ahahaha a znas da sam isto malopre pojela, samo sa sirom i przenim jajetom :)
Printable View
s prženim jajetom :huh: kako to?
napravim omlet i stavim preko popare, tako oduvek jedem, drugacije ne mogu :blenta:
omlet preko popare :ququ:
moraću jednom to samo sebi da napravim, pošto ovi moji bi mislili da skrnavim poparu :lol:
ahahaha probaj bas pa mi reci kako ti se dopada :)
nama je majka uvek tako spremala, pa ja ne mogu drugacije ni da zamislim da je pojedem, tako isto kad napravim kacamak, na stolu mora da bude i sir, przeno jaje sa alevom paprikom i sataras :lol: stvarno cete da pomislite da sam neki osobenjak :neutral:
kačamak i sataraš aaahahahaha...znači, kako jedeš kačamak zimi?
uprzim papriku i paradajz, ohladim, stavim u kese, pa u zamrzivac.. :kapa:
moram ja taj zamrzivač da kupim :hm:
ja sve sto mogu strpam u zamrzivac, tako preko cele godine imam sve sto mi treba
ma, meni je problem što ovi moji ne vole ništa odmrznuto...zato sam i sklonila zamrzivač - zvrjao je prazan.
ali, sad...nešto se razmišljam, videću :namcor:
ni ja ne volim kad se bilo kako zamrzne, zato i vodim racuna kako sve ostavljam...
2 malena sendvica (sitni al dinamitni :lol: ) i kakao
nije bio odavno,pa hajde jutros da se častim :lol:
zeljanica i kiselo mleko ,domaće :bisa:
musli sa mlekom.
omlet sa percima mladog luka i pršutom, čaša mleka.
Jaje u tortilji– „U zmajevom gnezdu“
Namirnice pronađite u Maxi supermarketima:
3 tortilje, 3 jaja, 100 g dimljenog kačkavalja, 30 g slanine, Iskon ulje, Začin C, C bosiljak, C biber, puter za kalupe
http://razbibriga.net/imported/2012/...ver=1271849882
PRIPREMA
Tortilje potopiti u hladnu vodu na nekoliko sekundi, pa njima obložiti tri keramičke činijice malog prečnika, prethodno obložene alu-folijom. Prebaciti činijice u Interprom Bosch rernu zagrejanu na 180°C, dok „gnezda“ ne budu reš i hrskava (oko 10 min). Ostaviti ih da se prohlade. Odvojiti jaje u tanjirić i posuti ga sa malo Začina C. U manjem teflonskom tiganju, na Iskon ulju, propržiti iseckanu slaninu i zatim dodati jaje. Kada je gotovo, staviti jaje u gnezdo od tortilje i držati na toplom. Isto ponavljati i sa ostalim jajima. Pred serviranje jaja garnirati tanko sečenim kačkavaljem, C bosiljkom i sa dosta C bibera.
musli sa voćnim jogurtom.
sardina sa paradajzom i jogurtom.
popara.. :igrac:
mladi kajmak, pršuta, paradajz, krastavac, vruća pogača i hladno mleko :)