Printable View
ovaj uvek peva istu pesmu...:raz_067:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica ovaj uvek peva istu pesmu...:raz_067: Znam ja i ovu: I'm keeping sheeps in bed of roses.
Pokvarila ti se tastatura? :palac:
Citiraj: Prvobitno napisano od QueenOfClubs Pa, kako si Planinaru? Ah, nekako po sistemu neće neće pa stane, sve u svemu podnošljivo.
:zurka:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica ovaj uvek peva istu pesmu...:raz_067: Pokvarila mi se ploča.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Znam ja i ovu: I'm keeping sheeps in bed of roses. :raz_067::raz_067::raz_067:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica :zurka: Šta li ti ovo slušaš kad ovako đuskaš?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pokvarila mi se ploča. E dobro je da si primetio. :raz_067:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica :raz_067::raz_067::raz_067: Šta se smeješ?:)
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Šta li ti ovo slušaš kad ovako đuskaš? Slušam radijo Razbibriga. :sojka:
Ma de ćeš naći boljeg momka za te pare.. :igra:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Šta se smeješ?:) Mogao bi da im pišeš tekstove.. :raz_067:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica E dobro je da si primetio. :raz_067: Ma sve ja primetim, samo mnogo toga prećutim.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Mogao bi da im pišeš tekstove.. :raz_067: Ozbiljno se preporučujem.:raz_010:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ma sve ja primetim, samo mnogo toga prećutim. O? Naučio si da prećutiš? Pa to je novost. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ozbiljno se preporučujem.:raz_010: samo bi uz ovce mogo i neke volove da dodaš i magarce.. i tako...:lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica O? Naučio si da prećutiš? Pa to je novost. :lol: Gde ti je blizanac, večeras? Nema ga.
:igrac: sve je lako kad si mlad.. :igrac:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Gde ti je blizanac, večeras? Nema ga. Kakav blizanac? To mi je kolega. Ima neka druga posla. Djavo ne spava...:lol: