Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica i.. sve hoću da te pitam kolega.. Jel se i tebi čini da se ovaj smajli pogrešno krsti.. :krsti: ? Dobro on to radi nego se gleda u ogledalu ...:lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od G Dobro on to radi nego se gleda u ogledalu ...:lol: eto vidiš.. ma znala sam da je neka greška...:raz_067:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica http://razbibriga.net/imported/2010/...811a6967-1.gif Oooo, izvini, a ja sam mislio da si ovakva: :dm2:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Oooo, izvini, a ja sam mislio da si ovakva: :dm2: Počeo si da misliš? Jesi li siguran? :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Počeo si da misliš? Jesi li siguran? :lol: Pa i nisam baš. A kako se to radi?
Give me, give me, just a litle smile.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa i nisam baš. A kako se to radi? :raz_067: Ma ne vredi objašnjavati. Kad smisliš nešto, javi se.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Give me, give me, just a litle smile. :raz_067::raz_067::raz_067:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica :raz_067::raz_067::raz_067: Više bih voleo: I'm keeping sheeps below in strnjike, ali taj hit nemate, pa šta ću.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Give me, give me, just a litle smile. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Više bih voleo: I'm keeping sheeps below in strnjike, ali taj hit nemate, pa šta ću. :raz_067::raz_067::raz_067: a strnjike nemaju prevod...:raz_067:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica :raz_067: Ma ne vredi objašnjavati. Kad smisliš nešto, javi se. Šta drugo mogu nego da te poslušam. Javiću se a ti za rastanak: give me, give me, just a litle smile.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Šta drugo mogu nego da te poslušam. Javiću se a ti za rastanak: give me, give me, just a litle smile. e pa nemoj sada da te nema milijon godina...:raz_067:
Citiraj: Prvobitno napisano od G :lol: Tako brate, ti si pravi.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica e pa nemoj sada da te nema milijon godina...:raz_067: Kako ovaj radio da ugasim, ovako?:ovca:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Kako ovaj radio da ugasim, ovako?:ovca: tako, tako...:raz_067:
О... реге :)
Citiraj: Prvobitno napisano od QueenOfClubs О... реге :) Hvala na osmehu.
Pa, kako si Planinaru?