I jesam,jutros predala,za dve nedelje,gotovo :) AL sam spala glupa,trebala sam da lepo dodjem sa decom ujutru u osam i udjem preko reda,al Boze moj,ja moram sve komplikovano :lupko:
Printable View
I jesam,jutros predala,za dve nedelje,gotovo :) AL sam spala glupa,trebala sam da lepo dodjem sa decom ujutru u osam i udjem preko reda,al Boze moj,ja moram sve komplikovano :lupko:
ja kad sam vadila licnu kartu.. bilo teze izdojiti one pare.. nego bilo sta drugo da sam kupila..
i naravno bila je guzva...
ali ja kakva sam... ako sam vec platila hocu da makar na nesto lichim na l.k.
slikala me 10 puta dok nisam rekla koja mi se slika svidja.. i potpisivala se jedno 15 dok nisam upravila potpis xD :haha:
al je makar ispalo lepo :g:
bilo gotovo za 5 dana :g:
aj da me neko natera da odem da uzmem broj za podizanje dokumenata :m: stoje u policiji više od mesec dana.
Košminice možda im bude pravilo gužvu pa ti pošalju kući :aha:
E ovo sad nema mLogo veze sa novim dokumentima ..... mada mene se nešto učinilo da možda ima, ili je u pitanju filozofija ne znam :aha:
http://www.youtube.com/watch?v=sxfXA...layer_embedded
au :pada:
ovo je malo smešno, malo strašno, ali verovatno ima i istine
http://www.youtube.com/watch?v=6kFwIVazQ9c
e, nisam htela juče da pišem....odem juče po podne do mup-a na novom bgd da pitam kad se sabajle uzimaju brojevi za podizanje dokumenata....kaže meni čilager u plavom ''dajte potvrde, odmah ćemo to da rešimo''.
- nemam potvrde, došla sam samo da se raspitam kad....
- pa šta ti je taj papir u fascikli?
- mislim da vas se to ne tiče, nego mi recite kad da dođem da uzmem broj.
- dođi sutra u isto vreme, samo ponesi potvrde i staru l.k. i pasoš, biće sređeno.
i takoc...dođem ja danas, oko mene 3-4 umorne bakute, sede od jutros, a ovaj plavi baja uze moje potvrde, duže držao moj kažiprst na onom tamo crvenom što svetli (jednom, pa drugi put jer sam podizala i ličnu i putnu ispravu)....komentarisao kako su bosanke lepe....
a ja ga gledam belo, ništa ne razumem.
- a je l da da ste vi iz bosne sve lepe žene?
- nisam ja iz bosne, kažem nabusito.
- kako nisi, vidi prezime...a i ličiš na lepu brenu.
:pada:
pa bokte tvoj.....
ne znam ja ništa. bakute su tamo čekale i mrko me gledale jer su imale brojeve...a ja nisam, pa sam zavrpila pre njih.
e da...još je rekao:
- evo, gospođe, vidite kako ova gospođica normalno dolazi po dokumenta 6 meseci kasnije! a ne ko vi....sve oćete danas za juče.
:raz_114:
Ja sam isla u Sopot da vadim dokumenta, jednostavno puk`o mi je film bio od bacanja para na sms zakazivanje. Navuku me kroz par poruka, i kad treba da dobijem termin, oni mi posalju poruku da provajder ne omogucava uslugu, tako nesto, a pre toga me oderu.
I lepo se nas troje (muz, cerka i ja) pokupimo sa papirima, odemo jedne subote u Sopot, nacrtamo se tamo u 8 ujutru, ljubazna teta nas odmah primi, i mi za pola sata zavrsismo 3 pasosa i 2 licne karte, bez broja, bez veze, bez stresa. Isplatilo se preci tih 70 km razdaljine od nas do tamo. Naravno, nije mi Sopot pao na pamet iz cista mira, vec mi ga je drugarica preporucila, zivi na toj opstini i tamo je sebi vadila sve.
e, sad svi imamo sve do daljnjeg. vidim, pasoš važi 10 godina....nisam videla koliko važi l.k.