hvala:kiss:
Printable View
hvala:kiss:
Retko odvratna emisija..
pobedila je ana kokić. sinoć je imala stvarno odličnu interpretaciju :bravo:
o toj pevačici ranije nisam ništa znala, ali pošto se kreće u nekom bezveze miljeu, mislila sam da je i ona bezveze...
ali ne, veoma sam pogrešila, žena je profesionalac do koske, svaka čast.
i meni mi drago što je pobedila anči, me gusta :jede:
Za ćega je emisija odvratna?:jede:
i mene mi je drago zbog kokićke, još ću postati i njen fan :manijak:
knez je tako gej:neznam:
eee, jedva čekam da počne 2. sezona :dance:
pa el niki nije gledao prvu epizodu :lola:
niki nije video nedu ukraden, profesorku engleskoj jezika, kako izvodi bijonse :lola:
meščini da reče da je profesorka engleskog:hm:
:srbpla:
http://www.youtube.com/watch?v=HeNmPQ7bFCI
http://s16.rimg.info/059162630eb4e16...c5dcc78a3f.gif
što bi reko trivan: dragi dnevniče, video sam strašne stvari
i tanja se sita napevala:krsti:
http://www.youtube.com/watch?v=uwv3HavqyQ8
ja gledala :aha: šta bi onoj tanji :blenta: igra kao da nema trunke snage u sebi, a o pevanju ne vredi ni pričati :lol: a bijonse i neda... :pada: ima žena finu liniju što jes' al nije ovo za nju, crvene podvezice i bijonse :neznam:
ja nisam gledalA:qq:al ću da nadoknadim :zeka:
nedo:ququ: ko te prevarijoo..pa mišići ti štekaju bolja bila..a missim da je nekad reknula da je završila pravo:neznam:
vole ona da mijenja izjave:haha:
a ti tanja bolje da si ostanula koĆe:dada:
pa reče vako: profesor engleskog, diplomirani pravnik:hm:
:neznam:
Dejli Mejl je Nedu Ukraden opisao kao "baku koja je u korzetu tverkovala.."
Takođe,engleski novinari navode da je pjevačica u mladosti bila pop zvijezda prije nego je otvorila restoran :haha:
ali onaj čipi kao selin dion:hahaha:
ono muško:facepalm:
i opet ću citirati trivana:˝Nema kraja Čipijebvoj ruci leb te jebo˝¨:hahaha:
el gledate vi nešto, a:ljut:
a jest gloopa ova tanja savić :(
Ala je talentovana mala Katarina Bogićević!:qq: divna je..:kafa:
E malo da se i ja nasmejem posle sedam dana..Kebaaa :lol:
Keba:haha: mog'o je Kemiš da ga safata ,pljunuta Zorka:haha:
Tanja :pada: dobacila je do pola oktave i ni makac..al se iskakala u suknjetku:haha:
taman ko Ivana :blenta:
Šta bi ono,nisam uspela da vidim,el ono Džej beše :blenta:
:jede: super je večerašnja emisijaa
go jelena gavrilović go:nn:
go bane go go:nn:
go mane go go:blenta:
eve repriza :kapa: mislim tanju (savić)treba stanjiti kroz one komuše:facepalm:njen je idol dragana:b:
a jes se Tanja u žiriju nasrpila:qq:
..baaš su smor večeras..:ceka:
Ou,ne...:blenta:
džaba sam potrošila struju od teveja :blenta:
..a saću da stavim kokice u nos :b: čisto da proverim dal neko čita ovu temu:blenta:
čipi je pdr:ceka:
go bane go go:nn:
e,što mi skin'o Ćolu:pada: pa rukica,pa rame,pa trzaj ovo-ono,rad iz kuka,pa raskorak,pa kosicom mah mah:bravo:
pravo je izvukao u duJetu onu elenu što je trebalo da liči na harisa:qq:sa dva broja većim šeširom,bez glasa und vrata i ramena, bar da su je popeli na štilu kakuuu,al bar su joj turili brkove:manijak:
ma taj bane nije normalan:qq:nema šta ne zna, izgleda
tanjica je briljirala još jednom:blenta:
nisam gledala sad u nedjelju:undecided: kažu da je Bane izveo Čolića samo tako ..:raz_037:
Kasno se sjetih da bacim pogled na tevej
al...
Nedi uvalili šabana:pada: i masku kupoglavog pride..i prošlo bi nekako da se ne pojavi pravi šaban pa stade kraj nje i zapjeva:pada:
Ćipi se skino u gatjke..5 muškijeh u gatjkama....ćet'ri gola muškarca i Ćipi,tačnije:facepalm:
jelena kao tozovac...skinula je govor tijela,bilo bi dobro da su joj i masku napravili zera bolje,al je iznijela imitaciju solidno
al je bane biJo:nn::nn:
od maske je morao da pobjegne razumljivo :dada:ali vokalom je opet šokirao:bravo:
konĆita:haha:
e sad bez kompletne transformacije nećeju mu dati mnogo
tanja und bane :kapa:Zona Zamfirova..šta reći o tanji,a da nije rečeno..samo su je očešljali i usput je malo kao otvarala usta,dobro se kreće međ kariranim stolnjacima:blenta:
a bane kao i uvijek vokal za bravo
Ivan kao Merlinka :haha:mislim ,ispod satenske 'aljine mogli su mu ipak naći dobre stezajuće gatjke:haha:
duJet katarina und keba
josipa lisac i šaban bajramović :kapa:
katarina ima dobar vokal što jes jes mada ni blizu ni nalik čak josipinom,al nije dovoljno staviti šešir da bi ličila na nju:nene:..šminkeri se nisu nimalo potrudili, propas:facepalm:
ali zato je keba bravurozno odradio šabana svi pokreti..sve:bravo:
maska jedna od najboljih:bravo:
Kao da maske rade u dva tima,jedan u Beogradu a drugi negdje kod Stanara...oli nekom namjerno urade dobro ,a nekog strmozaglave:kapa:
Jelena kao Pink apsolutno savršena izvedba,akrobacija,maska..fascinantno:dada:
Ćipi kao Miligram Vrati mi se nesreeećooo:nn:
simpa i korektno..ali blijedo ipak..malo više energije..maskeri su uradili ovog puta dobar posao
e jeste dosadni:ceka:
nek je bane pobedijo:nn::nn:baš volim i baš mi drago i baš je zaslužijo
jes me onaj ćipi nervirao:ceka: kaka prikaza od čoveka
el se ono tanja savić ošišala il sam ja sanjala pošto sam kunjala i virila u teve