Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar To je onda alteregoizam. uu.. to baš moderno zvuči.. :dada:
Citiraj: Prvobitno napisano od komica nisam komirana... :ljut: nego sam ko mica.. :g: A kod kojice jesi išla da me tužakaš, a?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa sad, možda malkice, ali samo malkice. ma da.. ko da je kojica tako malešna...
e sad mi je rekla da nisam njeno drugo ja, nego dvanaesto.. :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar A kod kojice jesi išla da me tažakaš, a? nema potrebe.. sve ona prati... :raz_088:
Citiraj: Prvobitno napisano od komica nema potrebe.. sve ona prati... :raz_088: O bogo moj, pa ona je svemoćna kao Onaj gore-nigde je nema a sve vidi, sve zna, sve čuje, i recka recke na Tabli dobra i zla.
Citiraj: Prvobitno napisano od komica e sad mi je rekla da nisam njeno drugo ja, nego dvanaesto.. :hm: Pa ti komuniciraš sa Njom, kao oni sa Njim, a?
i tako.. :mare:
Citiraj: Prvobitno napisano od komica e sad mi je rekla da nisam njeno drugo ja, nego dvanaesto.. :hm: Ipak sreća da nisi trinaesto.
Citiraj: Prvobitno napisano od mare i tako.. :mare: Jesi li napisao domaći i naučio pesmicu?
Citiraj: Prvobitno napisano od komica e dobro.. ja se uplašila da smo dosadni.. :place: oteraj strah ;)
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar O bogo moj, pa ona je svemoćna kao Onaj gore-nigde je nema a sve vidi, sve zna, sve čuje, i recka recke na Tabli dobra i zla. da.. :place:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa ti komuniciraš sa Njom, kao oni sa Njim, a? da.. :place:
Citiraj: Prvobitno napisano od Cruz oteraj strah ;) Kako se to radi?
Citiraj: Prvobitno napisano od Cruz oteraj strah ;) Mani strah, ona bi radije oterala mene.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Jesi li napisao domaći i naučio pesmicu? pa naravno
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ipak sreća da nisi trinaesto. Vidiš.. nije sve tako crno... :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od komica da.. :place: Citiraj: Prvobitno napisano od komica da.. :place: Pa čemu ovolike suze? Ti si Njen predstavnik ovde među nama običnim smrtnicima.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa čemu ovolike suze? Ti si Njen predstavnik ovde među nama običnim smrtnicima. zato što je ona glavna.. :place:
6000