Re: Moram da vam se žalim...
Pa odudaram i ja od sredine...ako ćemo iskreno...Srećom, ni ovi preko puta mene nisu u nekom ''šablonu''...pa se super slažemo, godinama...:lol: :lol:
A to je tačno...Ljudi teže prihvataju nove ljude :aha:
kad su mene komsije pozvale na prvu kafu, kao da se upoznamo (mada trebalo je mozda ja njih da zovem) i sedimo mi pricamo, oni se hvale kako imaju stale, stoku, sta sve sade i uzgajaju...i sad u jednom trenutku pauza, kapiram da ocekuju od mene da cuju neke slicne planove...A ja onako sa tacnicom i soljicom u ruci, uzmem gutljaj, pa ni pet ni sest nego kazem Ja gajim kaktuse :dada: i nastavim da pijuckam kafu onako fino i smerno
gledali su me kao cudaka, ne znajuci da li sam luda ili se samo pravim:raz_114:
ahahahahah, kumo , dosla si iz drugih krajeva..
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Lejdi Megi
kad su mene komsije pozvale na prvu kafu, kao da se upoznamo (mada trebalo je mozda ja njih da zovem) i sedimo mi pricamo, oni se hvale kako imaju stale, stoku, sta sve sade i uzgajaju...i sad u jednom trenutku pauza, kapiram da ocekuju od mene da cuju neke slicne planove...A ja onako sa tacnicom i soljicom u ruci, uzmem gutljaj, pa ni pet ni sest nego kazem Ja gajim kaktuse :dada: i nastavim da pijuckam kafu onako fino i smerno
gledali su me kao cudaka, ne znajuci da li sam luda ili se samo pravim:raz_114:
:raz_114: "ja gajim kaktuse" ahahhaha mogu da zamislim njihove face :b:
.. joooj dusa mi spava , sta da uradim da ne zaspim?:m:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
rile_imo_MOC
drzi oci otvorene :eek:
:haha:Kako si ti paaameeeeeeeeeeeetaaaaaaaaaaaan.. :cao:Hvaalaa! Pokusacu! :lolan:
Žalim se a žaliću se i komunalnoj policiji ili ću menjati zgradu. Besna sam kao ris.
Em me muči nesanica em nemam mira ni kad pokušam da zaspem. Klinci ispod mene su pričali, smejali se i puštali muziku do ranog jutra. Taman da zaspem kad čujem komšiju odgore kako TRČI PO STANU, pali veš mašinu, telefonira.
Zaspem, utonem u san..i čujem mašinu za košenje trave iz susednog dvorišta, smeh, svađu, ma glasnu priču dok piju kafu.
I tako već 10 dana! Bilo je mira dok je zgrada bila pusta, a ovi svi na odmoru..ali dođe septembar i ne znam šta da radim.
Glupo je da pored svoje sobe spavam u dnevnoj. Ili da spavam popodne? Ili da budim sada ove klince glasnom muzikom, kao oni mene svake noći? Lepo ih zamolila 3 puta da zatvore prozor i da se utišaju, imamo bebu baš na tom ulazi. Ne vredi. Ne vredi ni moliti komšije iz susednog dvorišta, odmah se naljute ako im se nešto kaže.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Mistery
Žalim se a žaliću se i komunalnoj policiji ili ću menjati zgradu. Besna sam kao ris.
Em me muči nesanica em nemam mira ni kad pokušam da zaspem. Klinci ispod mene su pričali, smejali se i puštali muziku do ranog jutra. Taman da zaspem kad čujem komšiju odgore kako TRČI PO STANU, pali veš mašinu, telefonira.
Zaspem, utonem u san..i čujem mašinu za košenje trave iz susednog dvorišta, smeh, svađu, ma glasnu priču dok piju kafu.
I tako već 10 dana! Bilo je mira dok je zgrada bila pusta, a ovi svi na odmoru..ali dođe septembar i ne znam šta da radim.
Glupo je da pored svoje sobe spavam u dnevnoj. Ili da spavam popodne? Ili da budim sada ove klince glasnom muzikom, kao oni mene svake noći? Lepo ih zamolila 3 puta da zatvore prozor i da se utišaju, imamo bebu baš na tom ulazi. Ne vredi. Ne vredi ni moliti komšije iz susednog dvorišta, odmah se naljute ako im se nešto kaže.
kod mene je stalno tako :).
košarka na terenu, turiranje automobila, smejanje ispred radnje koja je pod prozorom....taman zaspim, a na spratu iznad se posvađa majka sa ćerkom oko 2....pomislim ''pašće krv'', kad ono - ništa. one odu da spavaju, a ja i dalje budna.
jedini je lek da menjam stan, ali ne mogu još uvek...čim budem mogla - selim se. smučilo mi se.
Ja ozbiljno razmišljam da menjam. Prvo, u maloj ulici ima sada mnogo zgrada i mnogo automobila, i "umetnost" je ići sa punim kolicima sa pijace ili samoposluge i paziti da te ne udari auto.
Drugo, komšiluk je očajan. Neće niko u zgradi ni sijalicu da promeni u hodniku i napolju, to stalno radimo mama i ja. Neće da plate 100 dinara po stanu, da neko čisti zgradu i dvorište ispred. Neće da skupe pare da sredimo vrata i da radi normalno interfon, o video interfonu mogu da sanjam.
U lice mojoj porodici maltene pljuju što imamo najveće stanove -mi smo vlasnici zemlje na kojoj je zgrada sagrađena. Ljubomora je čudo.
Na sastanke Kućnog saveta ne idem jer se obavezno iznerviram
Studente molimo da budu tiši, oni se bezobrazno smeju i ne haju ni pet para.
I "šlag na torti" predsednica Kućnog saveta koju niko ne podnosi. E, ta mi često zvoni na vrata da pita za neku glupost. I zove svaki čas.
Dovoljno je reći da je izludela našeg poštara, i EDB i Vodovod i one u gradu koji rade legalizaciju..sve rečeno o ženi.
Samo da se smire cene nekretnina i odoh odavde, već mi je muka.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Mistery
Ja ozbiljno razmišljam da menjam. Prvo, u maloj ulici ima sada mnogo zgrada i mnogo automobila, i "umetnost" je ići sa punim kolicima sa pijace ili samoposluge i paziti da te ne udari auto.
Drugo, komšiluk je očajan. Neće niko u zgradi ni sijalicu da promeni u hodniku i napolju, to stalno radimo mama i ja. Neće da plate 100 dinara po stanu, da neko čisti zgradu i dvorište ispred. Neće da skupe pare da sredimo vrata i da radi normalno interfon, o video interfonu mogu da sanjam.
U lice mojoj porodici maltene pljuju što imamo najveće stanove -mi smo vlasnici zemlje na kojoj je zgrada sagrađena. Ljubomora je čudo.
Na sastanke Kućnog saveta ne idem jer se obavezno iznerviram
Studente molimo da budu tiši, oni se bezobrazno smeju i ne haju ni pet para.
I "šlag na torti" predsednica Kućnog saveta koju niko ne podnosi. E, ta mi često zvoni na vrata da pita za neku glupost. I zove svaki čas.
Dovoljno je reći da je izludela našeg poštara, i EDB i Vodovod i one u gradu koji rade legalizaciju..sve rečeno o ženi.
Samo da se smire cene nekretnina i odoh odavde, već mi je muka.
ne, kod nas u zgradi ipak nije tako. sve je ok, osim noćne buke. računam da će uskoro doći jesen i sezona zatvorenih prozora, pa će biti lakše.
moram da se žalim na urmašice :blenta: ponašaju se :ljut:
i posebno na sarmu :zorka:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Man
moram da se žalim na urmašice :blenta: ponašaju se :ljut:
sta se zalis :ljut: ja te cak i sanjala i plesali smo uz neki sentis i .... tako to :stidljiva:
Na alergiju, uzasna je. :qq:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Slavena
Na alergiju, uzasna je. :qq:
e pa onda je bolje da imaš komarce nego alergiju :lol: nije ni taj sever idealan.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
e pa onda je bolje da imaš komarce nego alergiju :lol: nije ni taj sever idealan.
Hahaha.. I nije :qq: tu si u pravu.
Odg: Moram da vam se žalim...
moram da vam se pozalim... danas sam jeo pitu :( nisam mogao da joj odolim... i to ne jedno parce nego pola tepsije...
Одг: Moram da vam se žalim...
prodaj je mali crno beli cuko na kog sam bacila oko :kk: