aj probaću i ja tu salatu danas :) baš sam kupila i paradajz i zelenu salatu i mladi luk.
inače, i ja ću piletinu i krompiriće - za mene i teodoru bataci, a za simonidu belo meso. kuva se još pileća supa i biće palačinki predveče.
Printable View
biće punjene šilje sa krompirom...paprike i krompir su zapečeni u rerni, onako gurmanski masni :) prilog je mešana salata od celera i zelene salate
teleća džigerica sa belim lukom i restovani krompir. zelena salata.
pileće pljeskavice, šampinjoni i salata od pečene paprike.
sinoć sam ukrčkala kilo ribića u saftu, a sad ću samo da dodam pirinač...salata od paradajza.
biće roštilj i ogromna količina šopske salate :)
krmenadle sa krompirićima, salata od pečenih paprika plus zelena salata, hladna ananas dinja.
domaca supa, piletina i krompirici u grizu i salata :aha:
napunila sam 12 paprika, babura...biće dovoljno za 2 dana, mislim.
Nedelju dana brez brokolja. Čestitam!
Ja misio ima ukiseljen il tako nekako konzervisan:)
ma daleko bilo....hahahaha
musaka od tikvica i zelena salata.
sataraš i pečene paprike :)
odvezao sam djecu na vikendicu sa dedom i babom a zena me ne hebe 2% pa sam prebacio par minuta peku na tavi, "ubio" cetri jaja, narezao po jednu papriku,paradajz i krastavac i krisku fete i obzderao se ko svinja iz paleolita.
biće sigurno klasika - supa, ćufte u paradajz sosu, pire krompir, mešana salata.
sad samo da razmislim od čega supa i od čega ćufte :lol:
supa ,musaka od karfiola
mramorni kuglof
imam supu od juče, ispeći ću pile s krompirom i gomilu salate ću da napravivm - i zelene i mešane :)
sinoć ukrčkala neku varijantu lovačkih šnicli, sada dodajem šampinjone i pire. salata - zelena :)
Danima nisam nista kuvala :aha:
Danas vec moram nesto spalamutiti :hm:
Mislila sam isprziti paprike i pilece bijelo meso.Paradajz salatu.
JA ću se danas začeprkati sa starom dobrom musakom:) Salata klasična: celer,jabuka,orasi i malo limuna
paprike punjene sirom,domaca kobasica,urnebes..i ostalo mi urmasica od juce,da se zasladimo..
ako mesas taj sir sa jajima ,malo pavlake,moze i malo sunkice pa punis paprike ,zatvoris paradajzom i zapeces u rerni...moze i na ringli..onda je to to..ukusno,lagano i brzo..:g:
ja bi ih pohovala nekako ako je moguce .....
Lovacki rucak... otvore frizider pa sta ko nadje i ulovi njegovo je :rol:
:say: to ću onda da prvim sutra i dopržiću kobaje :) danas ima onog od juče :lol:
e pa, kao što rekoh - danas babure punjene sirom i šunkom, zapečene u rerni...a kao dodatak njima, roštilj kobaje i mešana salata :)
čorba od tikvica sa pavlakom, krmenadle, salata od crvenog pasulja i zelena salata.
paprike punjene krompirom (recept je na ''jelima bez mesa'') i pileće belo meso. salata od mlade cvekle :)
punjene paprike
ostalo supe od juče
Improvizacija za sve pare :aha:
Dinstani luk sas malo "adidas" slaninice, čeri pandarajz malo šampinjona, dagnje, surimi, bosiljak, origano, tomatelo, vino ..... špagetle i parmezan na vR :aha:
ostalo mi je nekoliko paprika od juče, dodaću musaku od patlidžana jer ga imam u frižideru...ali, grčka varijanta musake, sa bešamel sosom.
i još ću da napravim mramorne kocke....nije loš kolač, sa mlekom i tako :dosada: