Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ti si počela da pričaš sama sa sobom? Kako to misliš? :palac:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ti si počela da pričaš sama sa sobom? Ćao planinar:)
Citiraj: Prvobitno napisano od G Također časna ... mir sa tobom i Isus sada i navijek...:lol: El ti to hoćeš da se upokojim? :srpski:
Citiraj: Prvobitno napisano od G Također časna ... mir sa tobom i Isus sada i navijek...:lol: Šta si to pila?
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Kako to misliš? :palac: Citiraj: Prvobitno napisano od G Ćao planinar:) Šta je, bre, ovo? Jeste li se vas dvoje venčali?
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica El ti to hoćeš da se upokojim? :srpski: Tako se kaže koleginice... Tako su nas učili u sjemeništu i samostanu:lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Šta je, bre, ovo? To ti G kaže ćao, a ja te pitam za objašnjenje. si ti pio nešto? :raz_067:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Šta si to pila? Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Šta je, bre, ovo? Zbunjen si???:lol: Mi smo inkvizicijska patrola...:raz_076:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Šta je, bre, ovo? Jeste li se vas dvoje venčali? aaaa.. pa mi smo venčani za Isusa.. :palac:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica El ti to hoćeš da se upokojim? :srpski: Ej, G, čija je ovo sličica?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Šta si to pila? Pila sam crno vino i koka kolu. Sinoć. I jutros se probudila sa ovim avatarom.. :k:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica aaaa.. pa mi smo venčani za Isusa.. :palac: Ko, ti i kojica?
Citiraj: Prvobitno napisano od G Tako se kaže koleginice... Tako su nas učili u sjemeništu i samostanu:lol: E što me taj reč sjemenište nervira, ne mogu ti opisati...:lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ko, ti i kojica? Kolega G i ja. :mirka: Pažljivije prati na času.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Pila sam crno vino i koka kolu. Sinoć. I jutros se probudila sa ovim avatarom.. :k: Očigledno da si posle nekoliko čaša vina umislila da piješ i coca colu, pa nastavila sa vinom.
Ja znam samo kako je počelo.. a dalje se ničega ne sećam..:huh:
Citiraj: Prvobitno napisano od G Tako se kaže koleginice... Tako su nas učili u sjemeništu i samostanu:lol: Evo sad si bila i u semeništu. Ooo kojice, dete, ima li neka ambulanta blizu?
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Kolega G i ja. :mirka: Pažljivije prati na času. Otkada si ti G postao nastavnik?
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Ja znam samo kako je počelo.. a dalje se ničega ne sećam..:huh: Pazi G nemoj ni sa čim da preteruješ. Vidiš šta može da te snađe.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Evo sad si bila i u semeništu. Ooo kojice, dete, ima li neka ambulanta blizu? To je G a ne kojica. :mirka: