme..pokusavam da potvrdim tezu da zene to ne mogu..ne mogu da razdvoje seks od ljubavi..izuzetak su naravno one zene koje za seks traze pare..kako Kovac..kako se reazdvaja ljubav i seks? Zar mogu da imam seks sa nekim koga ne volim, u koga sam zaljubljena, koga sanjam, koji je moj zivot..i tako to..
ps tela sam deelite-a da citiram..al me nesto citat zaebo
-
Nismo svi isti Sani ... nekom je seks samo seks bez trunke emocija ... umesto odlaska u teretanu ili za razgibavanje .. ima toga koliko hoćeš :)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
sani
aj majke ti objasni kako se to razdvaja? Ja glupacha postavljam uvijene i razne teme..pokusavam da potvrdim tezu da zene to ne mogu..ne mogu da razdvoje seks od ljubavi..izuzetak su naravno one zene koje za seks traze pare..kako Kovac..kako se reazdvaja ljubav i seks? Zar mogu da imam seks sa nekim koga ne volim, u koga sam zaljubljena, koga sanjam, koji je moj zivot..i tako to..
ps tela sam deelite-a da citiram..al me nesto citat zaebo
Evo ja ću da ti pomognem da razdvojiš.
Postoji
fizička privlačnost
zaljubljenost
ljubav
Tri sasvim različita pojma. Zar ne?
Iz fizičke privlačnosti može nastati zaljubljenost
iz zaljublenosti ljubav.
Fizička privlačnost + zaljubljenost funkcionišu.
Fizička privlačnost + ljubav funkcionišu.
Jednio zaljublejnost i ljubav ne stoje zajedno.
Tako, kada se govori o sexu bez emocija, zapravo se govori
o sasvim jednostavnoj i ničim opterećenoj fizičkoj privlačnosti.
El sam pomogla? :kojica:
-
Nisi :) aj jos malo :raz_082:
-
pa jeste tako kako kaže kojica....
-
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Ciciban
kako?
pa tako... mlogo jednostavno dok ne zakomplikujemo...
a ti bi baš u detalje da objasnim?
-
meni se čini da muškarci mnogo lakše uleću i izleću iz veza (sexualnih)...čini mi se da su žene te koje iz takvih veza uvek nešto očekuju....a ako muškarac nema nameru ni za čim ozbiljnim, onda nastaje ybada.....a ako se sve to dešava u preduzeću - pa to je strašno.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
meni se čini da muškarci mnogo lakše uleću i izleću iz veza (sexualnih)...čini mi se da su žene te koje iz takvih veza uvek nešto očekuju....a ako muškarac nema nameru ni za čim ozbiljnim, onda nastaje ybada.....a ako se sve to dešava u preduzeću - pa to je strašno.
Šta misliš zašto je tako?
-
ne znam, valjda im je to u prirodi...ne umem da rešavam zagonetke.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
ne znam, valjda im je to u prirodi...ne umem da rešavam zagonetke.
Odosmo od teme, al nema veze. Važno je da nešto pričamo...:lol:
U ovom slučaju, zagonetka nisu oni već mi.
-
Ел то коначно дођоÑмо до закључка да Ñе љубав међу форумашима не разликује од љубави "оÑтатка Ñвета?. :lol:
За мушкарца је уÑпех кад жену одведе у кревет, а за жену, кад "уÑпе" у томе да је он заволи.
Колико Ñу то Ñамо људÑке потребе а колико Ñтвар ваÑпитања не знам.
МиÑлим да... кад би жене биле мало иÑкреније према Ñеби, другачије Ñве Ñве то изгледало.
Колика је наша Ñтварна потреба за иÑкреном љубављу Ñа баш Ñваким мушкарцем Ñа којим Ñмо биле, а колико је то некад Ñамо потреба за пажњом и оÑећајем да Ñмо вољене?
-
Hvala ti Kvin. Ja sam smišljala kako da to ispričam, a da nikoga ne uvredim, pa mi nešto ni je išlo...:lol:
S naše strane u većini slučajeva, čista ucena.
Za nešto u čemu obe strane uživaju, jedna traži sve.
Pa i ako nismo sposobne da uzvratimo, neka pati...
-
Ðема ту увреде Којице.
За жену је најбоље да буде иÑкрена и отворена према Ñеби.
Да иÑкрено Ñеби (не мора другима) каже шта тачно жели и због чега.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
Odosmo od teme, al nema veze. Važno je da nešto pričamo...:lol:
U ovom slučaju, zagonetka nisu oni već mi.
na to sam i mislila.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
pa tako... mlogo jednostavno dok ne zakomplikujemo...
a ti bi baš u detalje da objasnim?
Kad neznas :D ...hihihi
-
joj, cici, nemoj da je vučeš za jezik:lol:
-
Nema tu ništa ni pozitivno ni negativno. Niti drugačije. Ne postoji podela na VL i RL.To dokumentujem činjenicom da tastaturu dodiruju živi ljudi,znači sve je life. Ume da bude lepo kao sredstvo komunikacije. Zamislite ko bi nam dao Skype pre xy godina? Forum,poruke muzikom...Trajno urezani znakovi na internetu,baš kao nekad na klupi u parku. Dakle istina i moguće je. Forum i internet su sjajno sredstvo komunikacije i podrške ljubavi tamo gde je ima. Problemi su također mogući sa svim pratećim emocijama kao i inače. Tu pre svega mislim na ljubomoru, posesesivnost, nepoverenje...Dakle sjajno pomoćno sredstvo za održavanje kontakta za vreme fizičke razdvojenosti zaljubljenih, ili priprema za direktan fizički kontakt. Ugodno je prosto sedeti na terasi na Petrovaradinu slušati tamburaše i poslati mail iz baš tog okruženja i tog momenta osobi koja je negde tamo daleko a želeo bi da bude tu. "Lepa igračka za one koji znaju da se igraju".
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
G
Nema tu ništa ni pozitivno ni negativno. Niti drugačije. Ne postoji podela na VL i RL.To dokumentujem činjenicom da tastaturu dodiruju živi ljudi,znači sve je life. Ume da bude lepo kao sredstvo komunikacije. Zamislite ko bi nam dao Skype pre xy godina? Forum,poruke muzikom...Trajno urezani znakovi na internetu,baš kao nekad na klupi u parku. Dakle istina i moguće je. Forum i internet su sjajno sredstvo komunikacije i podrške ljubavi tamo gde je ima. Problemi su također mogući sa svim pratećim emocijama kao i inače. Tu pre svega mislim na ljubomoru, posesesivnost, nepoverenje...Dakle sjajno pomoćno sredstvo za održavanje kontakta za vreme fizičke razdvojenosti zaljubljenih, ili priprema za direktan fizički kontakt. Ugodno je prosto sedeti na terasi na Petrovaradinu slušati tamburaše i poslati mail iz baš tog okruženja i tog momenta osobi koja je negde tamo daleko a želeo bi da bude tu. "Lepa igračka za one koji znaju da se igraju".
postavljac teme je mislio na nesto ozbiljnije , ne na decje igrarije , svakome se moze desiti taj virtuelni kobajagi fluid, evo i meni i mislila sam da sam prepoznala ali nije bilo to to , nikad nisi siguran ko je na drugoj strani
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Ciciban
postavljac teme je mislio na nesto ozbiljnije , ne na decje igrarije , svakome se moze desiti taj virtuelni kobajagi fluid, evo i meni i mislila sam da sam prepoznala ali nije bilo to to , nikad nisi siguran ko je na drugoj strani
Ja ovde svašta napisah ali "dečije igrarije"nigde ne pomenuh. Siže bi bio da je ovo dobro pomoćno i pripremno sredstvo za direktan fizički kontakt. Ko doživi ovo kao surogat život. E taj ima problem i taj stvari može posmatrati banalno i površno ne mareći za drugu stranu. Ja se ne bih šalio sa pitanjem o internet vezama. Ume ozbiljno da izbaci čoveka iz ravnoteže. Citat na kraju posta ne treba bukvalno shvatiti.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
G
Ja ovde svašta napisah ali "dečije igrarije"nigde ne pomenuh. Siže bi bio da je ovo dobro pomoćno i pripremno sredstvo za direktan fizički kontakt. Ko doživi ovo kao surogat život. E taj ima problem i taj stvari može posmatrati banalno i površno ne mareći za drugu stranu. Ja se ne bih šalio sa pitanjem o internet vezama. Ume ozbiljno da izbaci čoveka iz ravnoteže. Citat na kraju posta ne treba bukvalno shvatiti.
Ume nakratko ali ume i u rl da izbaci , samo sto su stravi ovde mnogo kompliciranije , a i ta priprema za fizicki kontakt je opasna , pripremas se za fizicki kontakt i kad stanes ispred nje vidis da nema ni atoma onog sto si mislio da osecas izatastature :tease: , onda ti jos toliko vremena treba da se vratis tamo gde si stao . Naravno ne znaci da nema uspesne rl veze zapocete iza tast.
-
Све је могуће, Ñамо треба бити врлоооо опрезан.
Ð*ецимо, мени више нико не може да Ñе удвара преко приватних порука и поÑтова.
Може кафа, прича уживо. Па онда можемо да разматрамо даље.
Да ли има или нема "хемије" не може да Ñе оÑети виртуелно.
Може да Ñе јави нека Ñимпатија, и то је Ñве.
Друго, могућноÑÑ‚ за манипулацију Ñе повећава у виртуелном Ñвету.
Да Ñе каже и оно што Ñе не миÑли или прећути нешто битно.
Само један контакт очи у очи нам може открити много више него хиљаду поÑтова.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Све је могуће, само треба бити врлоооо опрезан.
Рецимо, мени више нико не може да се удвара преко приватних порука и постова.
Може кафа, прича уживо. Па онда можемо да разматрамо даље.
Да ли има или нема "хемије" не може да се осети виртуелно.
Може да се јави нека симпатија, и то је све.
Друго, могућност за манипулацију се повећава у виртуелном свету.
Да се каже и оно што се не мисли или прећути нешто битно.
Само један контакт очи у очи нам може открити много више него хиљаду постова.
Eto baš to i napisah samo drugim rečima.
1.Sjajno pomoćno sredstvo komunikacije za vreme ili u toku pripreme za fizički kontakt.
2.Sjajno sredstvo komunikacije za vreme fizičke razdvojenosti zaljubljenih ako veza već postoji.
3. Način da se sretne i upozna osoba, porazgovara i dogovori susret u toku kojeg će (subjekti kontakta) ili neće zadovoljiti kriterijume pa će, ili neće doći do tačke 1 i tačke 2.
-
-
lepo ja rekoh da je ovaj G smekercina prava
http://razbibriga.net/
-
Hvala Mistique. Prija egu ...
-
ma nema na cemu,uvek...osetim ja ko vredi,ebi ga iskustvo je iskustvo:igrac:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
misticlady
ma nema na cemu,uvek...osetim ja ko vredi,ebi ga iskustvo je iskustvo:igrac:
:huh::stidljiva: :raz_079:
-
ko to mene ljubio...:stidljiva:.vodicu te na sladoled kad dodjem u bg.nadam se da nisi seceras:raz_114:
-
Poneću "Gluformin" "Amaril" i "Natren" za esspreso....Ako ti dođeš i povedeš me na sladoled možda mi se i šećer reguliše usled pojačanog lučenja železdi. Takva je Endokrinologija moja Mistique,:kafa::raz_083::sladoled:
-
hehehe to mi je jako poznato...necem se hvalim ali moj tata je bgio jedan od poznatijih endokrinologa u gradu
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Izabela
Da nastavimo diskusiju.... :)
Verujete li da postoji sex,ljubav ili nesto vise medju forumasima sto dovodi cak i do braka?
Koliko su ti odnosi postojani i sta najcesce dovodi do njihovog ''kraha'' ?
Čini mi se da je ovo samo jedan od mogućih načina da se ljudi, koji nisu u neposrednom okruženju, sretnu.
Da li će se prepoznati, osetiti, zbližiti…?
Nekada “slušamo” nekoga i čini nam se da govori ono što i sami mislimo, ili još dalje – ono što nismo ni stigli da domislimo, a slutili smo.
Bliskost stavova se lako uočava i to je dovoljno za izdvajanje nekog iz mase učesnika i za početak priče. Samo početak.
Pri eventualnom razvijanju priče, pojavljuju se razne zamke.
Neko je veštiji u korišćenju reči ili sličica, ili nije baš iskren, ili mu zapravo nije ni stalo, ali se to ne vidi tako jasno, naročito ko ne želi da vidi.
U nedostatku kompletne slike sagovornika, popunjavamo praznine sopstvenim tumačenjem, nekad bez znanja i krivice onog koji nas oduševljava.
Nije loše imati neke iluzije, pa i dozvoliti mašti da se razmahne, ali ne preterivati. Može biti pogubno.
Obazrivost nas može sačuvati nepotrebnih razočarenja.
Zato je dobro da se ljudi vide, pa da znaju u kom pravcu može ići komunikacija, naravno, ukoliko uopšte žele komunikaciju.
A kad se vide, sve ide svojim tokom, kao i pri svakom drugom upoznavanju. Nije ni ljubav isključena.
-
Све може.
Само је други вид упознавања, па што онда не би могло.
Што Ñе мене лично тиче, Ñамо пријатељÑтвР¾ и ÑекÑ, преко 4ума.
-
Jako opasna ljubav...mislim da je više zabluda.
Jeste da se upoznajemo sa ljudima koje nikad ne bi upoznali možda ali ipak je ovo virtuelni svet...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
zvezdica
Jako opasna ljubav...mislim da je više zabluda.
Jeste da se upoznajemo sa ljudima koje nikad ne bi upoznali možda ali ipak je ovo virtuelni svet...
Vise resava geografski problem - upoznavanje je upoznavanje.
Sto se tice ljubavi - treba razgraniciti zaljubljenost i ljubav.
-
Што Ñе тиче виртуелног, треба разграничитР¸ залуђеноÑÑ‚ и заљубљеноÑÑ‚.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Што Ñе тиче виртуелног, треба разграничитР¸ залуђеноÑÑ‚ и заљубљеноÑÑ‚.
kvini ajde mi malo pojasni tvoje vidjenje ovog napisanog...:raz_088:
-
ma ja se samo i volim među forumašima.
sve je isto ko i kasam bijo realno biće
nema nikake razlike
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
matora kurotresina
ma ja se samo i volim među forumašima.
sve je isto ko i kasam bijo realno biće
nema nikake razlike
:raz_125:
super...
-