..da ce je jednog dana izvesti na pravi pravcati gulas uz... :haha:
Printable View
..da ce je jednog dana izvesti na pravi pravcati gulas uz... :haha:
...tamburice i prigušeno svetlo pa može da se desi i neki stiskaFac ako...:plesu: :hahaha:
... situacija dozvoli i orkestar ne pocne da svira "tca tca " muziku i svi prisutni ... :haha:
...odjedared skoče na noge lagane i počnu da đuskaju,:raz_052: i tad...
se otvoriše velika dvokrilna bela vrata i u dvoranu kroči ... :pada:
...on... zgodan , visok , lep.... mladi seik koji joj je privukao paznju svojom pojavom... u ruci je drzao...
štarkovu čokoladnu bananicu i oblizivao se gledajući u nju svojim kao ugalj crnim očima :azn:
:haha:
Rece: "ah ti prelepi stvore sto si mi srce uzela, da li zelis da da podelimo cokoladnu bananicu? " A ona rece....
"ou ou ou pa sam ti kazala da ne volem bananice :qq: sasi me grdno razočarao :ljuta: kad mi kupiš bajadere možemo da nastavimo da razgovaramo :ljutko: " i okrenu se i ode dok je on...
razmišljao da li da ubere koprivu pored puta pa potrči za njom ili da ipak...
...kupi buket crvenih ruža kako bi dokazao svoju iskrenu ljubaF,:raz_040: ili...
da se okrene i krene drugim putem, jer.. ona koja ne voli cokoladne bananice, ne moze mu biti ljuba... ili, ipak, da kupi bajadere i ...
..da jednostavno poleti za nekom drugom urmašicom koja manje zakera:lolan:..ali je ipak odlučio da..
ne kupi ništa jer nije siguran šta ona voli nego da joj dadne 100 evrića, pa evo si kupi šta voleš :hahaha:, i tako razmišljajući...
..da li je to ipak puno para za nekog čiji ukus ne poznaje,odluči da sačeka sa paricama dok mu ona bar ne izjavi ljubav:b:pa krenu do nje da je pita da li ga voli bar malo..
.. mladi seik se uputi putem prve oaze da utoli tugu u nekim drugim ocima koje ce ...
...možda da ga vole i bez koprive i bez ruže, čokoladne bananice, bajadera, evrića, :blenta: i odjednom...
....naizgled obicna, ali nadasve simpaticna osoba ga presece pogledom...
i on pane za slobodu...i :eek:
I oprave ga u bolnici tako dobro da je bio bolji nego pre, ali onda.... :pusi: