Re: Da li zena (voljena i jedina na svetu ) treba da brine...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Mile sa klise
Znači po tebi jeste normalno da se žee dva muškarca, dve žene , a nije normalno , ono što je u svoj prirodi prisutno?
kad sam ja rekla da je noramlno da se žene dva muškaraca i obratno? samo sam mislila da nije normalno da dete ima 5,6 očeva i jednu majku ili - kako si ti rekao 5,6, majki i jednog ćaleta....nisam mislila na gej varijante uopšte.....niti mi je palo na pamet da ti misliš na to.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
kad sam ja rekla da je noramlno da se žene dva muškaraca i obratno? samo sam mislila da nije normalno da dete ima 5,6 očeva i jednu majku ili - kako si ti rekao 5,6, majki i jednog ćaleta....nisam mislila na gej varijante uopšte.....niti mi je palo na pamet da ti misliš na to.
Па у сваком чопору је нормално.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Mile sa klise
Па у сваком чопору је нормално.
kakvom čoporu?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
kakvom čoporu?
Svakm , pa i ljudskom
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Mile sa klise
Svakm , pa i ljudskom
ne znam zašto misliš da ljudi žive u čoporima:krsti:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
ne znam zašto misliš da ljudi žive u čoporima:krsti:
A ne žive?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Mile sa klise
A ne žive?
ne znam u kom ti čoporu živiš, ja živim u stanu sa porodicom.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
ne znam u kom ti čoporu živiš, ja živim u stanu sa porodicom.
И то није чопор?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
sani
Pitanje:
Da li zena (voljena i jedina na svetu :raz_095:) treba da brine ukoliko njen muskarac(isto voljeni i jedini na svetu ), u njenom prisustvu gleda druge ribe i jos komentarise ''wow, kako strava ribaaaaaaa.." ?
aj ne budite lenji muski deo foruma..jer mi stvarno nikad nece biti jasno sta zaista muskarci u takvim situacijama misle..
Ja mogu kao zena da primetim da neki muskarac lepo izgleda..ali samo to,.. nemam nikakav odnos prema tome , niti izraz odusevljenja,mislim da bi me vise odusevio lepo aranziran izlog.:jede:
Iskrena da budem,nikad mi to nije smetalo. Muskarci su vizuelni i svaki ce odreagovati na atraktivnu zenu. Nekako je bolje da odreagujemo zajedno,nego da je krisom gleda i balavi..
7 strana a od muskih ni traga ozbiljnom odgovoru... :lol:
Naravno da ne treba da brine..muška vizuelizacija je čudo..a osim toga,kao da mi žene ne gledamo:)
Žena više treba da brine kad nastupi tišina..kad se gasi strast..a pogledi nikom nisu donijeli ništa loše.
ako se to radi u njenom prisustvu,onda pomoci nema,ima nevaspitanu sirovinu kraj sebe.inace smeta mi formulacija -voljena i jedina na svetu-...moze da bude ali ne mora da znaci,i njemu i njoj osecanja se mogu promeniti i njima se ne komanduje.i nijednu to ne treba da plasi,to njihovo gledanje je otprilike kao kad dete udje u poslasticarnicu,curi mu voda na usta,sve bi,ali zadovoljice se jednim kolacicem.onim sto ga drzi pod ruku.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
sani
Pitanje:
Da li zena (voljena i jedina na svetu :raz_095:) treba da brine ukoliko njen muskarac(isto voljeni i jedini na svetu ), u njenom prisustvu gleda druge ribe i jos komentarise ''wow, kako strava ribaaaaaaa.." ?
aj ne budite lenji muski deo foruma..jer mi stvarno nikad nece biti jasno sta zaista muskarci u takvim situacijama misle..
Ja mogu kao zena da primetim da neki muskarac lepo izgleda..ali samo to,.. nemam nikakav odnos prema tome , niti izraz odusevljenja,mislim da bi me vise odusevio lepo aranziran izlog.:jede:
Ne treba da brine tada, pre bi trebalo da se zabrine ako on ne odreaguje:m: tj. da je stvarno video a da se pravi da nije.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
konan
Ne treba da brine tada, pre bi trebalo da se zabrine ako on ne odreaguje:m: tj. da je stvarno video a da se pravi da nije.
pa kako da zna da je primetio ako ne odraguje :huh: missim, pretpostavka je onda da i ona gledam ženske ili...šta?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
sani
Pitanje:
ne znam da li treba da se zabrine jer mi smo svakako "gori" kad smo sami x puta- nema se svrhe brinuti. muskarci su foleri, zene sve fine i postene :aha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
sani
Pitanje:
To uopšte ne treba da je brine :aha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
talking with myself
muskarci su foleri, zene sve fine i postene :aha:
e, ova rečenica je zabrinjavajuća :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
talking with myself
ne znam da li treba da se zabrine jer mi smo svakako "gori" kad smo sami x puta- nema se svrhe brinuti. muskarci su foleri, zene sve fine i postene :aha:
Ste Vi neku filozofiju studirali :hm:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
e, ova rečenica je zabrinjavajuća :lol:
:cmok: :srce: ...:pusi:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
talking with myself
:cmok: :srce: ...:pusi:
:sojka: