abe Mare s neba pa u rebra :) ...i meni to smeta ...nekad je tako ocigledno, preterano, glupo, smesno......dosta ....
edit: meni forum bez cata deluje mrtvo, valjda sam navikla na njega od prvog dana ipak sam ja prvi clan foruma mozda zato ...
Printable View
Jas nikoga ne ignorišem ... sem onih koje ignorišem s razlogom :aha: i volem čatersko spamovanja foruma :lol:
pa ima svašta na čatu...ko nam je kriv kad volimo da ga imamo, pa ponekad čitamo svašta....a poneko i piše svašta :rumenko:
pa tolerancija jeste ovde na velikom testu ponekad.
el sam možda spominjao da me čat opasno nervira :rile:
čat i ja smo raskinuli.. :aha:
najgore mi je na čatu ujutro, kad nema nikoga, pa moram da pišem postove :rumenko:....ili uveče, kad su svi raspoloženi, a ja trubalesku :(
izvinte :kapa: nesmo znali da imate mooda :(
inače nikad ne bi :dupe:
pa niki ne piše na ovoj temi:qq:
ovo ko pismeni iz srpskog 6 osnovne tito i ja
nije mravak:nene: ovdje možeš napisati sve što misliš o chatu:dada: da mi znamo šta ti misliš,a ne da pogađamo ..o Titu svi znamo sve,a ovdje eeee...:ceka:
tamo imu ljudi i stalno se smeju mada imu neki koji se stalno ljutu
mora smanje chili u ishrani valjda
:huh:
niki nema zamerki na chat :dada:
meni smeta kad neko izignorise moj pozdrav upucen bas njemu, ali ne uzimam za zlo... mnogo nas je, sve se sareni od boja, jednostavno desi se da nesto covek kucka i da previdi moj pozdrav... e sad ako se to redovno desava, onda prestanem i ja toj osobi da se javljam, ili ako sam u zloj fazi onda se namerno javljam na svakih par redova...mada mi ta faza srecom retko nailazi...
mozda se i meni desi da u zaru kuckanja nekome ne odgovorim na pozdrav, ali to bude zaista samo propust, nikako nevaspitanje, ignorisanje ili nesto trece...
ja moram nešto iskreno da rečem:kk:
smeta mi kase neko raširi po čatu a ja nikako da dođem do izražaja:dosta::kk: :blenta:
eto:kk:ubija mi moje ja:blenta:
čat kvari urmašice :b:
ja volim da se druzim sa chatom :dada:
cesti pijemo kafu zajedno, a mnogo cesce pusimo :g::dada:
moze se reci da smo prijatelji postali :dada:
:trepp:
Sigurno sam neko ko' visi na chatu non stop...:lol: Meni upravo ovaj forum i ova dva sata uveče služe da pričam sa ljudima koji ne spadaju u moju svakodnevnicu. Malo se našalimo, malo razmenimo neka iskustva....
Smeta mi provociranje, jer ni sama to ne radim i umem da odreagujem kad mi baš postane ta vrsta ''prozivanja'' neinteresantna. I to je jedino što mi zasmeta ponekad.
Ranije sam imala više vremena ujutru da brbljam na čatu, ali sada su se stvari malo promenile...i tako....:kk:
chat utiče na telefoniranje u rl-u :haha:
čat i ja imamo ''faze''...nekad je ta faza super,a nekad je minus beskonačno....a tu nismo krivi ni čat ni ja, nego nešto treće.
volim čat, mnogo znači na forumu :srce:
ja obozavam chat