sad sam se setila da sam noćas sanjala kako kradem gomilu nekih štikli iz manastira :srbpla:
bouže
Printable View
sad sam se setila da sam noćas sanjala kako kradem gomilu nekih štikli iz manastira :srbpla:
bouže
da preplivavam neku široku i veliku reku od čokolade, užasno strmih ivica, a znam da mi je životno važno da izađem na drugu obalu....muke žive.
Reku od čokolade ...:lola: ...
Ja sanjala da sam pravila neki čokoladni kolač sa rumom ... šteta što ne mogu da ga probam :blenta:
:nene: , nisam imala adekvatno društvo :lol: :riki:
smotanu:pada: u kupatjem kostimu:hm:al jednodjelnom:b:
el joj istakao sesi :b:
neŠ vjerovati kuma,al imala je vel'ke sesi u tom crnom kostimu:qq:
al će da se pravi važna kad pročita kako joj je stajao kupaći :b: ko će sa njom na kraj izaći posle :qq:
Pošto je meni redovan ritual ujutru da nahranim ptice, mačke, jucu.... sanjam ja sve to kako radim... zagrabim u činijicu hranu za mačke i krenem napolje da im sipam da jedu, mjauču oni kao i uvek i propinju se na zadnje šape... spustim hranu, kad boško progovori: jaooo ne opet ta koju jedva pregrizem, daj nešto mekše :aha:
a ja ovako :lola: mačak mi progovorio :pada:
onda ja njemu kažem pljuni pa ostavi ako ti se ne sviđa i uđem unutra besno...
:hahaha: kakav san, aj da sam sanjala da mi papagaji nešto kažu, bilo bi malkice prirodnije :lol:
kako je svaki kanal na tv-u ''pink''....pink ovaj pink onaj...celu noć sam vrtela kanale tražeći nešto da gledam i svuda - pink :srbpla: nightmare.
:hahaha: jedino da si neki film dobar upecala pa i nekako ....ali teško sigurno :hm:
Ja se ne sećam šta sam sanjala :hm:
sanjala sam kako nam se približava tornado, kako smo jedva uspeli da utrčimo u kuću, a onda nakon toga kako smo videli kroz prozor zapaljeni avion kako pada :( grozan grozan san
svašta nešto...i ne sećam se više:sad:
kako stojim pred nekim zatvorom, sasvim slučajno, čekam nekoga...kad neki strašni vojnici privode neke strašne kriminalce...i onda su i mene strpali u zatvor jer sam videla lica tim kriminalcima pa kažu da sam u opasnosti...i posle je neko teo da mi otne bubamaru :(
bed bed drim :(
sanjala san kako smo pričalica i ja kod manijaka na nekoj večeri:blenta:
a manijak ima tako buuujnu kosu, pa na razdeljak :hahaha:
jutros sam sve znala, a sad sam zaboravila šta je dalje bilo:(znam samo da je pričalica voditeljka na teveju, pa smo gledali tv i taman idu vesti a ona ih čita, u uglu ekrana piše "uživo", kaže ona, ma to je snimljeno pre dva dana
:raz_088:
sanjala sam ispit....imam danas ispit sa studentima i neverovatno je kako svaki put pred ispit, sanjam da ih propitujem...u čemu je fora :hm:
nešto tužno:( najradije bih ostala kod kuće,ali nije rođus svaki dan:bisa: