-
Re: prevara u dobrom braku-da li je moguća?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Skituljka
I u najboljem braku postoje prevare. Sa moje tacke gledista to ne mora biti posledica nezadovoljstva, vec potrebe da se nesto malo povremeno promeni. Nije mi nikako jasno kako neko moze ceo zivot da se sexa samo sa jednom osobom? Npr. neko se venca u 20-oj godini i sta sada? Ceo zivot ce samo sa tom jednom osobom da ima sex....msm, meni to izgleda prilicno monotono. Meni postane monotono i posle par meseci, jer znam sta od tipa mogu da ocekujem. Jos gora varijanta je kada se dvoje slazu po ostalim pitanjima, ali su sexualno razliciti.
:raz_076:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Only Marko now
Kad vec pricamo o seksualnoj kompatibilnosti....
Kolike su sanse da nadjes sebi partnera za zivot sa kojim ces da imas savrsen sex?
Ne traži za ceo život, traži za savršen sex... pa ako se nadogradi, dobro je.
Znam da je teško u jednom naći sve, ali sex.k. je nešto što je neophodno... da ti prepirke lakše padnu. :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Only Marko now
Kad vec pricamo o seksualnoj kompatibilnosti....
Kolike su sanse da nadjes sebi partnera za zivot sa kojim ces da imas savrsen sex?
Прилично велике.
Много веће него да нађеш све у пакету.
-
Zanimljivo. Znaci sex je lek?
Vrlo zanimljivo. Dosao sam nedavno do zakljucka, da bez obzira o cemu je rec, bez obzira na situaciju, svaka tema eventualno dosadi...... jedino teme o sexu su UVEK aktuelne, u svakom drustvu, u svakoj situaciji.:bakica:
-
Ako dodje do prevare, onda brak nije dobar...:raz_012:
-
Па, хајде да питамо форумаше шта све за њих значи секс...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Djavolova nevesta
To ni ja ne mogu da shvatim... mada, desilo se da postaje i bolje vremenom... :lol:
Ali ceo život, uh... mlogo je.
I da, ta sexualna kompatibilnost je jako bitna, bar meni... van kreveta neka pršte varnice, velike su šanse da pršte i u krevetu... vredi trampe... Nisam za svađe, ali povremeno razbijanje monotonije, jašta da bi valjalo... pa kad padne pomirenje... :bela:
A ja zelim savrsenstvo, tj. vecnu ljubav, dok nas smrt ne rastavi i te fore i zelim da verujem u to, ali posto sam po prirodi nesavrseno bice sva je prilika da cu posrnuti na prvom cosku. :( I onda zbunim samu sebe.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Kovač
:raz_076:
Neces valjad reci da si ti taj primer? :misticlady: Nemoguce je......sa moje tacke gledista. Kako? :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Skituljka
I u najboljem braku postoje prevare. Sa moje tacke gledista to ne mora biti posledica nezadovoljstva, vec potrebe da se nesto malo povremeno promeni. Nije mi nikako jasno kako neko moze ceo zivot da se sexa samo sa jednom osobom? Npr. neko se venca u 20-oj godini i sta sada? Ceo zivot ce samo sa tom jednom osobom da ima sex....msm, meni to izgleda prilicno monotono. Meni postane monotono i posle par meseci, jer znam sta od tipa mogu da ocekujem. Jos gora varijanta je kada se dvoje slazu po ostalim pitanjima, ali su sexualno razliciti.
ovo baš zvuči morbidno i zastrašujuće...verovatno jer je istina...ja bih rekla da postoje žene koje nisu predodredjene da imaju samo jednog čoveka,tako i muškarac koji nije rodjen da bude samo sa jednom ženom...sve je to neko već pre nas odradio:raz_088:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
misticlady
ovo baš zvuči morbidno i zastrašujuće...verovatno jer je istina...ja bih rekla da postoje žene koje nisu predodredjene da imaju samo jednog čoveka,tako i muškarac koji nije rodjen da bude samo sa jednom ženom...sve je to neko već pre nas odradio:raz_088:
Ne vidim da je morbidno, ali zastrasujuce jeste, jer vecini nad glavom visi prevara od strane partnera. Nijedno ljudsko bice nije predodredjeno da ima samo jednog partnera. Tako kaze Priroda, a i potvrdjuje se u danasnje vreme, kada u mnogim zemljama postoji slobodan izbor partnera i kada je predbracni sex i vise nego dopustiv. Druga je stvar da li ce covek snagom volje ili ne prevazici iskusenja u toku braka. Pretpostavljam da se radi o snazi volje, koja je posledica svesti i mozda delimicno savesti. Tj. da li ce kontrolisati nagon ili prevazici trenutnu zaljubljenost u drugoga, pustiti zaljubljenost da prodje i ne dati joj da se razvije u nesto vise. Da se odlepi od emocije......sto rece jedan budista. :lol: Tako nekako.
-
koliko je ovo iznad istinito :raz_125:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Skituljka
Ne vidim da je morbidno, ali zastrasujuce jeste, jer vecini nad glavom visi prevara od strane partnera. Nijedno ljudsko bice nije predodredjeno da ima samo jednog partnera. Tako kaze Priroda, a i potvrdjuje se u danasnje vreme, kada u mnogim zemljama postoji slobodan izbor partnera i kada je predbracni sex i vise nego dopustiv. Druga je stvar da li ce covek snagom volje ili ne prevazici iskusenja u toku braka. Pretpostavljam da se radi o snazi volje, koja je posledica svesti i mozda delimicno savesti. Tj. da li ce kontrolisati nagon ili prevazici trenutnu zaljubljenost u drugoga, pustiti zaljubljenost da prodje i ne dati joj da se razvije u nesto vise. Da se odlepi od emocije......sto rece jedan budista. :lol: Tako nekako.
odlepiti se od emocija je visi stupanj svesti...malo je tih koji to mogu
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
misticlady
odlepiti se od emocija je visi stupanj svesti...malo je tih koji to mogu
Narocito od emocije zvane zaljubljenost, kada svoje granice sirimo na drugoga.
-
ako emocije ne delimo sa drugima one postaju bezlične,gase se i nestanu...one i postoje da bi se davale i primale
-
Citiraj:
pustiti zaljubljenost da prodje i ne dati joj da se razvije u nesto vise.
To i rekoh. Ali, ako je neko prinudjen da osobu u koju je zaljubljen gleda svaki dan, emocija se teze gasi, a moze preci i u frustraciju, ako nema odgovora od druge strane. Onda se stvar komplikuje.
Odosmo od teme.....
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
misticlady
ako emocije ne delimo sa drugima one postaju bezlične,gase se i nestanu...one i postoje da bi se davale i primale
Ili metastaziraju u patologiju.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Skituljka
Што би се рекло:
Да, и у добром браку постоје преваре.
Превара изгледа не зависи само од тога колико нам са неким није добро,
већ од самог типа личности.
Ви ми можда нећете веровати, али знам мушкарца који је преварио због оца.
Његов отац је познати швалер и његова жена то одлично зна.
И он је причао сину пар година како није ни за шта, како је папучар, како га је много разочарао. И, успео је да му растури брак, јер, ова жена није била од оних које толеришу...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
И он је причао сину пар година како није ни за шта, како је папучар, како га је много разочарао. И, успео је да му растури брак, јер, ова жена није била од оних које толеришу...
Ja budale ljudi moji :lol:
-
ej kvini ovo ti je baš interesantno...svasta postoji i svašta se dešava...šta li je puklo u njemu kad je prevario zbog oca?opet ta muška sujeta,slabost...neumenje vladati sobom,situacijom...čudne su oni sorte a verovatno i mi njima
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
misticlady
ej kvini ovo ti je baš interesantno...svasta postoji i svašta se dešava...šta li je puklo u njemu kad je prevario zbog oca?opet ta muška sujeta,slabost...neumenje vladati sobom,situacijom...čudne su oni sorte a verovatno i mi njima
Oni su tako jednostavni... :lol:
-
pravo da ti kažem nevesto...zabole me...:igrac:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
misticlady
pravo da ti kažem nevesto...zabole me...:igrac:
Ok... ženski način razmišljanja je mnogo komlexniji, zakomplikuju i najbanalnije stvari.... to sam htela reći... i neću ništa više da pričam. :trepp:
-
Neke zemske vuku da podcene muskarce a i...muskarci nisu operisani od...toga. Mnogo je tesko i pogresno generalizovati, skoro sedam milijardi istiih a ipak sasvim drugacijih. Zivot te dovede do saznanja puno nepoznanica a sa saznanjem shvatis...neznanje. Toliko mozgova se opterecuje oko istog pitanja a niko nema pravi...odgovor. Ne postoji dobar brak i ne postoji prevara, sve je samo pogled...posmatraca.
-
šest strana da bi došli do zaključka da su žene kokoške :raz_067:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Man
šest strana da bi došli do zaključka da su žene kokoške :raz_067:
Ja to nisam rekla... :mrgreen:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Djavolova nevesta
Ok... ženski način razmišljanja je mnogo komlexniji, zakomplikuju i najbanalnije stvari.... to sam htela reći... i neću ništa više da pričam. :trepp:
ne smeta me to...slobodno komentariši.ja sam samo malo načeta večeras:) ali ništa strašno
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
misticlady
ne smeta me to...slobodno komentariši.ja sam samo malo načeta večeras:) ali ništa strašno
Pa, da nastavim? :lol:
-
certo...čitam sve i gutam sve:)
-
Ajmo ondak...
Muškarci malo drugačije razmišljaju od većine žena... nema tu mnogo filozofije, kompikacije su najmanje poželjne... a najviše sexualno raspoloživa ženska osoba, po mogućstvu neko ko ima dovoljno samosvesti i sopstvenog života da se što manje udubljuje u njegov. Emocije na off.
Dubina je nepoželjna, vezivanje takođe... ako se i desi, sa njegove strane, on će to kontrolisati. Ako ona to ne može, on će je naterati da ode... nebitno da li mu je stalo.
Žene misle da se svet vrti oko muškaraca i ljubavi. Na sve je sprema da zadrži to što "misli" da ima... a to od 20 - ak cm se ne zove ljubav.
I uvek je problem u očekivanjimaa... ne kažem da muškarci gaje isključivo površne emocije, ali ne žele obaveze, i bespotrebno vezivanje, ako imaju dobar sex, zašto komplikovati?
Ovo važi uglavnom za zauzete, mada nema pravila.. koga zmija ujede i guštera se plaši.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Djavolova nevesta
Ajmo ondak...
Muškarci malo drugačije razmišljaju od većine žena... nema tu mnogo filozofije, kompikacije su najmanje poželjne... a najviše sexualno raspoloživa ženska osoba, po mogućstvu neko ko ima dovoljno samosvesti i sopstvenog života da se što manje udubljuje u njegov. Emocije na off.
Dubina je nepoželjna, vezivanje takođe... ako se i desi, sa njegove strane, on će to kontrolisati. Ako ona to ne može, on će je naterati da ode... nebitno da li mu je stalo.
Žene misle da se svet vrti oko muškaraca i ljubavi. Na sve je sprema da zadrži to što "misli" da ima... a to od 20 - ak cm se ne zove ljubav.
I uvek je problem u očekivanjimaa... ne kažem da muškarci gaje isključivo površne emocije, ali ne žele obaveze, i bespotrebno vezivanje, ako imaju dobar sex, zašto komplikovati?
Ovo važi uglavnom za zauzete, mada nema pravila.. koga zmija ujede i guštera se plaši.
veoma slično sam izložila ovo jednoj osobi,naravno muškoj koja mi dobro nije šamar zalepila...da je smela:raz_032:.njegova odbrana je bila toliko smešna i površna da je meni bilo muka od toga... progutala sam to i samo pomislila u sebi"nije valjda da si poverovao da sam ti poverovala":raz_068:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
misticlady
veoma slično sam izložila ovo jednoj osobi,naravno muškoj koja mi dobro nije šamar zalepila...da je smela:raz_032:.njegova odbrana je bila toliko smešna i površna da je meni bilo muka od toga... progutala sam to i samo pomislila u sebi"nije valjda da si poverovao da sam ti poverovala":raz_068:
Moraš malo konkretnije...
Od čega se branio? :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Што би се рекло:
Да, и у добром браку постоје преваре.
Превара изгледа не зависи само од тога колико нам са неким није добро,
већ од самог типа личности.
Mukica :lol:.....ali bolje za zenu, koji ce joj tako slab muskarac. Ajde sto ju je prevario (neka ce da oprosti, neka nece), ali sto ju je prevario po nagovoru.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
glupa kokoš
Ajmo ondak...
:huh:
a sto se tice ostalog... kako koji a i kako koje :raz_125:
-
Citiraj:
Muškarci malo drugačije razmišljaju od većine žena... nema tu mnogo filozofije, kompikacije su najmanje poželjne... a najviše sexualno raspoloživa ženska osoba, po mogućstvu neko ko ima dovoljno samosvesti i sopstvenog života da se što manje udubljuje u njegov.Emocije na off.
Emocije na off
meni je ovaj deo posta baš onako krajnje realan i mislim da se tu nalaze ključne tačke o kojima žene slabo ili nikako ne razmišljaju
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
misticlady
Emocije na off
meni je ovaj deo posta baš onako krajnje realan i mislim da se tu nalaze ključne tačke o kojima žene slabo ili nikako ne razmišljaju
Не, већ не разумеју.
И компликују.
-
Brak je deo života, a u životu je sve moguće.
I šta vi uopšte smatrate prevarom?
Povremena promenna partnera je kao promena kuhinje.
E sad ako ti se restoran dopadne pa ga uzurpiraš....
-
teško je sresti muškarca u koga bi srećno udata žena mogla da se zaljubi...ali.ljubavnik je upravo najpotrebniji srećno udatim ženama da bi one to i dalje bile.laki zanos,još lakši flert ili strasna avantura je ono što je srećno udatim ženama najpotrebnije posle izvesnog vremena.Umorne od bolesti dece,kuvanja,peglanja,sopstvenog rada i izgleda,muževljevog hrkanja ili pak njegove dobrote i mirisa,udate žene se moraju bar jednom za vreme svog srećnog braka zaljubiti...:igrac:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
misticlady
teško je sresti muškarca u koga bi srećno udata žena mogla da se zaljubi...ali.ljubavnik je upravo najpotrebniji srećno udatim ženama da bi one to i dalje bile.laki zanos,još lakši flert ili strasna avantura je ono što je srećno udatim ženama najpotrebnije posle izvesnog vremena.Umorne od bolesti dece,kuvanja,peglanja,sopstvenog rada i izgleda,muževljevog hrkanja ili pak njegove dobrote i mirisa,udate žene se moraju bar jednom za vreme svog srećnog braka zaljubiti...:igrac:
Skidam kapu za odgovor.
-
-