E pa to je znaci....interes.
Znaci nema ljubavi. A kao sto rekoh, ljubomora je pokazatelj ljubavi (bar malo i bar u pocetku). Nema niceg goreg nego ravnodusnost, pa i kasnije cak.;)
Printable View
U odnosu na okolinu,prijatelje,rodbinu,poznanike,nisam ljubomorna.Uvek me raduje tudj uspeh i sreca.
Sto se tice ljubomore na partnera,hm..nisam nikad imala potrebu da budem.Imam dovoljno paznje i ljubavi od njega,nista mi ne nedostaje i zasto bih "zabijala trn u zdravu nogu ".Ne opterecujem se gde je,sta radi,skim prica,jer mu jako verujem.Ni on mene ne opterecuje tim.
E sad,ako bih nesto osetila ( a osetila bih odmah,sigurna san jer ga bas poznajem),naravno da mi ne bi bilo sve jedno i rekla pa dobro treba tako i prepustila ga drugoj.
tudje necu, svoje ne dam i cica mica gotova prica :mm:
Pa to što ne daješ..to nije za da se fališ..
ko se fali :mm:
PA ako se žališ to se lako da srediti..
ko se žali :mm:nedam i tacka :ljut:
Tu bre al si neka...aj ipak razmisli..malo..bar dva kruga oko stola..
spameri:ljut: budite dobri:)
Znači ipak je tema..u pitanju..
pa da nastavimo onda:mm:
de smo stali..
kod pravis zenu ljubomornom... :mm:
nikad nisam lud..one su po prirodi ljubomorne još ja da dolivam na vatru..
To je vama urođeni instinkt..
Po prirodi ljubomorne:kapa: neće da bude :nene:
Zašto bi se ljubomora kao pojam uopšte vezivala za pol:)
Zato što je to žeMska karakteristika :pusi:
Al' lažem sada :facepalm:
Pa i ne može da se vezuje za pol :). Ljubomornih ima i na jednoj i na drugoj strani. Samo muška ljubomora više boli i to fizički. Imam u komšiluku par, gde je suprug toliko ljubomoran da to prevazilazi granicu normale..Skoro je je bila ''plava'', jer ju je komšija usput pokupio autom...I suprug je bio ljubomoran. Još i ako dodam da je komšija već prešao 70, a da ona nema ni 50 i da je on neko ko važi za stvarno finog čoveka, a i ona je jadnica jako fina ...svaki komentar je suvišan...Inače joj je suprug zabranio da ne sme nikada sesti u tuđi auto, bez obzira o kome se radi...:krsti:
Žene umeju praviti scene, ali su ljubomorni muškarci...vrlo često i nasilni...
Za mene ljubomora nije dokaz ljubavi, već nesigurnosti. Da nema tračak sumnje u partnera, ljubomore ne bi ni bilo.
Ne bih mogla biti u vezi u kojoj sam nesigurna u nekog, niti bih ja nekome dizala tenziju.
I da ponovim nešto, što sam više puta rekla...Biti sa nekim, a konstantno razmišljati, sa kim je..možda sa ovom ili onom i šta li je hteo reći ili šta je mislio time što je o toj i toj rekao nešto...od takvog opterećivanja nema veće robije...
Molim vas....ne trajna ljubomora, ali ljubomora u pocetku je najveci dokaz ljubavi.
Kasnije ona treba da predje u poverenje, ali tu i tamo ljubomore i kasnije nije na odmet, prija.