kako majke toliko budu zaslepljene ljubavlju prema deci da nisu u stanju da primete kako ih jedno od njih koristi i kako ga savršeno boli uvo za sve :aha: i onda kad drugo pokuša da rođenoj majci otvori oči ispadne rogato :lupko:
Printable View
kako majke toliko budu zaslepljene ljubavlju prema deci da nisu u stanju da primete kako ih jedno od njih koristi i kako ga savršeno boli uvo za sve :aha: i onda kad drugo pokuša da rođenoj majci otvori oči ispadne rogato :lupko:
pokušavam da izbacim sve i ne mislim pred spavanje ni o čemu
.nemam šta da obučem...:kk:
kako je volja jako bitan faktor :dada:
od sto misli koje mi se vrte trenutno po glavi, biram da ne mislim ni o čemu dok ne popijem kafu i ne zaletim se :kafa1:
O cerebralnoj paralizi :krsti:
Kako da savladam nedoumicu.
volim kad neki "stručnjaci" koje dovedu u emisije za sve što se dešava kažu da je to uobičajena pojava za ovo doba godine :roll:
sunčan dan, vetar prestao da duva... milina, bilo bi lepo proskitati :bisa:
Nije za javno obaveštavanje :(
kako toliko padne temperatura u roku od pola sata :lola:
što li ovi iz toplana ovoliko greju, kao da je napolju zima :lola:
ima li nade da ozdravim konačno :ceka:
uvatila sam sebe kako srčem kafu :ceka: znači,strašno..
Dobio sam jedan mejl. I pročitao mnogo izmedju redova.
...kako je vreme za penziju....
kako ga naterati da sredi kantu...
o jednoj poznanici sa fb...juče su imali slavu sv luke, a okačila gomilu slika ćerkice maskiranu za noć veštica :lola:...a sa slave ni jedna jedina fotka :krsti:
mislim o tome kako nam je velika kanta za smeće sva u raspadnom stanju, za novu pare nemam, svi po selu su svoje pokrpili kako znaju i umeju, jedino moj muž već mesecima govori da ga podsetim sledeći vikend... i konačno i taj vikend dođe, oborio je kantu, počeo nešto da radi i priprema, napravio od toga čitavu nauku.. i legao da spava... ne mogu da verujem da će na tome ostati :facepalm: zašto nije u stanju da jednostavno bez mnogo mudrovanja samo nešto URADI...