pošto danas dolazi lelemood, sigurno će biti dosta veša za pranje :huh: i peglanje, kad se osuši.
Printable View
pošto danas dolazi lelemood, sigurno će biti dosta veša za pranje :huh: i peglanje, kad se osuši.
Već par dana ništa ne radim po kući,niti kuvam,a bogami,niti jedem.
Beba mi bila bolesna,i sad je malo,pa samo trčim po bolnici.
Nadam se da ću danas nešto i uraditi.
sam je uključivao mašinu :krsti: i prostirao veš....nisam ništa radila danas.
Pa ti stvarno nista nisi radila. :sad:
Nista nisam uradila, tek sam ustala :rumenko: ali posto je i danas toplo, cim popijem kafu "bacam" se na brisanje prozora i jos ponesto.
ni danas nisam ništa :)
Ja danas iso da naplatiom poso na 4 mesta. Svi platili. Uzo 2.500 kruna (100 E ). :jede:
Al zato dugujem jos preko milion kruna. :lol:
usisala prašinčinu, prebrisala parkete, uglancala komode, složila dva ormana, pobacala nepotrebne stvari, tj. metnula ih u kese i spustila pored kontejnera, napravila ručak, oprala sudove jedno 3 puta i sada ću i četvrti, čistila terasu....
svašta sam radila juče i danas. kod mene posla uvek ima, za medalju, majke mi....
neću da pričam koliko sam puta uključila mašinu za veš, jer se starija spremala za put, pa se pralo i što treba i što ne treba...pa glancanje kupatila i kuhinje, prevrtanje tepiha ne bih li našla prsten koji mi je mačak zaturio (bezuspešno traganje, ali sam bar iz tepiha podugla svu prašinu :haha), onda raspoređivanje nekih knjiga po policama (treba mi bar 4 nove police :qq:)...
o kuvanju i pranju sudova da ne pričam...eto, bila sam vredna, nema šta.
Nista, radim do 14 h a onda idem do grada. necu nista no da radim do posle utorka, tek ce biti haos od menjanja vrata
e pa, ja promenila vrata pre 4.5 godine...a posla i dalje koliko hoćeš :sad:
oće..zato ja to radila leti...ali, dobro, nisi mogla da planiraš ovo što se desilo.
http://www.primavera.co.rs/proizvod....etalna%20vrata
Ova su, nisu bela...Nece moja mama bela, a ni meni se ne svidjaju :)
wow micke :bravo: ček da nađem moja :)
http://www.bosal.rs/galerijaluxmdf.html
evo ih.
ne vredi, samo mogu galeriju da linkujem :sad:
kad se otvori galerija, ideš klikom na druga desno u 1. redu.
samo sam napravila nešto za jelo i raširila opran veš....ništa posebno. čeka me gomila veša za peglanje.
juče baš ništa nisam radila:stidljiva: al ću to nadoknaditi danas kad uključim u struju moje drage prijateljice:aha:
oprala sam sudove i smandrljala ručak, jutros još.
a sasam smandrljala ručak za sutra, očistila kupatilo, malo sam peglala veš....oprala gomiletinu nekakvih sudova...sutra sam ceo bogovetni dan na poslu, umreću više.....:(
bila na pijaci, oprala sudove od juče (poprilična gomiletina, s obizrom da nisam bukvalno ceo dan bila kod kuće)...sad spremam ručak.
naterala sve ukućane da rade umesto mene :lol:...dosta sam ja rmbala cele nedelje :g:
oprala sam prozore, sredila terasu, skuvala ručak, očistila frižider .....:tupan: e, da - izribala rernu i odmicala šporet :(
i oprala sam sve šustikle i miljejčiće i zavese sa stakla na vratima...tek ću da peglam :(
E vala nista nisam radila, samo sam skuvala rucak, napravila neke keksice i setala.:raz_068:
sortirala svečani srevis za ručavanje, vratila nazad u vitrinu sve...izglancala escajg i složila u posebnu kutiju, umotala oko 40 sarmi, prerasporedila hranu i kolače i frižideru...
čudo je da sam i toliko uradila, s obzirom da sam dan provela gledajući novaka, vaterpoliste i rukometaše :)
nparaviila tortu, napravila rucak za danas, za sutra, za prekosutra, za izaprekosutra:drnd:
oprala sveeeee sujde
ispeglala vesh..
izribala kuhinju i kupatilo
qq, kak sam vredna nije normalno:eek:
išla sam i na pijacu i u maxi po ovom snegu i ledu :) pa sam napravila jedan...dva...tri ručka :tupan: i rusku salatu. onda sam čitala knjigu i na kraju sam sredila kupatilo i wc, da se sve cakli. o tome koliko sam sudova oprala nećem ni da pričam :nene:
eto.
a sada ću opet da čitam.
išla na pijacu zbog peska za mačke...pa sam se natovarila kao magarac :lol: onda sam stavila sve na šporet što treba za ručak, a i u šporet :urra: pa sam promenila remen na kirbiju i usisala sam stan.
sad pravim pauzu :cruz:
ja sam oprala sudove, dosta od mene za danas :lol: :cruz:
sudova se nisam ni setila :zrika:
Nista nisam radila, niti cu, samo cu da izvadim cisto sudje iz masine i da stavim prljave tanjire od rucka. Bas mi se nista ne radi danas.:ljut:
planiram da operem tepihe danas :)