Одг: Šta vas je danas nasmejalo ?
pokušavam da uz pomoć googla prevedem jedan recept za slatko od pomorandži...
ovo je deo, odustala sam :lol:
пердрим могу чак пола ако конзумирате шећера џем за неколико недеља и продавницу на хладном месту
али се може скратити животни век
Пустио сам га останем у хладној води за један дан
Очекујте наранџе на танке кришке, као жељени расцеп или четворке.
Odg: Šta vas je danas nasmejalo ?
Casa de Giulietta je navodni dom Julije iz tragedije koju je napisao William Shakespeare.
Legenda kaže da je za sreću potrebno protrljati Julijinu desnu dojku.
:haha:
Brokeri koji rade na Wall Street vjeruju da će, ako ujutro pomaze bika po testisima, imati sreće na poslu taj dan. Zamislite ljude kako čekaju red da bi dodirnuli testise.:hahaha:
Student Megatrenda učio za ispit!!!
http://www.papazjanija.com/wp-conten...nt-692x360.jpg
Srećko Ilić, student prve godine menadžmenta u diplomatiji na Megatrendu je priznao svom kolegi da je učio za ispit. Rekao mu je da duboko u njemu čuči avanturista i da je, eto, želeo da proba i to neverovatno iskustvo. Njegov prijatelj je pokušao da ga odvrati od te sulude ideje i ubedi da se ponaša normalno ali Srećko nije hteo ni da čuje.
„Još prvog dana sam primetio da sa njim nešto nije u redu, oduvek se ponašao čudno, slušao je neku grupu Durs ili tako nešto, nije hteo s nama na snimanje emisije Sanje Marinković, kaže to ga ne zanima…Najčudnije mi je bilo kada sam pokušao pesmom da ga odvratim, pevao sam DOSTA SI BIO TI AVANTURISTA BUDI MALO KAO JA DUŠA ISKRENA a on me je bledo gledao i nije znao o čemu pričam…“-izjavio je Srećkov kolega Vladimir Bulatović.
Srećko kaže da ne želi da odustane i da će sutra izaći na ispit i pokušati da odgovara i na taj način položi ispit-pa šta mu Bog da.
:hahaha:
http://www.papazjanija.com/student-m...ucio-za-ispit/
jedan pokušaj udvaranja na pijaci danas :hahaha:
Odg: Одг: Šta vas je danas nasmejalo ?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
причалица
jedan pokušaj udvaranja na pijaci danas :hahaha:
pretpostavljam u kom se pravcu kretao dijalog... njemu na umu meso a tebi na umu povrcka :drnd:
Одг: Odg: Одг: Šta vas je danas nasmejalo ?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
sudjenik
pretpostavljam u kom se pravcu kretao dijalog... njemu na umu meso a tebi na umu povrcka :drnd:
ma meni je na umu bilo da ga se otresem :lol:
hoću i ja par zagrljaja :hahaha: