7453 Dobro vece :) nikad nisam bila u trendu :aha:
Printable View
7453 Dobro vece :) nikad nisam bila u trendu :aha:
7454 Dobro veče...:dada: Ma teško je pratiti trend, kad se svaki dan nešto menja...Zato aj' da zapalimo...:pusi:
7455
Samo vi dimite, ja ću da gricnem nešto :facepalm:
7456 Ma i ja sam gladnjikava, al' se pravim da mi nije ništa...:lol:
:tibi:
7457 ja se nalivam cajem da zavaram glad a naravno i koji dim nije na odmet :pusi:
7458
koji čaj pijete? ja sad pokušavam da se naviknem, a nikako ih ne volim.
7459 Ma ja sam danas stvarno dimila...:( katastrofa....ali sam bila u gradu u kaVani...eeee :lol:
:tibi:
7460 pravim mix nane i kamilice, tako me opuste da cim glavu spustim na jastuk, pocnem da sanjam :lol:
7461
I da znaš da si u pravu, najbolja kombinacija. Ja kao eksperimentišem sa milford voćnim čajevima, ali nisam oduševljena.
7462 milford cajevi su meni jako lepi ali i skupi, u mom slucaju bilo bi to skupo ocajavanje :lol: mada volela bih onaj komplet jedan da uzmem zbog solje :hm:
7463 Preporučujem Teekanne čajeve i to Planinski raj, odličan je...Svaki dan počinjem čajem...Kafu sabajle ne pijem...:kapa:
:pusi:
7464
Pa ispadne skupo, ako piješ svakodnevno. Ja skuvam svaki šesti dan i vučem šolju po kući, nikad da ga popijem.
7465 probala sam taj planinski caj, divan je :dada: ali meni dan bez nane i kamilice ne moze da prodje :)
7466 Ma ništa nije skupo..Na kraju krajeva i kafa košta...samo je stvar navike. :aha: meni odgovara jutarnji čaj...recimo...
:pusi1:
7467 :b:
7468
7469
7470 pada kisa u Parizu :aha:
7471 Dobro veče svima...:pusi:
7472