-
Re: Koliko vam je najvise kasnila mendza, al da niste trudne?
E ljudi moji..sad kad neka mrcenica udje preko pretrazivaca na net da potrazi resenje za svoje probleme..al ce se svasta nauciti..:raz_114:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Enis Urac
zar tako utičete na sve :eek:
Rekla bih da je taj uticaj u vašoj nadležnosti kolega .....Urac :raz_068:
ipak je to vaša specijalnost :P
-
Bitno da primi pomoć ... Posle ćemo to naučno razraditi a koleginica Bisernica i kolega Urac terminološki upakovati u anamnezu i dijagnozu....khm,khm, Čeka me pacijentica na traumatologiji. :)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Мени 4 дана, тедо думрем, а знала сам да нисам трудна.
Могу мислити како је кад је 45. :(
Ma ne kasni mi 45 dana, vec mi je 45. dan ciklusa. Kasni 15 dana.
-
nesto su ti podivljali hormoni
-
E vako:
Sve ok, dobih Orgametril tbl 2x1 da ih pijem do 5 dana, u toku kojih bi se trebala pojaviti mendza ili 2-3 dana po prestanku pijenja istih.
Kaze dr da je to minimalna doza progesterona i da ne mogu imati neke frke zbog toga. :igrac:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
sani
E vako:
Sve ok, dobih Orgametril tbl 2x1 da ih pijem do 5 dana, u toku kojih bi se trebala pojaviti mendza ili 2-3 dana po prestanku pijenja istih.
Kaze dr da je to minimalna doza progesterona i da ne mogu imati neke frke zbog toga. :igrac:
E sad nam je svima laknulo...Čekali smo vesti i bilo je napeto kao kad su Rusi krenuli sa brodovima na Kubu a Ameri ih presreli...Kad dobiješ...slavlje:)
-
-
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
sani
:raz_114:.
Pa ebiga ta krizna situacija je davno prevazišla naše vojvođanske okvire...:raz_067:
-
Al bez zezanja G..aj budemo ozbiljni sada.
Sve ovo pisem iz razloga sto ce neko preko pretrazivaca potraziti pomoc bas kao i ja..i mislim da je to u redu da se malo smire nervi i podelis problem dok cekas posetu lekaru..jbg
Upravo ovu th koju mi je dr prepasiao ja sam nasla na netu..naravno , nisam se usudila na svoju ruku da uzmem..al to je to (ili Primolut Nor tbl )
-
nikada mi nije kasnila...sve uredno ,a kada bi kasnila znala sam da sam trudna...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
sani
E vako:
Jesam li ti rekla lako je to srediti :)
jel to isti lek kao Primolut Nor ?
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Fatalna
Jesam li ti rekla lako je to srediti :)
jel to isti lek kao Primolut Nor ?
Da..to je to, progesteron u svakom slucaju..i isto se pije za isti problem kao i orgametril.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
sani
Da..to je to, progesteron u svakom slucaju..i isto se pije za isti problem kao i orgametril.
ok nego nisam cula za taj drugi lek... ako je isti sastav onda je ok... al na primer primolut je odlican jer moze i da pomera ciklus... da odlozi to je dobro kada putujem na primer... ili kad mi je nesto bitno...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Fatalna
ok nego nisam cula za taj drugi lek... ako je isti sastav onda je ok... al na primer primolut je odlican jer moze i da pomera ciklus... da odlozi to je dobro kada putujem na primer... ili kad mi je nesto bitno...
u svakom slučaju to ''montiranje'' mestruacije kad ti odgovara nije zdravo. ko to neće da ti kaže ili to ne zna, ili ti nije prijatelj.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
u svakom slučaju to ''montiranje'' mestruacije kad ti odgovara nije zdravo. ko to neće da ti kaže ili to ne zna, ili ti nije prijatelj.
ih nije zdravo... korisno je :)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Fatalna
ih nije zdravo... korisno je :)
ne daj bože da ti bude korisno ko meni što je bilo.
-
ti sigurno nisi pomerala ciklus pa ti zato...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Fatalna
ti sigurno nisi pomerala ciklus pa ti zato...
jok ti si. lepo ti srpski kažem da to nije dobro.
ovo kod sani je drugačije...a pomeranje ciklusa ''sad oću, sad neću'' je bomba za ženski organizam.