Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od mare pa naravno E tako i treba. Znaš li ti da komirana kaže da je kojica u oblacima?
Citiraj: Prvobitno napisano od mare 6000 i to na 600. strani.
Citiraj: Prvobitno napisano od mare 6000 vidi stvarno... :duh: šta sve napisasmo.. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar E tako i treba. Znaš li ti da komirana kaže da je kojica u oblacima? nisam to rekla.. da je bar u oblacima... nego je tu u mojoj glavi.. ne .. ja sam u njenoj glavi... :hm: čija je bre ovo glava...
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar i to na 600. strani. kod mene je 300. strana.. :jede:
Citiraj: Prvobitno napisano od komica zato što je ona glavna.. :place: Ti se proglasi za Njenog zamenika i polako je potiskuj a ja ću da te podržim.
samo vi nastavite :jede:
Citiraj: Prvobitno napisano od komica kod mene je 300. strana.. :jede: Kako to, jel ti veći ekran ili si zaturila naočare?
Citiraj: Prvobitno napisano od komica kod mene je 300. strana.. :jede: kod mene 151.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ti se proglasi za Njenog zamenika i polako je potiskuj a ja ću da te podržim. Neću da sarađujem sa tobom. :mirka: Zbog toga bi mogla da odluči da ja više ne postojim.
Citiraj: Prvobitno napisano od Cruz samo vi nastavite :jede: hoćemo.. :dada: zapravo, i da želimo da se zaustavimo, ne znamo kako.. :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od mare kod mene 151. Stvarno kako to? Ja sam mislio da je stranica kod svih ista.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Kako to, jel ti veći ekran ili si zaturila naočare? tako je kojica podesila.. :dada:
Citiraj: Prvobitno napisano od mare kod mene 151. e samo da te čujem da se žališ kako sporo otvara strane... :nono:
Citiraj: Prvobitno napisano od komica hoćemo.. :dada: zapravo, i da želimo da se zaustavimo, ne znamo kako.. :hm: Ma jesi li ti skoro proveravala kočnice? Probaj peetom, kao Duško Dugouško kada pada.
Citiraj: Prvobitno napisano od komica hoćemo.. :dada: E baš nećemo.
Citiraj: Prvobitno napisano od komica tako je kojica podesila.. :dada: Znači opet je mutila nešto po mom kompjuteru.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ma jesi li ti skoro proveravala kočnice? Probaj peetom, kao Duško Dugouško kada pada. Petom.. :hm: nemam ja kočnice..:nene:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar E baš nećemo. e mi hoćemo, a vi kako hoćete...:mirka:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Znači opet je mutila nešto po mom kompjuteru. ništa nije mutila.. imaš u profilu podešavan:duh: