persun svugde ide, mnogo je zdrav, a u saksiji je uvek svez i pri ruci..eto, naucili mene, sad ja vas:)
Printable View
persun svugde ide, mnogo je zdrav, a u saksiji je uvek svez i pri ruci..eto, naucili mene, sad ja vas:)
18. dan.
sasvim sam prilagođena odabranoj hrani. ništa mi ne nedostaje, osim kafe ponekad, što mislim da je jedan od pokazatelja da zaista unosim u organizam sve što je potrebno (ma koliko oskudno ''zvučao'' moj repertoar).
pošto još nisam kupila vagu :lol: ne znam koliko sam oslabila, ali po pantalonama i kaišu mogu da kažem da već sad koristim rupicu manje :)
eto.
:bravo: pričo
svaka cast prico :bisa:
danas imam krizu :srbpla: jede mi se čokolada ili baklava...i pije mi se neko vino, majku mu :(
koji dan brojis?
26.
skoro na pola... idrzaces :) vazno je da se bolje osecas
ma gde pola...nije ni trećina :facepalm:
znam ja šta mi je - nervoza me ubija ovih nedelju dana, pa zato imam ovakve ''prohteve''.
rešila bih to lako paljenjem cigarete, ali neću.
i nemoj... kad si izdrzala toliko, izdrzaces i ostatak
ja te malo tesim :rile:
hvala na podršci.
e danas sam opet imala neki napad, pod tom gomilom lekova
i definitivno sam odlucila da radim test, i da pokasamo ishranom da regulisem.
prico, jel ima nekih razlika u tim testovima, i imas li neki savet?
uradila sam osnovni test, koji je američki standard ''food pharmacy'' i kojim su uglavnom opskrbljene naše laboratorije. test košta oko 3600 (mene je koštao 3590 din) i radi se ispitivanje intoelrancije na stotinjak namirnica, začina i ulja.
ima dosta informacija na netu o njemu. evo ti jedan link:
http://www.neomedica.rs/index.php?op...pper&Itemid=71
samo da pomenem da su kožne alergije, koje su počele da me gnjave pre 2 meseca, potpuno prestale posle ovih 4 nedelje praktikovanja ''dozvoljene'' hrane. takođe moram da kažem da sam bar 2 puta prekršila ''zabranu'' - jela sam dimljenu somovinu i jednom sam jela lignje na žaru. oba puta sam bila na ručku van kuće i bilo mi je glupo da jedem paradjz i zelenu salatu :rumenko:
eto.
hvala prico.:raz_082:
meni se sve poremetilo, i kontam da je krajnje vreme da se uozbiljim.
naci cu sledece nedelj gde se radi kod mene, pa ti se pridruzim na temi:)
hajde polako...meni se završila 4. nedelja. daj Bože da izdržim još 8 :(
e, posto su mi jutros opet poiskakali crveni pecati posle kafe, a u nogama imam jedno 20 l vode:sizika:
odlucila sam da ne cekam testiranje
od danas izbacujem: kafu, mleko, zitarice
nek mi je bog u pomoci:eek:
prico trebace mi tvoja podrska..
nemam ništa protiv, koto. podržavam akciju u cilju poboljšanja zdravlja...ali, rekoh ti još onda da izbacivanje namirnica na svoju ruku ne mora da dovede do poboljšanja.
uz sve te navedene simptome - zrela si za kompletnu analizu, moje je mišljenje.
ocu, sledece nedelje.
:pada:
nisam čula za elise test. ovde mahom svi rade taj fud farmasi test...isplati ti se da dođeš u beograd i da uradiš test :lol: