Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pazi G nemoj ni sa čim da preteruješ. Vidiš šta može da te snađe. a to sam ja a ne g... :raz_057:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Otkada si ti G postao nastavnik? Dakle strašno.. :huh: E, aj pusti radio.. :palac:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Otkada si ti G postao nastavnik? Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pazi G nemoj ni sa čim da preteruješ. Vidiš šta može da te snađe. Nisam, znam :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica To je G a ne kojica. :mirka: Citiraj: Prvobitno napisano od kojica a to sam ja a ne g... :raz_057: Oooo, bože me sačuvaj, pa ko je ovde G a ko kojica?
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica a to sam ja a ne g... :raz_057: ma to smo mi ... a on i tako neće razumeti...:lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od G Nisam, znam :lol: :sad: Jel ovaj čovek opsednut nekim demonom? Da ga lečimo?
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Dakle strašno.. :huh: E, aj pusti radio.. :palac: Oću, ako mi kojica sredi da čujem "Čuvam ovce dole u strnjike".
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica :sad: Jel ovaj čovek opsednut nekim demonom? Da ga lečimo? Egzorcizam koleginice:srpski: Idem od presvetog nabaviti odobrenje...:lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica a to sam ja a ne g... :raz_057: E sad je pitanje ko je to "ja", u ovoj zamršenoj situaciji?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Oooo, bože me sačuvaj, pa ko je ovde G a ko kojica? :raz_072:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Oću, ako mi kojica sredi da čujem "Čuvam ovce dole u strnjike". Još nismo ovce nabavili. :palac:
Citiraj: Prvobitno napisano od G Egzorcizam koleginice:srpski: Idem od presvetog nabaviti odobrenje...:lol: Nemamo vremena sad za papirologiju. Slučaj je hitan.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar E sad je pitanje ko je to "ja", u ovoj zamršenoj situaciji? Pa ti.. :palac:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Nemamo vremena sad za papirologiju. Slučaj je hitan. Jel sišao sa Babe ili da uzmemo landrovera iz biskupije?:lol:
Sišao je odavno. Ne znam gde je sada. :huh:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Još nismo ovce nabavili. :palac: Eh, znam da se vadiš, jer kad nabavite ovce moraću da čekam leto zbog strnjike.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Sišao je odavno. Ne znam gde je sada. :huh: ni ja
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Pa ti.. :palac: A ko je onda kojica a ko si ti?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Eh, znam da se vadiš, jer kad nabavite ovce moraću da čekam leto zbog strnjike. Najbolje će biti da ti otpevaš pesmu i pošalješ nam snimak. :lol: Na kojoj si sad planini? Gde da te nađemo?
Citiraj: Prvobitno napisano od pričalica ni ja Pričooo.. :plesu: