pa ta pilula je atomska bomba za žemski organizam. missim, treba ih tući da ne piju ništa od tih s*anja....to je...to je....rekoh - bomba.
kondom je ok...ali te pilule su smrt na odloženo.
Printable View
uh te antibebi pilule su zlo.
rodjaka moja je pila to... imala je velikih problema sa gojaznoscu .... a kasnije.. kad je prestala... sa naglom anoreksijom.. jedva je spasili. sad je pocela pomalo da se popravlja.
Pa valjda bolje to nego... :sad:
Шта да раде девојке кад пукне кондом и остану трудне?
Dobro, možda ti prijaju trenutno, ali ne verujem baš da su zdrave. :(
Треба урадити анализе и ићи на контроле.
Знам девојке којима су преписане превентивно јер смањују ризик рака дојке и грлића материце.
И тих пилула има разних, нису све за сваког.
А девојке умеју да купе по препоруци другарице.
Чак сам читала брошуру :facepalm:
Са овима се мање масти коса, са овима нема бубуљица...
Изволте девојке, решите пероблем (карикирам, ал тако некако испада :qq:)
Nešto slično što reče Sandi.. nisam stručna i ne znam kakva je tačno hemija u pitanju
i na šta utiče, pa neću mnogo ni da komentrišem..
Nemam poverenja u hemiju i izbegavam je maksimalno. Sve što jedno leči, drugo razboljeva.
Primitivan rezon, al šta ću. :lol:
Истина је да нема савршене контрацепције.
Данас је све хемија.
На некога утиче једно, на некога не.
Зависи и од генетике.
Мислим, шта да кажем...
Неко не пије, не пуши, храни се здраво, вежба и нестане за трен.
Неко ради све обрнуто па живи 90 година.
Joooj, majko moja :lol: Kako je meni dobro sto ne moram o tome da razmisljam :) :jasenka:
i ja ne moram otkako sam sazno da su mi spermatozoidi lenji ko crnogorchine na poslu
Vrlo lako moze devojka da ostane sterilna zbog disbalansa hormona kojiprave te pilule.
Sa druge strane, abp nisu losa stvar ako lekar to prepise a pre toga uradi analizu krvi!
Trece, nekada se devojkama daje samo estrogen ili progesteron, koji ublazava simptome pms-a, cak i zenama da bi lakse zatrudnele.
Ono sto svakako jeste, to je kondom, ako nista drugo radi preventive i posebno sto devojke i zene nemaju tu naviku da redovno posecuju ginekologa a zna se da svaka sexualno aktivna zena ima kako tako (mada ne mora da znaci ako se vodi racuna o higijeni) odredjenu dozu stetnih bakterija.
Znaci...kondom uvek ;)