10091
zamisli neke manijake da navučemo:krsti:pu pu:kadi:
Printable View
10091
zamisli neke manijake da navučemo:krsti:pu pu:kadi:
10092
10093 ijuuu naopako :qq: ne smem ni da zamislim :lola:
10094
:per:
10095 mislis seko da bismo izasle na kraj sa ponekim manijakom :palac:
10096
jedno vreme sam samo na njih i nailazila :aha:
10097 mene je jednom pravi manijak prepao kao devojcicu, ispred lifta... :ququ: kako sam se uplasila tada :srbpla:
10098
i u liftu i ispred lifta i u zgradi i ispred zgrade :aha: ja sam ti seko magnet za manijake
10099 ja uglavnom za sve moguce budaletine na ulici... znas ono 100 ljudi na stanici, kome ce neki ludak prici... pa meni :aha: jadna moja seka isprepadana :kk:
10100
Dobro veče :juhu: I po jedna....:pusi:
Ma samo da se ne naleti na nekog šizofreničara...Moja jedan otkačena prijateljica je izjavila...da nju kad bi napao neki zgodan manijak, da se ne bi branila, lepo bi se opustila i uživala...:lol:
10101
:lol:
onaj moj prvi manijak iz lifta bio lep ko lutka
ali dzabe kad je lud :srbpla:
stvarni je bio lep i visok i zgodan i namirisan i lepo obucen ali...bolestan:ljut:
10102 sve se teze snalazim sa ovim brojevima :blenta: Sago, u pravu si hajmo svi po jednu :pusi:
10103 O manijacima bih molga napisati elaborat :aha: Razmišljam da otvorim temu o njima...
Baš smo mi žene jadne...:aha: Bre, kad ste videle da žena napada muškarca....:ljut: U životu sam čula da je jedna Ruskinja zatvorila tipa u svoju sobu, zavezala ga za stolicu i silovala 7 dana...:smeh:
10104
secam se toga :haha:
10105 Ja sam tad crkla od smeh...čak je bila slika u novinama...Mislim...Luda Ruskinja...Ej, a on je veselnik pričao da je bio skroz iscrpljen :kreza:
10106
dusa umorna :lol:
10107 Ma nije njemu bila duša umorna...On je bio fizički iscrpljen. Sećam se tog teksta, znači....7 dana nije silazila sa njega...:haha: To je bre žena...:kreza:
10108 kako ja ne znam za to :srbpla:
10109 Pa ne znam....:kk: kako ne znaš...Možda tad nisi čitala novine ili je nestao poslednji odštampan primerak sa tim događajem.....:lol: Mislim da je to bilo u Blicu...ali nisam sigurna....
10110 bilo kako bilo, dosle smo do zakljucka da su muskarci manijaci :palac: a ova je bila neka retka zverka :haha:
10101 Svaka čast izuzecima, ali zaista ima puno manijakalnih tipova...Čak i u ovo vreme, kada se sex nudi iza svakog ćoška...:aha:
10102 previse je bolesnih mozgova :aha:
10103..Jeste....:aha: Nego da mi krenemo na neke vedrije teme...:g: Doduše, ne mogu ničeg posebno da se setim...Trenutno mi je pršuta pomutila uma...:haha:
10104 sta mislis kako je tek meni :qq: inace sam danas kao gladna godina, a sad jos prica o proji, kajmaku i prsuti :srbpla:
10105 I ja sam ogladnela...kasno sam došla, pa nisam ni jela kako treba...A sad je kasno...:place: ima da sanjam gadne snove...
10106 I, šta si sanjala? :palac:
10106 Ništa...:namcor: Ma ne sećam se uopšte...:kapa: Al ako nešto pojedem kasno, tada obavezno nešto gadno sanjam....obično neki horor snovi..:krsti:
10107 Dakle, mirno u radne pobede?
10108 Aha :mm: sad gledam nešto da doručkujem...:hm: Ima da dobijem beri, beri...:lol: svaki dan isto...
10109 Dobar dan :g: Ja ne znam šta ću da doručkujem :( sve mi dosadilo, isto kao Sagi...
10110 Preskoči. Napravi još koji nes i sačekaj ručak :g:
10111 već sam napravila... muka mi kad sam gladna, i agresivna sam :eek:
10112 :nevidljivi:
10113 vidim te :g:
10114 Još uvek si agresivna? :kapa:
10115 nisam, pojela sam sendviče, sad pijem još jednu kafu i totalno sam kul :eek:
10116 Onda mož´ da brojimo i spremamo te za svadbu :g:
10117 možemo :dada: nikako da preciziramo termin za venčanje :hm:
10118 Posle Božića, ako ćete kako valja :kapa:
10119 mi smo mislili danas :g: