Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od Cruz princezu verovatno Sav je za princezu.. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Koga juriš? Nikoga, nego vežbam da odbijem tvoje napade.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Da je bilo sreće dva puta ne bi bilo trećeg. Kako nije bilo sreće? :hm: Pa ti si presrećan što su se tolike žene udale za tebe. :dada:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Danas se nisam iznervirala. :kafa: Ma polako, dug je dan pred nama.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Nikoga, nego vežbam da odbijem tvoje napade. aaa.. :hm: kondicioni trening.. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ma polako, dug je dan pred nama. Kako to misliš? Bićeš ovde ceo dan? :huh:
Citiraj: Prvobitno napisano od Cruz princezu verovatno Da, samo su nekako sve prebrze za mene.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Sav je za princezu.. :lol: A zašto, pa, ne?
slabo treniras onda
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar A zašto, pa, ne? Pogledaj u onaj tefter gde skupljaš prideve. Ne mogu više da ponavljam, prsti me zaboleše... :jede:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Kako nije bilo sreće? :hm: Pa ti si presrećan što su se tolike žene udale za tebe. :dada: Ajde, ajde, :sizika:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Kako to misliš? Bićeš ovde ceo dan? :huh: Neću, ali ti hoćeš.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ajde, ajde, :sizika: šta se odmah ljutiš.. :huh:
Citiraj: Prvobitno napisano od Cruz slabo treniras onda Izgleda. Imaš li neki efikasniji program treninga?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Neću, ali ti hoćeš. naravno.. :dada: kao i uvek... Al to više tebe nervira nego mene. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Pogledaj u onaj tefter gde skupljaš prideve. Ne mogu više da ponavljam, prsti me zaboleše... :jede: Nisi naznačila koji tom, prvi drugi ili treći?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Nisi naznačila koji tom, prvi drugi ili treći? Sva tri. :dada: I taman dok ih proučiš pašće mrak. :duh:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Izgleda. Imaš li neki efikasniji program treninga? ja ne jurim, samim tim i ne programiram
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica šta se odmah ljutiš.. :huh: Zato što počinješ, a ja moram da započnem pisanje četvrtog toma tvojih prideva o meni.
Citiraj: Prvobitno napisano od Cruz ja ne jurim, samim tim i ne programiram e šteta.. ti si mi bila poslednja nada.. :sad: