Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Nemoj ni slučajno. Što i tebi da bude fino. :lol: :igra: Pa ako hoćeš da znaš meni je i ovako fino. A ti se sad živa pojedi zbog toga.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica aha.. al ti ne smeš da slušaš naš radijo.. :mirka: ja ti zabranjujem... U redu. Video sam da si veoma moćna i moram da slušam.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa ako hoćeš da znaš meni je i ovako fino. A ti se sad živa pojedi zbog toga. pa kad za bolje ne znaš... glasno glasnije... :prcko:
ja ne znam drugačije.. :prcko:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar U redu. Video sam da si veoma moćna i moram da slušam. Ne da slušaš nego da ne slušaš. Sve bre naopako čuješ. :mirka:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Nesu uz njega, nego je otišao da se bori protiv njih. :mirka: Aaa, to. A kad vi iz mene isteraste đavola od mene nije ostalo ništa. Možete li vi da ga vratite.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Aaa, to. A kad vi iz mene isteraste đavola od mene nije ostalo ništa. Možete li vi da ga vratite. To nas nisu učili. :huh:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Ne da slušaš nego da ne slušaš. Sve bre naopako čuješ. :mirka: Ma moram da slušam TEBE, zato što si moćna i napravićeš mi neko zlo večeras.
balkane moj.. :prcko:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica To nas nisu učili. :huh: Pitaj :g: možda je on išao na privatne časove.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ma moram da slušam TEBE, zato što si moćna i napravićeš mi neko zlo večeras. Ne birni ništa. Dokle god ide ovakva muzika, bezbedan si. :zurka:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pitaj :g: možda je on išao na privatne časove. Pitaću ga. :raz_067: :zurka: ''Kolega :g: da li ste slučajno išli na časove za uterivanje đavola?'' El tako?
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Pitaću ga. :raz_067: :zurka: ''Kolega :g: da li ste slučajno išli na časove za uterivanje đavola?'' El tako? Tako, tako. Gde ti ode onaj svet sa čata?
Nestali u lavini. Zatrpali smo ih. :huh: Šta sad da radimo? :palac:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Ne birni ništa. Dokle god ide ovakva muzika, bezbedan si. :zurka: Jel "gde mi ode duša bez kaputa"?
lovac i košuta.. :igra:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Jel "gde mi ode duša bez kaputa"? da vidi kako su srcetu spale hlače...:raz_067:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Nestali u lavini. Zatrpali smo ih. :huh: Šta sad da radimo? :palac: Ovako, ti Idi na čat i sve ćeš da ih okupiš začas, a ja odoh da tražim đavola.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ovako, ti Idi na čat i sve ćeš da ih okupiš začas, a ja odoh da tražim đavola. e neću... :mirka: Kome trebam naće me ovde...:mirka:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica da vidi kako su srcetu spale hlače...:raz_067: Pa ovo je za LjiS, bre.