Re: Свађа је пола здравља
e, vish, nikada nisam pomislila da je u tome mozda problem
lakse mi da okrivim druge i njihovu rigidnost, glupost, neinformisanost i netoleranciju, no moju prekomernu toleranciju :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
malavelika
e, kojice..i ja sam nekada previse tolerantna prema ljudima i prema njihovim razlicitostima, meni je sve ok, i ako si gej, i ako si za milosevica, i ako si fufa, i sve...samo nemoj da zelis mene da ubedjujes u svoje stavove i necemo se nikada svadjati..al nekada pknem za takvu glupost, ko trogodisnje dete :lol:
Мени ово више личи на равнодушност.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Мени ово више личи на равнодушност.
pa, moguce je da na to lici nekome ko me posmatar sa strane i ko me ne poznaje dobro
jer, ko me zna, zna da sam po pitanju jako malo stvari ravnodusna
Citiraj:
Prvobitno napisano od
malavelika
pa, moguce je da na to lici nekome ko me posmatar sa strane i ko me ne poznaje dobro
jer, ko me zna, zna da sam po pitanju jako malo stvari ravnodusna
svako ko posmatra sa strane nekoga nema pojma o toj osobi ma ko ona bila ko nije jako pazljiv i strucan posmatrac.... a kad nekga znas i upoznas mozes da budes i debil pa ces nauciti sta ta osoba voli il ne voli...
nema pojma ovo sto si sad reko, sa ovim o cemu gore kvin i ja pricamo
ma mv ja ne citam mnogo al' kad mi deo neke konverzavcije zap'ane za oko i koji ima neku dubokosmislenost oma me nesh kopka da se proseravam ...'nako malkice :)
pa uzmi probiotik od ivancica, kazu da je super :lol:
salem se botice, samo ti udri, volim ja to..proseravanje :lol:
Nisam znao da je svadja tako zdrava:) sad mi kasno da ucim :raz_088: bas me lose vaspitali, a ja tolike decenije u zabludi ziveo :ljutko:
Svađa je razarujuća po um ... Treba je izbegavati dok god je to moguće ... A kad se više ne može izbeći onda je ne treba praktikovati jer je neefikasna i svodi se na jadnu razmenu uvredljivih argumenata ... Treba potražiti efikasnije načine za rešavanje potencijalnih sporova od svađe...:)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
G
Svađa je razarujuća po um ... Treba je izbegavati dok god je to moguće ... A kad se više ne može izbeći onda je ne treba praktikovati jer je neefikasna i svodi se na jadnu razmenu uvredljivih argumenata ... Treba potražiti efikasnije načine za rešavanje potencijalnih sporova od svađe...:)
motqu...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
malavelika
pa uzmi probiotik od ivancica, kazu da je super :lol:
salem se botice, samo ti udri, volim ja to..proseravanje :lol:
jes aqo botica uzNe ima ti se syayu i igraju okice ko yaya na zej'tinu :misticlady:
Svađa je bolesno stanje....
nije svima bolesno stanje
svadja je sasvim normalno, cak uzbudljivo i pozeljno, stanje za sve one koji ne umejui ne zele drugacije
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
e tako.. mene i prekomernu toleranciju niko ne primećiva...:raz_012:
Није толеранција кад неког наводно пушташ да чини шта му је воља и само посматраш докле ће.
То сам ја радила :rumenko:
Тиме се не решава ништа, мада, у таквим случајевима ни свађа не решава ништа.
И... увек се питам да ли грешим...
Да ли човек увек треба да заузда човека?
Или да га пусти...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
G
Svađa je bolesno stanje....
joq... qonstantan mir i red u kutji nije u redu... chim je pichvajz neshto se qonstruqtivno rodi... shorqa razvod sex nova ljubav...ma.... :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Није толеранција кад неког наводно пушташ да чини шта му је воља и само посматраш докле ће.
То сам ја радила :rumenko:
Тиме се не решава ништа, мада, у таквим случајевима ни свађа не решава ништа.
И... увек се питам да ли грешим...
Да ли човек увек треба да заузда човека?
Или да га пусти...
Nije... to je sačekuša. :lol:
Da ga pusti... zauzdaće se sam, ali prvo mora da uvidi gde greši.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Или пак пресече везу?
Неки кажу да је свађа здрава за везу, као и да је помирење после добре свађе најлепше.
А ја не волим свађу... Добру расправу донекле, ако већ мора... Чистији је ваздух после...
И нисам имала та "страсна" помирења никад. Само зурење у зид и бол...
А ево и објашњења у теми:
Да ли током свађе кажете и оно што не мислите?
И ако је тако, да ли се покајете и извињавате или то једноствано сматрате "нормалним" за свађу?
Да ли се може оправдати бес и у "бесу изговорене речи"?
Danas nazalost retko ko ume da se svadja argumentovano :(