Printable View
zadrzacu razloge za sebe, nisu tako vazni
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica pa zbog svega toga.. ne pijem pilule..:hm: žene mi ič ne trebaju.. :hm: i volim samo sebe.. :drnd: Mislim da nisi iskrena. Priznaj da ti ipak žene trebaju da te zadovolje trač-partijem.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Videćeš, samo reci neću. e neću.. :namcor:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Vidi bre pa mi smo isti.:) Jel.. :hm: nisam primetila... :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od Cruz zadrzacu razloge za sebe, nisu tako vazni Slobodno mi reci, a ja neću nikom da kažem.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Mislim da nisi iskrena. Priznaj da ti ipak žene trebaju da te zadovolje trač-partijem. :ququ: ne, ne.. nikako... što dalje od mene..
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica e neću.. :namcor: ...zapalim ti sveću, prekrstim ti noge i bacim te na groblje.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar ...zapalim ti sveću, prekrstim ti noge i bacim te na groblje. ništa nisi naučio... :namcor:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica :ququ: ne, ne.. nikako... što dalje od mene.. Ma daj, a kada ti komšinica sa sprata priča pikanterije o komšinici preko puta, a?
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica ništa nisi naučio... :namcor: Nisam, moraćeš da mi ponoviš lekciju.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ma daj, a kada ti komšinica sa spratapriča pikanterije o komšinici preko puta, a? ti to nešto iz ličnog iskustva.. :hm: ja nikome ne otvaram vrata.. :nene:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Nisam, moraćeš da mi ponoviš lekciju. neću.. možeš slobodno da ostaneš u neznanju... :drnd:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica neću.. :drnd: ...zapalim ti sveću, prekrstim ti noge bacim te na groblje. Vidiš da može i ovako.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica ti to nešto iz ličnog iskustva.. :hm: ja nikome ne otvaram vrata.. :nene: Možda je i moje iskustvo, ako sam sa komšinicom preko puta. Pa može i telefonom, sa terase na terasu....
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar ...zapalim ti sveću, prekrstim ti noge bacim te na groblje. Vidiš da može i ovako. e sad ćeš da vidiš... :ljut:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Neću..:aha: zapalim ti sveću i to magareću, pozovem ti popa da te zakopa, pozovem ti miša da te popi.. ups.. :bela: dalje znaš i sam... :aha:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica e sad ćeš da vidiš... :ljut: Šta?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Šta? štake za ludake... :drnd:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica zapalim ti sveću i to magareću, pozovem ti popa da te zakopa, pozovem ti miša da te popi.. ups.. :bela: dalje znaš i sam... :aha: Ooo pa zar sve ovo. :lol::raz_050::ura::raz_114: I sreća moja da je miš. Čta misliš da je nešto veće. A šta ćeš ti da radiš?
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica štake za ludake... :drnd: Izgleda da sam te potresao večeras.