6956 takni me takni :kapa:
Printable View
6956 takni me takni :kapa:
6957 i mene Sago, vec danima vrsim pripreme za ovaj dogadjaj, kupila sam koka kolu i kokice i iskljucila mobilni da me ne uznemiravaju :lol:
6858 vi ste euroljupci :bisa: :lol:
6959 Ja sam uzela slobodne dane još od ponedeljka, hoću da budem odmorna za ovakav događaj...:lol:
6960
6961 sago vidi se po sjaju u oku :lol:
6962 Znala sam da ćeš sjaj da primetiš....Sad ću još malo da pustim i suzu...al' od radosti jer se završava predstavljanje songova.....:pusi:
6963 evo fajront... :pusi: kako ces podneti glasanje? ko je tvoj favorit? po cemu ces pamtiti ovogodisnji eurosong? :lol:
6965 :pusi:
Albanija je ostavila dubok trag u mojim bubnim opnama...:eek: nju verovatno pamtiti duže vreme...:hm:
Pa nemoj baš sve kao i ja...Ti uzmi slobodno 15 dana, da naučiš i sve tekstove pesama da možeš lakše da se uživiš :lol: u songgg:lol:
6966 zene, predlazem vam za sledecu godinu visinske pripreme , lokaciju same izaberite... eurosong sve finansira :pusi:
6967 Važi Naki...ti budi menaDžer...:pusi:
6968 meni su se sve pesme lalala, lilila, nananina jako dopale :dada: bas su emotivne
6969 Ja već ne mogu da zamislim sledeći Eurosong bez lalala, nanana...:dada:
6970 ja mislim da je moj muzicki ukus promenio pravac posle ovog ES, od sad slusam samo te neke karnevalske pesmice :nn:i igram kao skocimis
6971 Obično neke brze pesme treba da te malo razdrmaju...mene je ovaj Evrosong uspavao...ali stvarno...:(
6972 dzuskamo, dzuskamo :jasenka:
6973 :igrac::jasenka:
6974 :nn:
6975 :jasenka: :jasenka: :dance: :dance: