Начи, колко видим, сви полако шизе од толиког посла.
Кажем ја, живот на селу није лак.
Сад да офарбамо ова јајца, па да гледамо шта ћемо даље...
Printable View
Начи, колко видим, сви полако шизе од толиког посла.
Кажем ја, живот на селу није лак.
Сад да офарбамо ова јајца, па да гледамо шта ћемо даље...
Ma idi jbt... kuća mi je zahebala i štalu, ne stižem od silnih radova ni krevet da namestim :mirka:
tekst mog drugara Šobota
...Vec dugo lajkujem jednu malu..Ima dugacke statuse,kratku pamet,caroban profil i zgodnu sliku.Primetio sam da ni ona nije ravnodusna.Vrlo cesto mi kaze kako voli moj dugacki.. spisak prijatelja, ili kako mi je dobar najnoviji link...
I izasli smo par puta..Na Chat..Znate,to vam je ono mesto,desno od profil slike,prekoputa aplikacija..Moram priznati da sam bio odusevljen..Istina,pricamo razlicitim jezicima,ali ljubav ne poznaje barijere..Poceo sam da ucim..U pocetku su mi tesko isli nepravilni glagoli BTW,WTF,OMG...ali zato briljiram sa LOL,BWE i XEXE..Vremenom je i ona mene pocela da lajkuje...Jednom smo cak izasli i na MSN..Tamo je mirno i tiho,i mogli smo pricati bez bojazni da nam neko gleda profile!
Lepo nam je..Izlazimo svako vece,druzimo se,razmenjujemo slike i linkove..
Iskren da budem,razmisljam o svadbi...Zakupicu ceo Chat,svi cete biti pozvani! Svirace nam najbolji muzicari sa Youtube-a,a na meniju ce biti samo specijaliteti i pikanterije:najsveziji proizvodi sa Farmvilla i Fishvilla!!Notifikaciju svog istorijskog "DA" ostavicu na statusu,neka svi vide da sam nasao srecu u zivotu! I ona je obecala isto!
Kupicemo divan stan u Yovillu,a ja cu dobiti dobar posao u Mafia Wars-u,pa cemo imati od cega da zivimo!
Nasi prijatelji dolazice nam u goste redovno,a za njih cemo otvoriti posebnu grupu,da imaju gde da se smeste.
Mrzecemo sve koji nas hejtuju,a lajkovati sve koji nas vole..Zajedno!
Obecavam da cu joj biti veran,da necu lajkovati slicice drugih,i da necu sa drugima izlaziti na Chat...
Decu cemo praviti u Photoshop-u,i ziveti srecno sve dok traje Facebook...ili dok nam ne ukinu profile!!
:lol::lol::lol:
jes, lepo ja kažem da je došlo vreme u krevetu spavaš sa lap topom, a bolja polovina ti na ekranu :jede:
Сад најављују да ћемо моћи да продајемо у продавници оно за шта смо положили мастер. :krsti:
Ja ne kapiram :undecided:
Ни ја. Али сам данас прочитала да ћемо ускоро производити и парфеме...
Пише доле испод комшија.
Да докторирамо из садница и ондак да напунимо продавницу и да ћемо да производимо нешто.
Pa ne daju nam da završimo igru, smišljaće sve i svašta samo da ljudi ne odustanu.
А ја вала за Ускрс њивице сводим на цирка 20-25.
И само шаљем поклоне.
И то на обе фарме.
После се посвећујем граду. :stidljiva:
E si videla grad kako je interesantan, nemam ni ja vremena, sve sam nabacala bezveze .... ali ću morati da ga sredim :)
А јеси ли видела Стефанов град?
Сам га сређује. Ја само сврнем понекад да покупим паре.
И још ме мали критикује како је мој ружан. :krsti:
Prkos fale dve cigle za kuću
Jbt ..pa ja cini mi se imam cigle.:raz_117:.odo da vidim..pa da posaljem ako mogu
ja sam napravila cirkus od farme..sutra kupujem Estate.., pa cu ondaK malo da se prosirim i dovedem sve u red :bisa:
E jbg. ja joj malopre poslala zlato, pa zašto nam nije rekla šta joj treba, imam sigurno ciglu na jednom nalogu, ako ništa poslaću joj čim mi dozvoli ... :undecided:
Драге моје пчелице јесте послале Пркос цигле?
Е и ова пизда од прогрмера ми данас даје да има преко 86 канти бензина, а пре неки дан ми прогуто 5 канти .
Пиздааааа
meni to sa gorivom uopšte nije jasno, kad god uspem da uhvatim gorivo na profilu ne primetim da mi je tankirao. Ne znam uopšte kako sam dogurala do 97 kanti jbt. Sad sam ispod 70 iako ga menjam za jaja al ni makac gore... danas sam dva puta naletela na velike kante, a ne primećujem da ih je dodao... nešto mi sve to čudno sa gorivom.
Сиби то што менјаш , су малле канте треба ти три или четири нисам сигуран) да напуниш једну линију долеу ћошку за гориво
treba 5 kantica ... nisu normalni :angry: