ako se po jutru dan poznaje, misliću pozitivno i biću lepo raspoložena... zinat dušmanima :kreza:
Printable View
ako se po jutru dan poznaje, misliću pozitivno i biću lepo raspoložena... zinat dušmanima :kreza:
Blago poremećeno :hm:...ne znam ni kako bih rekla ... posle :tupan:dosta dana druženja sa svekrvom... Vraćam se u normalu... :kafa1: polako... :aha:
ostala sam lepo raspoložena, ali ne zinat dušmanima već zahvaljujući pozitivnim ljudima sa kojima sam kontaktirala danas :jasenka:
loše sam spavala pa sam ustala malo namćorasta, ali prolazi me ta faza :neznam:
Danas se uopste ne osecam :aha:
Послато са NexusHD2 уз помоћ Тапатока
i ja se ne osecam , nista ne osecam, ni nogice ni krilca :tease:
osecam se stresnuto:blenta:
dobro, kad se pojavi spadalica, tako mi lako i nenametljivo prorade leptirići :b: kad je ona tu i osetim prijatnost, kao da se znamo sto godina
:hm: kao neko koga ne razume njegova draga drugarica :raz_088: ... imam puno leptirića za svaku nežnu dušicu a kad se budem zaljubio onda će svi oni pripasti samo jednoj osobi :raz_083:
uplašeno od ovog ludog (ne)vremena :eek:
sjajno:dada: sem što sam ispala iz brodice,zera se ugruvala,zatekla se daleko od obale kad je led počNuo da bije,izgubila grudnjak u moru,jedva izašla na obalu..ma,potaman:haha:
šta je život bez avanture:blenta:
premoreno ali dobro :raz_068:
koliko sam neispavana - dobro :dada:
ki na krilima..dolazi mi u goste najomiljetija drugaricaaaa:jasenka:
kao i ovo šugavo vreme :moris:
Boli me zuub..a tako bi izgrizla nekog :m:
prekrasno:bisa:
mislim da sam živa što je dobro već samo po sebi :jasenka:
uglavnom dobro :tupan: pa malo sludjeno, u stvari totalno katastrofalno :facepalm: , pa sad valjda opet dobro :aha: