Re: Da li zena (voljena i jedina na svetu ) treba da brine...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sandokan
Ste Vi neku filozofiju studirali :hm:
usput
Citiraj:
Prvobitno napisano od
talking with myself
usput
Lepo ste je izučili :aha:
Ja bi ga tako išamarala da nikad žensko nebi pogledao...postao bi Boki 13:sizika:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Megi
Ja bi ga tako išamarala da nikad žensko nebi pogledao...postao bi Boki 13:sizika:
:krsti:
Ovaj moj je izgleda iz fine kuce, lepo vaspitano celjade. Do sada jos nije nijednu prokomentarisao na glas u mom prisustvu. Al' zato ja nisam iz fine kuce :raz_114: i volim kad vidim lepo, zgodno, doterano zensko da "dobacim" za stolom u njegovom prisustvu i priJupitam kako mu se cini :helena: ? Pitanja su tipa: sta se njemu dopada na njoj, sta ne? Da li je i njemu lepa i zgodna kao sto je meni? I tako... pitam, da znam. A on jadnicak valjda misli da cu da ljubomorisem pa sve neke skromne, sture odgovore daje.
U sustini, ne volim kad muskarac glasno komentarise (jos posebno kad ih zacini sa recnikom) bilo da je to u prisustvu voljene i jedine na svetu ili samo devojke pa ni prijateljice. Znamo svi da ce svaku skenirati od glave do pete ali neka komentar zadrzi za sebe ili redja slike u glavi.. kako ga volja.
cccc....stavljas ga na tantalove muke :zrika:..i on jadnik fiiini,a ti se jos i smejuljis :g::jasenka:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mikili
cccc....stavljas ga na tantalove muke :zrika:..i on jadnik fiiini,a ti se jos i smejuljis :g::jasenka:
A neko mora da nosi pantalone u ovoj kuci :raz_114:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Lujka
A neko mora da nosi pantalone u ovoj kuci :raz_114:
eh, ti na stok od vrata ne mozes proci od rogova, sam' ne znas. takvi su najgori :pusi:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
talking with myself
eh, ti na stok od vrata ne mozes proci od rogova, sam' ne znas. takvi su najgori :pusi:
Pravo da ti velim uopste se ne uzbudjAvam zbog toga i bilo cega drugog. Odavno nema onog famoznog "voljena i jedina na svetu" :pusi:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Lujka
Pravo da ti velim uopste se ne uzbudjAvam zbog toga i bilo cega drugog. Odavno nema onog famoznog "voljena i jedina na svetu" :pusi:
op op, da smo blize jedno 5000 km pa da varamo ko ljudi :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
talking with myself
op op, da smo blize jedno 5000 km pa da varamo ko ljudi :lol:
Pa ljudi smo, dogovoricemo se :raz_114:
Treba da pogleda,ali ne da gleda:) Gledanje neka ostavi kad ja nisam pored njega..mada,mali je broj muškaraca koji se ponašaju kao džentlmeni..brže mu oko od pameti:)
Smatram to nepristojnim i neodgojenim ponašanjem i šta ću,kad sam tako odgojena:hm:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
sani
Pitanje:
Da li zena (voljena i jedina na svetu :raz_095:) treba da brine ukoliko njen muskarac(isto voljeni i jedini na svetu ), u njenom prisustvu gleda druge ribe i jos komentarise ''wow, kako strava ribaaaaaaa.." ?
aj ne budite lenji muski deo foruma..jer mi stvarno nikad nece biti jasno sta zaista muskarci u takvim situacijama misle..
Ja mogu kao zena da primetim da neki muskarac lepo izgleda..ali samo to,.. nemam nikakav odnos prema tome , niti izraz odusevljenja,mislim da bi me vise odusevio lepo aranziran izlog.:jede:
tacno sani... ali moze da bude sigurna u njegovu 100 procentnu veru i ljubav jer muskarci vise seru no sto to zaista rade... ako izuzmemo prave i ciste estete kojima zenska lepota daje poseban duhovi podsticaj za ipak neko vece nadignuce od onog prozaicnog zvanog zivan.... :roll: