Re: Šta je muškarcu najpotrebnije od žene?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojote
Ma jok, to ti se samo pricinjava, dragi moj Marloncicu, ziveo ti meni! :kojote:
Istinska genijalka je nasa Kvini! :lol:
Kako ta zena uspeva da me razjari, napali onim svojim raskosnim oblinama, svojim dugim jezikom i...
Uvek kad je sretnem, setim se mita o tacki, koji glasi: "Zenski mozak sigurno nije njena najslabija, ali je ipak tacka." :mrgreen::lol:
:raz_114:
Do nekih godina, muskarcu je potrebna samo gola zena.
A onda pocnu i da misle...
Doduse, samo nakratko.
Prvo kako kuva, ondak i da li je sposobna a retko koji i kakva ce biti majka.
Vise... da li ce moci da rodi.
Kad se konacno ozene, opet im neko vreme treba samo gola zena, jer, sve ostalo dolazi nekako usput. :lol:
I po mogucstvu da ne prica mnogo.
pa ne stvarno, aj recite sta vam je najpotrebnije, da znam... mnogo pravim greske u poslednje vreme. :pusi:
Mene ne zanima, ionako ne mogu da pomognem.
A ni greške nisu do mene...
Mnogo vi fantazirate(filozofirate) drage moje dame. Muškarac je (ako je muškarac) kao savršena mašina. Sipaj do vrha gorivo, redovno održavaj, pazite da se ne pregreje. Pun gas i teraj ... :lol:
seks
paznja
kucna pomocnica
novac
Citiraj:
Prvobitno napisano od
projica
:sojka:
potcinjenost
Svakom muskarcu treba relativno bliza kafana, da moze da pobegne od zene kad krene ciklus.:rumenko::mrgreen:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
malavelika
potcinjenost
:misticlady: Al je tebe kosava sekla, zar nisi znala da se...sklones :srce: da ti ciko kaze, to je u ostalim slucajevima...suprotno :rumenko: (kad idem od...sebe)
treba da ima flaster za finu tishinu...ili da je pohara..da bude namirena i da utjuti ;)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Tiberius
:misticlady: Al je tebe kosava sekla, zar nisi znala da se...sklones :srce: da ti ciko kaze, to je u ostalim slucajevima...suprotno :rumenko: (kad idem od...sebe)
ma, dobro bre, karikirala sam malo
al stvarno mislim da svakom muskarcu treba red pobune, pa red potcinjenosti (ovo prvo da mu ovo drugo bude sladje), i tako stalno jedno za drugim
misim, ne mora to da bude nesto negativno, samo treba da se zna kad i koliko da se spusti gard, a kad i koliko da se isprsis
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
treba samo gola zena
I po mogucstvu da ne prica mnogo.
samo ove dve stvari ali naravno u iskljucivoj varijanti da te duhovno inspirise... sve ostalo ima de os na pozajmicu il' da se pazari... :g:
a ima i qarma.. e to je jako zaebano... onda prenebregnes sve....i ako nije gola i ako kenja i ako lose kuva i ako je bolesni egoista i ako te vara.... spasa ima samo da je roqnes pa sta ti bog da... :huh:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
eqrem
samo ove dve stvari ali naravno u iskljucivoj varijanti da te duhovno inspirise... sve ostalo ima de os na pozajmicu il' da se pazari... :g:
a ima i qarma.. e to je jako zaebano... onda prenebregnes sve....i ako nije gola i ako kenja i ako lose kuva i ako je bolesni egoista i ako te vara.... spasa ima samo da je roqnes pa sta ti bog da... :huh:
Пре бих рекла да је то хемија но карма.
Што да је рокнеш?
Па није она крива што он одлепи а она му не ваља. :(
Nisu svi muskarci isti, hvala Bogu tako da je besmisleno davati bilo kakav generalni stav na ovoj temi. Sta je muskarcu najpotrebnije od zene? Kojem muskarcu?
Meni je potrebna ljubav, odanost i poštovanje, spremnost na dogovor(kompromis) i strast... ostalo se može kupiti a nije neophodno tražiti to od partnerke. Isto i još sijaset toga X 10 sam spreman pružiti. I tu je kraj filozofiranju bar kad je jednostavan muškarac kao ja u pitanju...:)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
G
Meni je potrebna ljubav, odanost i poštovanje, spremnost na dogovor(kompromis) i strast... ostalo se može kupiti a nije neophodno tražiti to od partnerke. Isto i još sijaset toga X 10 sam spreman pružiti. I tu je kraj filozofiranju bar kad je jednostavan muškarac kao ja u pitanju...:)
ljubav kao prvo moras da zasluzis jer nije svako dostojan tudje ljubavi
odanost moras da dokazes da bi je primio
postovanje je najlakse... to ukorenis milom ili silom nikad ne omasi ako si uporan
kompromis ne postoji... postoje samo jaci ili slabiji karakteri.. znaci onaj koji zapoeveda i onaj koji popusta ili se sklanja da prodje dominantna budala... u suptilnijoj varijanti se to radi filigranskim svakodnevnim mentalnim terorom
sve sto kupis i platis mozes da zaboravis da ce ti podici adrenalin na razinu da ga se setis makar mesec dana kasnije iako je takav odnosa kupi me kupim te lagan i ne opterecuje ih mnogo jer ako pocnu da ozbiljno razmisljaju o sebi i svojim sukobima po pravilu se odaju drogi alkoholu il' promiskuitetu il' opet svime u kompletu ... a to je upravo ono na cemu korporacije i kriminalci danas zgrcu profit...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
eqrem
ljubav kao prvo moras da zasluzis jer nije svako dostojan tudje ljubavi
odanost moras da dokazes da bi je primio
tako je
jes... ti ces da mi kazes dal' je tacno il' nije.... :lol:
Da ga ne cima na mobilni kad je u bircuzu