...sta neko drugi...?... ne razumem...
Printable View
meni se uvek najvise svidjalo zensko ime Teodora, pa, eto...
Imam dva nika koja setkam od foruma do foruma :lol: Mislim, ne setkam se ja toliko po forumima al' od viska glava ne boli.
Elem, nije bio nikakav poseban povod ni razlog zasto sam na jednom forumu bila Lujka.. Jednostavno sam tog trenutka pozelela nesto otkaceno i to mi prvo pade na pamet. I skoro svima tamo bi neprijatno da me oslovljavaju sa Lujka pa neko okrenu na Lu ali nisam bila prenikovana :raz_114:
Dodjoh na Razbribrigu i logicno je da ce ovaj nik (Lujka) biti nekako prikladniji nego onaj drugi sto je "u rezervi". I tako.. bi neko vreme Lujka... sad malko Rumenka.. pa se opetA vrnem na Lujka... nekako sam bas zavolela taj nik :lol:
pa ovaaaaj....počeh s Aknesaj,jer mi je tako nekako,je l te,ime....preko Milojke,Milojčice..............do Žitomirke:hm:...a treba da pričam o prvobitno nicku,je l ?E pa kao što reče Sale gore,to je mnoooogo komplikovana i prosto neverovatna priča:qq:..slična njegovoj:hm:..i tako:raz_088:
E da...imam i onaj drugi zubati nick na nekom tamo forumu:hm:..ne znam otkud on došlo mi tako:hm:
a i imam još jedan,al ne smem rečem:ququ:..
svugde sam slonce
a poreklo toga ostace tajna :pusi:
ma, znam da moj nik nije ni malo originalan, ali mislim da mi pristaje, što je ipak najvažnije :raz_088: ovde sam od početka ''pričalica''....neko ultra-kratko vreme sam bila cepidlaka, ali me mane vratio na staro....i neka tako ostane, nije loše.
Imam najlepše šarene okice. U arapskom svetu, takve žene zovu Hazel. :heart:
Prvobitni nick potekao od arapskog Rais-vodja,nije bilo zenske verzije imena pa sam napravila-Raisa
ovaj sada, Vestica koja ne gori, po znacenju moje buduce tetovaze
probala sam pre sest godina da u jednoj reci opisem sebe i eto...
mada me nesto u poslednje vreme "zulja"...ne pronalazim se vise u njemu
al me smara da mislim o novom
prle mi je dao nik... :drnd:
nije valjala ona prva neda koja je bila nedodirljiva..pa su me ne znam ni sama kako ( a ni u kom tačno trenu:haha:) skinuli i čim sa trepnula vidim novi nick:)
slucajno... :)
Ovaj nick?
:ko:
nemam baš toliko bujnu maštu da ga sama smislim:kreza: