moja vlajna je pesnička duša. I samo sluša vremensku prognozu i prati latinoameričke serije
I kuva čorbu od seljačke šunke i paradajza iz boce sas flekicama
Zazijavalo
Printable View
moja vlajna je pesnička duša. I samo sluša vremensku prognozu i prati latinoameričke serije
I kuva čorbu od seljačke šunke i paradajza iz boce sas flekicama
Zazijavalo
Čovek mora ostaviti prostora za sopstveno razmišljanje.Treba verovati,a ne biti uveren.
Kovač
ja nemam ništa protiv bilo čijeg verovanja osim ako nije osporavanje verovanje meni kad svesno zaobilazim istinu lažući suprugu
G
:raz_114:
duša je ono što ima plastična ambalaža koja je stoga neuništiva
Zazijavalo
burek ne mož da se desi neplanirano. to onaj gušterski deo mozga žudi sa masnoćama i u jednom trenutku probije na površinu. tako nekako je i sa seksetom
Zazijavalo
ja sam za tjuretinu. svaka živina bega sokakom kad naiđe afto. samo tjurka stane i gleda u nebo.
Zazijavalo
ne znam je u dušu. znam samo u vezi dupeta
Sale
ko prica vo ljubavnicima tema je ljubav
mona
:lol:
jes. još da imam kena, bijo bi barbi
Zazijavalo
tibi nije virtuelan. samo je dugo boravio u nemakoj, pa zato tako izgleda
Zazi
ovde se jedva drže na nogama, pa se kreću pomoću jezika
Zazi
jok. prvo je bilo jaje. I jaje je privuklo Evinu pažnju.
Pa je pitala Adama: jel se ovde jaja prodaju na par?
a Adam kaže: jesje. tako je. Idu u paru, pa dokle stignu
a Eva kaže: pa što je jedno veće, a drugo manje?
a Adam kaže: to ti je kao ruski rulet. jedno je prazno
A Eva pita: i ako namerim na prazno?
a Adam kaže: onda imaš pravo na još jedan krug
Zazijavalo
er, to nije ispunjavanje proročanstva. to ti je kao da predvidiš da će da bude poplava, pa odeš s ašovom i potkopaš nasip
Zazijavalo
zaharijevo proročanstvo je loše prevedeno. U originalu je pisalo: i odbegli magarac ući će u grad pa su probali da ga namame palmovim lišćem koje su mu bacali pred kopita i pevali su "Ostani".
A ne Osana, kao što je nemarni putopisac pribeležio.
Zazijavalo
sodom i gomor bili su poznati po druželjubivim ljudima koji su hteli da upoznaju sve strance, ali Lot je na silu teo da uda dve ružne ćerke, pa ih je stalno poturao umesto stranaca.
Zazijavalo
more, ta dvojica su bili neki ... učesnici parade. Jedini koji su se iz tog grada spasli bili su lot i njegove dve ružne ćerke, pa su se međusobno parili.
Zazijavalo
Jehova je naredio da sve ovešto ne spavaju sa svojim ćerkama umlate bacači plamena
Zazijavalo
Moju bogami ne bi ta koka išćeprkala,zalio bi je sa 10 kila sode bikarbone da je zemlja lakše svari
Kovač
šta znači progranati? valjda nalupati granom
Zazijavalo
jova je bio strastan kockar. Jednog dana složio je trojku sa dvojicom neznanaca. Na njegovu žalost, ova dvojica su imala lopovski dogovor, tako da su mu odrali košulju (i kožu) s leđa.
Al jova se nije man'o, nego svaki put kad izgubi duplirao je ulog. Na kraju je uspeo sve da povrati i da zaradi. A usput se rešio i prvobitne tašte
Tako da možemo reći da je Jova dokazao ispravnost teorije dupliranja uloga koja dovodi do garantovanog početnog dobitka.
Zazijavalo
Pali canon je otprilike stari zavet u budizmu. Ima tri dela. Prvi je "Korpa za disciplinu" unutra piše kako da se ponašaju monkies i nuns
*monks
u drugom delu je isto ono što piše u Stepskom vuku, što Hermana Heseta ubraja u rane budiste. Nešto poput Mojsija
Zazijavalo
ManCitiraj:
i sta fali brinetama...?
GCitiraj:
Ništa...Šta fali i lebleblijama pa ih ja ne jedem..
:raz_114::raz_114::raz_114:
''žemske se imenice grade od muških dodavanjem nastavaka. nešto kao kod miksera ili bor mašine.''
Zazijavalo
"evo me na poslu.. :palac:vodovodigomna.com pardon :g:"
" i mozak mi je glago propran..."
kojica
''i ladno. kad laje džukac sakupim pola vedreta zaleđenog laveža''
Zazijavalo
''baklavu su izmislili turci kad im je pregorela suva pita sa orasima, pa su sipali šerbeta preko, da se otpusti''
Zazijavalo
''sve zamišljam konana kako dolazi kući s posla sa ovnom na ražnju zametnutim na rame, pa odma s vrata kaže: ovde se oseća čovečje meso. kazuj ko je bio! ''
Zazijavalo
ne mož biti mona, ona neće piliće u ovom zlom svetu de ih motaju matore tete.:mrgreen:
kojica
ma, i lelemood je bio duša kad je bio kao man
Pričalica
ja sam tražio posnu plećku. Al su opet peklisa kožom i potkožnim masnim tkivom. :mirka: samo disteradu profit
Zazijavalo
a istina zavisi od načina kretanja. recimo, istina je da je najkraće rastojanje između dve tačke prava linija. E, pokušaj tu istinu da objasniš taksisti
Zazijavalo
taksisti imaju tašte. zato provode vreme džonjajući ceo dan u aftu
Zazijavalo
a one MOralne su ..kad moraš al nećeš...
Bandit
http://razbibriga.net/chat/profiles/uploads/dude3.gif:lol: ovako izgledaju mislioci...
matora koka zna šta oće. i zna šta neće. i zna šta mož da dobije. Znači, instant preparat. Samo dodati vodu
Zazijavalo
dobjašnjavam kako propadadu žemske u multinacionalnim kompanjama? pa žene uglavnom propadaju zbog ovaj gravitacije. tako se sve spuste u dole ovaj. a u tim kompanijama ji drže u centrifugi.
Zazijavalo