-
Re: Да ли мушкарци изумиру?
.....evo,...ja lično mislim da sam za neku ženu pravi muškarac!!!
.....i posmatram vas, koju bih smatrao pravom ženom za sebe,....
Dolazim do zaključka,...ni jednu!.......jer, prava žena se ovde ne traži, i ne na ovaj način,.....
......a u sebi ostavljam rezervu,...kada bih vas upoznao u RL, da ste za 50 % drugačije nego što se ovde pokušavate predstaviti,...
Ako bi bilo tako,...onda ima šanse da bih je i u vama prepoznao,...
Jednostavno,....prava žena za mene ne treba da je puna revolta i mržnje prema muškarcu koji greši, nego da želi videti ono što on dobro radi,...
Ovde to nisam primetio,....sem u kojicinom istupu,.....i mislim za tu ženu da je sretna, jer je realna u svom očekivanju,
kao, uostalom i njen muž što je,....iskreno se nadam,....
E, sad, imajte u vidu da ovo pišem u pola tri ujutro, i da nisam baš najbistrijeg uma, da se najbolje ne sećam svih postova sa ove teme,...
Pa je moguće ujutro da vas vidim u drugom svetlu,...kao idealnu priliku za mene,....
Nema me do popodne dok paljba ne splasne,...
-
prava žena za mene ne treba da je puna revolta i mržnje prema muškarcu koji greši
to je tvoje vidjenje samo...
tema je o muskarcima a ne zenama...
-
Žene su te koje biraju osvajača.
-
naravno da zene biraju :raz_012:
-
A ne ... Muškarci biraju koga će osvajati a dame dozvoljavaju ili ne da budu osvojene. (Ako muškarci nisu izumrli) Međutim dame ipak mogu i dati pozitivan signal pravom muškarcu da može krenuti u osvajanje...Ali to sada već izlazi iz okvira teme i zahteva teoretsku raspravu uz navođenje pozitivnih i negativnih primera. Moj konačni zaključak je :
Muškarci ne izumiru !:)
-
dobro G da ti verujemo :raz_012:
-
...evo novog dokaza,....ja sam još živ,....:raz_125:
-
Najbolje je ako mozete, da udesite da budete kraljica, tako da on cuva vas, a ne vi njega! To je najbolji nacin da ga sacuvate. Ne najbolji, to je verovatno - jedini nacin.
Samo, to se resava jos pre ulaska u dugu vezu ili udaje. Tad se resavaju ta pitanja - ko je jaci i ko ce kome da menja osigurace. A sad, recept je vrlo jednostavan:
Prvo, ne ludujte, ne ispoljavajte svoja osecanja! Uzdrzani ste do krajnje granice i veoma rezervisani prema svim ponudama! Imate utisak da gajite odredjene simpatije prema njemu, ali ni u to jos niste sigurni! Pisete ljubavna pisma samo u svom dnevniku, a na njegove poruke odgovrate sa velikim zakasnjenjem i hladno!
Drugo, on je taj koji ce prvi spomenuti brak! Vi ste, najpre, iznenadjeni tom slobodom i drskoscu! Postavljate pitanje povoda: da li ste mu bilo cime dali povoda za takvu ponudu? On je zbunjen i pometen... Vi mu posle odredjenog kolebanja oprastate. Upozoravate ga, istovremeno, da je brak za vas ozbiljna stvar i da vam se cini da je prilicno nezrelo end nestrucno prisao tom problemu! Dakle, ipak mu pruzate sansu da ponovi svoju ponudu! On ce je ponoviti. Na ponovljenu ponudu vi mu ukazujete na neke njegove slabosti i nedostatke: nedostatak umeca jednog hauzmajstora kakvi su ziveli u eri vaseg dede (eh, to je bio muskarac!), fizicke i one druge. Medjutim razmislicete... Dobice odgovor od vas kroz tri meseca. To je dobra cifra - sedam plus pet nedelja - jer lici na nesto, mada, u stvari, ne znaci nista.
Trece... Recimo da ste se udali... teska srca, preko "one stvari", na njegovo veliko navaljivanje! Od prvog dana, pazite - od prvog dana imate primedbe na njegovo umece, na njegov zapusten izgled u kuci i njegovo ponasanje! Drzite ga od pocetka u podredjenom polozaju! Ne zaboravite da ste vi kraljica - nikad potpuno zadovoljni, uvek sa dozom rezerve; sa malim, odmerenim komplimentima, tu i tamo.
Sve sto primate od njega tretirate kao minimum. To je najmanje sto je mogao za vas da ucini!
Pravite ceste aluzije na izgled i otmene gestove drugih muzeva. Tako ga lomite... Od prvog dana i svakog dana po malo. I on citav svoj zivot posvecuje iskljucivo vama, pokusavajuci da vam dokaze da vas je dostojan.
I vi ste ostvarili svoj kraljevski cilj - imate muskarca o kome ne morate brinuti!
-
:(
Мени се ово никако не свиђа.
Ел то једини начин да неко буде мушко?
-
:kojote svaka čast na iscrpnom objašnjenju :kojote:
:vaistinu:
-
Znači, treba ih omalovažavati? :huh:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojote
Najbolje je ako mozete, da udesite da budete kraljica, tako da on cuva vas, a ne vi njega! To je najbolji nacin da ga sacuvate. Ne najbolji, to je verovatno - jedini nacin.
Samo, to se resava jos pre ulaska u dugu vezu ili udaje. Tad se resavaju ta pitanja - ko je jaci i ko ce kome da menja osigurace. A sad, recept je vrlo jednostavan:
Prvo, ne ludujte, ne ispoljavajte svoja osecanja! Uzdrzani ste do krajnje granice i veoma rezervisani prema svim ponudama! Imate utisak da gajite odredjene simpatije prema njemu, ali ni u to jos niste sigurni! Pisete ljubavna pisma samo u svom dnevniku, a na njegove poruke odgovrate sa velikim zakasnjenjem i hladno!
Drugo, on je taj koji ce prvi spomenuti brak! Vi ste, najpre, iznenadjeni tom slobodom i drskoscu! Postavljate pitanje povoda: da li ste mu bilo cime dali povoda za takvu ponudu? On je zbunjen i pometen... Vi mu posle odredjenog kolebanja oprastate. Upozoravate ga, istovremeno, da je brak za vas ozbiljna stvar i da vam se cini da je prilicno nezrelo end nestrucno prisao tom problemu! Dakle, ipak mu pruzate sansu da ponovi svoju ponudu! On ce je ponoviti. Na ponovljenu ponudu vi mu ukazujete na neke njegove slabosti i nedostatke: nedostatak umeca jednog hauzmajstora kakvi su ziveli u eri vaseg dede (eh, to je bio muskarac!), fizicke i one druge. Medjutim razmislicete... Dobice odgovor od vas kroz tri meseca. To je dobra cifra - sedam plus pet nedelja - jer lici na nesto, mada, u stvari, ne znaci nista.
Trece... Recimo da ste se udali... teska srca, preko "one stvari", na njegovo veliko navaljivanje! Od prvog dana, pazite - od prvog dana imate primedbe na njegovo umece, na njegov zapusten izgled u kuci i njegovo ponasanje! Drzite ga od pocetka u podredjenom polozaju! Ne zaboravite da ste vi kraljica - nikad potpuno zadovoljni, uvek sa dozom rezerve; sa malim, odmerenim komplimentima, tu i tamo.
Sve sto primate od njega tretirate kao minimum. To je najmanje sto je mogao za vas da ucini!
Pravite ceste aluzije na izgled i otmene gestove drugih muzeva. Tako ga lomite... Od prvog dana i svakog dana po malo. I on citav svoj zivot posvecuje iskljucivo vama, pokusavajuci da vam dokaze da vas je dostojan.
I vi ste ostvarili svoj kraljevski cilj - imate muskarca o kome ne morate brinuti!
Znaci predlazes glumatanje...
Jel ceo tvoj zivot uloga?
Koga glumis :raz_012:
Dobro nije tesko biti kraljica, nego nema kraljeva :huh:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Djokonda
Znaci predlazes glumatanje...
Jel ceo tvoj zivot uloga?
Koga glumis :raz_012:
Dobro nije tesko biti kraljica, nego nema kraljeva :huh:
Mozda moj prethodni post nisi bas sasvim razumela, ali ovaj ce ti sigurno nekako "leci", Djok(ond)ice. :kojote:
Mozda ne bi bilo lose da se otvori neki servis za muskarce - neka radionica gde bi mogao da se popravi svaki muskarac koji je u kvaru.
Mozda bi to moglo... pa lepo, kad zena primeti da kod muskarca nesto skripi, da je negde zaribao ili da ne prima gas, da ga slepuje - u servis, pa tamo onda strucno neka ga doteraju.
Ako mu je karoserija cuknuta ili izguzvana - da ga farbaju. Da mu zamene neki deo, da prociste dizne. Ako treba, neka mu ubace neki novi amortizer. Sve sto nadju da nije ispravno da poprave! Ako treba generalna - generalna!
To bi se isplatilo i njima i zenama. Znate kako je... Sve je vise muskaraca i sve je veca guzva u saobracaju. Malo, malo pa dodje do nekog sudara. To ne moze da se izbegne u ovolikoj guzvi.
A onda, ima i nekih tinejdzerki koje pozajmljuju tudje muskarce. Iskoriste ih pa ih ostave u nekom jarku. To je cinjenica. Zena prijavi da joj je nestao muz; policija se razleti da ga nadje... I nadje ga, slupanog, ko zna gde. Nestao je u Nisu, a oni ga nadju u Zrenjaninu! A uvek vam je jeftinije da popravljate starog muza nego da trazite novog. Zato i mislim da ne bi bilo lose da se otvori neki servis, bar za manje kvarove. Jer, remontovan muz nije nikakav luksuz. Muz "po njenom ukusu" je potreba savremene zene.
-
razumela sam ko(jo)te prethodni post :huh:
-
Aha, znaci ne razumes ovaj drugi!
-
Тема уопште није о мужевима.
Али, свако пише оно што му је најближе.
Тема је о томе да ли су се мушкарци променили у последњих неколико година,
и ако јесу, шта је на утицало.
-
Nijedan neće priznati ako se i promenio. Odmah dižu gard, misleći da se od ovakvih pitanja treba braniti.
I kako da ne izumru... kad na jednog ide 7 žena...
-
ovo sam vec negde pisao...:kafa:
vracam se iz grada posle posla radio drugu.....i na stanici prilazimi devojcica,fina lepa skockana mini suknjica..:P..
pita me da li mogu da joj zamenim gumu.....busna..:kojote:
naravno ...treba pomoci..odemo mi do auta kad ono jos tri cice...:shocked::raz_083:
i zamenim ja ..sve to kako treba...posle me pozvale na pice.....:raz_068:
ali nisam otisao....:cry:
:tease:
-
Sad plači, tako ti i treba kad si biJo glup... :raz_088:
-
placem, a suzu ne pustam..:raz_067:
-
zar nisam ispao muskarac,zamenuo gumu i rekao dovidjenja :raz_067::raz_067:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
john preston
zar nisam ispao muskarac,zamenuo gumu i rekao dovidjenja :raz_067::raz_067:
Ispao si samo džentlmen... :raz_088:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Тема уопште није о мужевима.
Али, свако пише оно што му је најближе.
Тема је о томе да ли су се мушкарци променили у последњих неколико година,
и ако јесу, шта је на утицало.
Ja sam sa "ženo moja" oslovljavao većinu svojih partnerki sa kojima bih proveo duže od deset dana,
moje dobre prijateljice takođe često govore "moj muž" kada govore o svojim partnerima, iako
njihovu vezu nije zvanično priznala ni država ni crkva...
Priča je o muško-ženskim odnosima, a to što si ti alergična i što te na samo pominjanje imenice
"muž" izbijaju ospice veličine zrele kajsije, e, to već nije priča za ovu temu.
Ako budem morao još jednom da ti objašnjavam značenje pojedinih reči u svojim pričama,
njihovu distinkciju i "šta je pisac hteo da kaže", pobacaću sav tovar sa tvoje pretovarene palube,
možda tvoj brod konačno uspe da nekako zaplovi.
-
malo li je to ...;)
samo nisam spomenuo broj telefona ;)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
john preston
malo li je to ...;)
Zvaće te opet kad bude trebala da se menja guma... :lol:
šala mala... nije malo... :lol:
-
ma ne daj boze daizumiru....gde ce vam dusa zene....
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
john preston
malo li je to ...;)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
vragolanka
Zvaće te opet kad bude trebala da se menja guma... :lol:
šala mala... nije malo... :lol:
takvoj cici bi menjao svaki dan gumu..:igrac:
nije malo..naravno..:kojote:
-
Pa ja i kukam zagubljena. Ne radujem se uopšte. :(
-
vidim treba cesce da svracam na ovaj forum..:raz_068:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
john preston
vidim treba cesce da svracam na ovaj forum..:raz_068:
hihihihihihiihihihihi....:sojka:
-
Vidim ja nešto mi nije dobro..hmm, znači odumirem.
-
Саћеш. Само да се ожениш. :raz_128:
-
sve bi ja njih naftom polila:huh:
-
a ja kresnula...mislim šibicon
-
jel smem da pruzim podrsku :raz_088: