:rumenko:ništa:rumenko:
Printable View
:rumenko:ništa:rumenko:
Sad cu na Vas da ostavim utisak preozbiljne osobe a to nisam i nije mi zelja da budem .
Evo ovako, rijetko pamtim svije snove .
Kad ih ujutro mogu ponoviti uvijek mi nesto predskazu .
Evo primjera ...
Sanjam Novak Djokovic sjedi u mojoj omiljenoj fotelji sa mojim sinom Milosem i nesto se domundjavaju, na moj ulazak u tu prostoriju pocinju da odmahuju rukama i da rukama pokazuju odlaganje necega sa srecnim zavrsetkom i zadovoljnim facama velike radosti .
To je moj san Pred Rold Garos,kad je Nole izgubio mec od Rodzera Federera, ali zato osvoio Vimbldon.
Znala sam da ce Nole biti BROJ JEDAN i sve sam njegove meceve cekala sa manje straha.:srce::srce::srce:
sanjao sam da je dr.ki došao na forum, i javio se na četu, i ja da se javim probudim se... :(
Bisu sam sanjala. :hm:
Nešto me je grdila... :place: što sam neku čat temu premestila u kafanu..
I pitala me je odakle ta kafana tu i kada je napravljena. A ono stvarno prava
kafana, a ne tema. I ja uzmem papire neke da gledam, da bih videla kada
je napravljena i počnem da joj pričam.. tek će ti Bisa
''Ti si ovaj virtuelni svet prezobiljno shvatila'' i okrene se i ode...
a ja ostah s onim papirima ko budala.. :sad:
Jao bre, kojice :facepalm:
Ja sam se celu noc nesto tonula, opet se borila sa glavoboljom. Nisam znala sta je san a sta je java...Jeziva noc:sad:
ajd kaži to bez mrve ,
možda menemi mrva padne očas :lol:
:raz_114:
more ,palo mi je na pamet ,nego nisam htela da pišem :raz_114:
misleh da sam jedini ludak koji sanja forumaše :lol:
sanjala sam kako sam otišla na ručak s jednim....i lepo letnje vreme, a meni noge potpuno neizdepilirane :rumenko: sad me sramota, kad se toga setim.
Sanjah moju bivsu... Koja me u poslednje vreme, svaki cas dobija na poslu... Preko telefona, mislim... Pa me proganja nesto :sad:
kako se šetam borovom šumom...u rano jutro, još vidim rosu na onim smeđim iglicama.
Jao,sanjala sam neki zid prekriven muvama:shocked:
Sanjala sam posao i neke kritiek silne i sva sam se uznemirila :sad:
Bivšeg muža :ququ:
retko se secam svojih snova... osim ako su bili jako strasni ili jako lepi, cim ih se ne secam izgleda da nisu vredni pomena
Nišššštaaa:igrac:
Kako je lepo kad se probudiš tako rasterećen:bisa:
konačno kratko a okrepljujuće spavanje, bez snova.
vjerujem da je zbog sinoćnje pričine priče :) o nesuđenom zetu na chatu;)
sanjah bivšeg kako mi čestita rođendan( a i o manetovom rođendanu zborismo:qq: )
sanjala sam kako idem put mora, i kako ga vidim, spuštajući se sa planine na obalu i kako uživam u jesenjim bojama oskudne šume na kamenjaru...i večitom plavetnilu :) mnogo mi bio lep san.
i neću da vam kažem s kim sam putovala :namcor:
kako krečim stan u neke divne jesenje boje :bisa:
I opet, sam te sanjala...Interesantno je to, da nemam nerealne snove, samo prenosim tebe, i ono sto si ti, u san...kao da mi je malo, sto mislim na tebe i kad sam budna...Slavicu dan, kad te oteram u zaborav...
kako obrađujem nekakvo drvo :huh: a daske sve pucaju uzduž....ni jedna ne valja.
sanjala sam da je vrludava banovala micu.. :dada:
ja u nekoj nepoznatoj kuci koja je moja..i upali mi neki nepoznati ljudi koje ja ne mogu da isteram napolje,tek kad sam im rekla da imam papire iz katastra da je kuca na moje ime,cutke izadjose
ja sam sanjao kako sam na nekom brodu sa jedrima, i tu neki ljudi koje znam, al' koji mi nisu nesto mnogo bitni... i bio tu jedan prijatelj mog oca koga nisam video jedno 15 godina... i sad, kao, ja sedim na brodu, sa strane, i on se, onako, ljulja, na talasima, bude nivo skoro da voda prelazi na brod... i ja se drzim za brod i uzivam... i taj prijatelj od oca mi nesto kaze, secam se, kao - i ti si ovde? ja kazem, jesam... volim ja ovo... a on kaze - znam da volis... i da mi onda neku knjigu da citam, al' nije obicna knjiga.. nego neki vestern roman sto je napisan kao na novcanicama... i ja uzmem ono i mislim - ovde je stvarno ekstra, i super je to sto nemam morsku bolest, nije mi muka... i kao, onda, dodje recna policija i samo prodje pored nas, a na tom njihovom brodu pise 'istra'... i kroz san se sve vreme provlacio i otac... al' ne direktno, kao da je tu negde... i sve vreme mi u snu bilo mnogo lepo...
svoju sahranu verovali ili ne
pa, ovaj san mi se nastavlja...jednostavno, kad zaronim u njega - nastavim da sanjam ''radnju dagađaja''...kao da je to neki paralalni život koji imam negde drugde :huh:
Da trčim po nekoj livadi prepunoj cveća,toliko šarenila nisam nikad videla,lep san beše:dosada:
Sam sanjala da sam na enterprajzu :dada: kao neki oficir..e sto mi stoji uniformaaa :bisa:
Sanjala vampire :pada: Pod utiskom filma..
zaovu :krsti: došla da mi čisti prašinu :lol:
:raz_114: hahaha
tema
Sanjala sam kako se ubi spremajući neki ručak za neke goste,zapravo to su ljudi koje sam samo jednom videla poznanici,dva bračna para i ja spremam ručak i to sma sanjala ceeleee noći,pravila sam krompir zapečen sa mesom u dve tepsije,rendala kačkavalj,pravila meze,i na kraju kao setila sam se da nemam supe :krsti:
eto to cele noći premorila sam se :facepalm:
Sanjala sam kako celu noć pokušavam da naložim vatru..I sve nekako krene, ali nekako samo žar, nigde vatre...Tak nekako...:namcor:
kako sam na moru :) i uživam.
Sanjala sam da smo išli na forumašku ekskurziju. Ne znam tačno koji grad,
al negde po Srbiji smo se smucali. I Man me zaključao u neki špaiz zato
što sam partibrejker i reko svima ''sad možete da se zezate, zaključana
je''.
:raz_049: