6636 Osim sto je neobavestena i naopako je rodjena. :drnd: Nemoj, meni u inat. :raz_096:
Printable View
6636 Osim sto je neobavestena i naopako je rodjena. :drnd: Nemoj, meni u inat. :raz_096:
6637 Ma nije tebi zinat, nego meni zinat...ima još malo ovde da budem..skidam nešto...:drnd:
:pusi:
6638 Znam da je nesto, da je neko ne bi bila ovde. :drnd:
6639...:lol: a jok..malopre sam došla ovde..pre pola sata..već sam bila van...:lol: Sad malo pred spavanje da se dobro zamorim, pa da ne može ni jedan komšija da me rano probudi..Obično im nedeljom nešto treba...:drnd:
6640 Kupi im svake subote sto gr. kafe za svaki slucaj, i lezi s nadom da piju bez secera. :kafa:
6641 Mjok, ti zvone na vrata da pitaju nešto bezveze...kao na primer...da ti nisu roditelji tu....:eek: A to obično pitaju onako...:lol:
6642 Sjajno, moraces da naucis da rezis. Nema druge. :drnd: Odoh i ja da skinem negde nesto. :cm:
6643 Teško, ovi su svi neki divljaci...:lol: Aj, sad ću i ja još malo...:juhu:
6644
6645 :pusi2:
6646 Nakiiiiii :cmok:
6647 babsii :cmok: sta se radi na estradi? :pusi2:
6648 ptico :cmok: šta se radi kod tebe :pusi2:
6649 dobro vece :pusi: :)
6650 jastrebe :cmok: ev' bila vredna, sad je red za odmor.... i jagode, naravno :dada: a ti tico? :pusi2:
6651 veče Fajf :cm: :pusi: Ma ceo dan visim na mailu :facepalm: kako jedan završim drugi mi stiže :krsti: sada je malo utihnulo :pusi2:
6652 babsic :cmok: jastrebe, ondak se malo opusti sa nama... da pripalimo :pusi2:
6653 obavezno da sa vama pripalim po jednu :pusi2:
6654 Naki, kako si mi sad napravila zazubice sa jagodama :vodanausta: Moon, zapalili smo botu konacno :)
6655 :mrgreen: ev' za vas dvoje, posluzite se :pusi:
Atačment 5919