treba neko da je pogura i pokaze da ima svetla na kraju tunela al' ljudi su sebicni i zabole ih za druge a opet oni koji su u tunelu se plase da ne skrenu u jos gori mrak tako da je prico to uzaludan poso....
Printable View
treba neko da je pogura i pokaze da ima svetla na kraju tunela al' ljudi su sebicni i zabole ih za druge a opet oni koji su u tunelu se plase da ne skrenu u jos gori mrak tako da je prico to uzaludan poso....
Па...
Кад би све памети света на једну ливаду просули, свако би за својом потрчао. :neutral:
ma...kapiram ja sve
ne treba meni neko da me tesi, netreba meni nikakva uteha u vidu drugog momka decka kako god
vreme mora da prodje, emocije da prodju
stvari jednostavno nisu kakve bih volela da budu, a drugacijim se ne tesim
mozda sam sebicna, mozda iskljuciva ili nestrpljiva, mozda nezrela
ali mi jednostavno nije uzvraceno
kraj :(
Puff..evo ja stavih tacku danas na sve i nisam umrla..Ziva sam..nisam pateticna,samo malko tuzna al odlucna,ovog puta :)
Е нека си. :)
Ако си ставила тачку значи да није ваљало и да ти није пријало.
Сам за Мицу:
http://www.youtube.com/watch?v=v2Ga2Zas8l4
"Vreme nije važno, ono ionako ne postoji u meni. Postoji samo titraj srca koji ti kaže: „Nastavi svojim putem“. "
kako staviti tacku definitivno i ne osvrtati se vise?
poceti ispocetka...
Mislim, te price, stavi tacku, kreni dalje, pocni iz pocetka, ili od pocetka.....posveti se sebi, gubis vreme, nije to za tebe itd itd
Realno, to veze nema vise sa nekim nama itd vec samo sa mnom, jer ako tacku stavim, dalje nema