Neje prst no hormoni :qq:
Printable View
Neje prst no hormoni :qq:
ček sad mi nije jasno.. a šta utiče na rast srednjog prsta?
posto je tema na ljishu nadala sam se svemu ali da ce se i hormoni uzburkati......:) odoh da googlam od cega palac raste :)
kakav bre testosteron kakav estrogen... nema to veze... to su muski i zenski hormoni, i mozda uticu samo na homoseksualizam... ovde je u pitanju androgen ciji visok nivo utice na rast domalog prista i on odredjuje koliko cemo biti verni ili ne... ljudi kojima su domali prst i kaziprst priblizno jednaki su skloniji varanju od onih kojima je duzi...
evo link
Па не стварно, ови научници морају да се договоре.
Ја сам скроз на скроз збуњена.
:lol:
Ево, ово је из чувене Википедије:
Према „књизи о прстима“, како је симболично названо научно истраживање које је трајало скоро двадесет година, а у вези са домалим прстом и кажипрстом, мушкарци са већим домалим прстом имају углавном и дужи полни орган, али и богатију семену течност. Као један од доказа да дужи домали прст представља и доказ љубавних моћи се узима познати лик из историје Ђакомо Казанова. У прилог овој теорији говоре и експерименти рађени на заморцима, мишевима и мајмунима, којима се као последица давања тестостерона, мушког полног хормона, издуживао баш домали прст. Код људи, на развој баш тог прста код фетуса утиче тестостерон у телу мајке. Због свега овога, шака са дужим домалим прстом је названа „мужевном“, насупрот оној код које је дужи кажипрст и која је названа „женственом“. На основу ових открића, а и неких других експеримената, испитивања и посматрања, изведене су још неке корелације; људи са израженијим домалим прстом су у већини случајева наклоњенији спорту, математици, музици и имају бољи осећај за простор.[3]
http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Ve...ualni-manijaci
И опет крива жена... :facepalm:
Dobro, to nije to izucavanje, ovo moje je skroz drugo u pitanju. ovde su u pitanju neandertalci i varanje. Lepo bre pise.
sta bi pintori imali za reci na ovu temu :raz_094:
moj domali uopšte i nije veći od kažiprsta :eek:
Kako si ih merila...:per:
stavila ruku na zid, pa videla :lol:
Отпозади изгледа дужи.
Otpozadi ih meriš znači...:eek:
ja samo spreda merim :raz_067:
Jel oćeš i moje prste da premeriš...