El ja prva da krenem? :lol:
Printable View
El ja prva da krenem? :lol:
ma ne...mislim možeš ako oćeš...ono aj se odnosilo na ' aj važi' :lol:
Dobro, onda imaš prednost...:lol:
danas je 20.10.2010. de su ti hologrami...
dođi u religion na kuvanu rakiju.. možda bidu i hologrami posle...:mrgreen:
:raz_095:
:lol:
ovo je tema o 12.12.12...znači aktivacija tristatriestrojkom :lol:...a ne triestrojkom, tj 20.10.2010 :lol:
hologrami su širokoj javnosti predstavljeni novembra 2008 kad je obama pobedio na izborima, neka novinarka poznata kod nekog poznatog tv lika u emisiji...tj njena hologramska slika je bila u emisiji :lol: ....ima još da giljamo do aliena :lol:
Naravno da su to znacajni datumi, imamo 10.10.10. vec iza nas, ondaK nas ceka 11.11.11. i naravno, vrhunac i...zadnji 12.12.12. :raz_088:
Bas je doslo zadnje vreme, usitnilo se do...tada:mrgreen:
A šta se sa reptilijancima dešava? Nešto in niko ne pominje više.
Jel se to sprema scenarijo za neki novi Hollywood-ac:raz_088:
Pa onim bre hladnokrvnim bitjima koji se hrane našom energijom i koji su zapravo vladari u senci i tako to...
E nemoj mi reći da nisi za reptilijance čuo? :lol:
:raz_114:
Izvini.. daj mi malo vremena da složim priču...:lol:
Znaci, ipak...scenarijo;) Znao sam ja oma :)
ahaaaaa... a ti si na nji mislila :lol: ...na oni stvorovi što obitavaju u donji nivoi astralne ravni...demoni što nam piju krv napunjenu adrenalinom proizvedenim stanjem straha? :lol:... demoni iz Drako konstelacije?...pa je tako najpoznatiji sisač krvi nazvan baš Drakula? :lol:
el na to misliš :lol:
Нисам смела дуниђем на властиту одговорност.
Много се плашим вируса. :rumenko:
После зову чика администратора који ће да ме гледа попреко и да пита где сам пипала и тако...
E to. Bravo.
Hrane se zahvaljujući našem strahu i te priče o smakovima sveta i ostalim propastima oni lansiraju.
Samo nisam znala da je i Drakula iz te priče.
Jeste. Logično.
A čula sam da kad pređemo u neki viši nivo, onda smo bezbedni od njih.
I ja mislim da sam na dobrom putu, pošto ne verujem u njihove priče i ne se plašim...:lol:
Pa ne želi..
Verovatno ne uviđaju koliko energije uzaludno potroše na strah.
E sad meni nešto nije jasno.. i na ostala osećanja trošimo mnogo energije,
pa ipak, ti reptilijanci u nama ne izazivaju ta osećanja, nego isključivo strah.
Zašto?
uf ne mogu sad o tome :lol:..ja došo ovde da pišem o budi i isusu :lol:
idem da nađem neku prikladniju temu :lol:
samo se vi zaebavajte... bice disclosure vrlo brzo sta su i ciji su ufo-i... vec su oformili u un odsek za kontakt sa vanzemaljcima... deluje smesno ali nimalo nije