hoće se neko pozabaviti nama iskrenima ovde :blenta:
Printable View
hoće se neko pozabaviti nama iskrenima ovde :blenta:
Kad ste prvi put primetili da vam se događa ta fatalna iskrenost :namcor:
ima već neko vreme, kasam nešto vraćala nekome pa se tu nešto iskomplikovalo :kojica:
Za ovo će morati privatna seansa :lolan: komplikovan slučaj, napiši detaljno na pp :blenta:
dombro :lola: odnos pacijent - doktor jel :manijak:
diksrecija zagarantovana :raz_076:
3584 postova
registrovala sam se s namjerom da napišem 3500da li spadam u mazohiste? :pusi2:
ne draga, to je ovde prosek, mi od tebe očekujemo više od proseka :rile:
znači komplet porodica opet na dijetu :blenta:
dobro je zbog holesterola :dada: daš im neke voćkice da jedu, malo šargarepice i salate i dođeš vamo brojimo postove :jasenka:
mislim da će me ovaj put iseliti :pusi1:
el bi mi mogli skupa da zalegnemo :bela:
:dada: samo da se ja pripremim :qq: znaĆi,seansa za dvije osobe istog oli razliĆitog pola?
već drugi put sanjam da me šiša medvjed u kecelji na cvjetiće..da li sam ja to počela da ludim :srbsta:
bijela sa narandžastim cvjetićima (može li mi se po boji i dezenu odrediti dijagnoza :undecided: )
samo još reci koliko latica imaju cvetovi, mislim da će doktorki to biti od velike pomoći kao podatak :hm:
5 fajf...šta misliš,koliko je ozbiljno :blenta:
mislim da je to taman:dada: za prvu seansu,a poslije ćemo vidjeti koliko ih treba:pusi2:
a kako se osjećaš bobo u snu..mislim,kakav je osjećaj kad to sanjaš:b:
na moju nesreću-nikakav :neutral: ..strah me bilo jedino da mi ne skrati vrhove više od dozvoljena 3 cm :blenta:
o kumo, pomozi našoj bobi, ovo mi zvuči preozbiljno :qq: pa ja ne dam više od 2 cm nikad da mi skrate :nene:
ovde me niko neće naći, ima da se izležavam do mile volje :tibi:
:rile: ko se to sakrijo :palac:
ima još mesta :rile:
mogla sam i pretpostaviti koga ću ovde zateći :hahaha:
stize i plotarijus puff :riki:
plotarijuse, mogle bi i kafu da popijemo dok ne dođe neki psisijatar da popriča sa nama :riki: :kafa1::pusi: meni veliki teret leži na duši :aha:
:pusi2:
ordinacija otvorena:pusi:
izvol'te :bisa:
dobro veće :b: el slobodan otoman :kojica:
izvol'te..dobro dođili:pusi:
o doktorka, kod vas je opuštena atmosfera :bravo: ako bih mogla i ja jednu da zapalim da se prvo malo opustim :pusi: i da se setim zbog čega sam ovde :b:
slobodno se raskomotite,izvol'te zapaliti..'oćete i jednu kafu?
Kakvu pijete..vruću,ladnu,slatku,mlijeko,šećer,limun: tupan: počećemo da nam ispričate za poĆetak o toj kafi:dada:
volim nes kafu, neumućenu, slatku, sa mlekom, vruću :tupan:
znate, nekad sam volela da je mutim onim malim mikserom da dobijem bogatu gustu penu, ali taj mikser je stalno nešto blokirao, kočio, pena nije bila nikad naka kaku ja volim, i mislim da su to začeci mojih psisičkih problema :b: od tada sam čvrsto rešila da pijem isključivo nes bez pene... :palac:
eto, tako :pusi: sad mi je već malo lakšije :kojica:
zanimljivo:pusi:
a recite mi šta za vas inače znači pjena..odnosno dajete li ipak prednost pjeni ili mikseru štapni mikser ste imali:kapa:
štapni mikser :rol:
izvinite, čudne neke asocijacije imam :b: pa bez dobrog miksera nema dobre pene, a ja sam odlučila da mogu i bez jednog i bez drugog :palac: ali pritom se osećam nekako nepotpuno, ako me razumete i sve češće pomišljam kako bi trebalo opet nabaviti to... mislim štapni, mislim mikser :g:
a jeste li pokušali zapjeniti nečim drugim:pusi:
sad će kafica za vas slatka sa pjenom,vruća i mirisna:dada:
ona će vam pomoći da ostanete na tako iskrenom nivou
prstom ne vredi, vruća kafa mnogo :pusi: imate li vi kakav predlog? :b: