Одг: Ajde da ogovaramo muževe!
moram ja od tebe učiti anđo :jede: mada, i kod mene postoji veliki napredak u takvim situacijama kada mi digne pritisak, ranije bih mu rekla da kupi stvari i ide kod mame, a sad, pošto su u svađi i znam da ne bi imao gde da ide, održim i ja njemu predavanje i onda se lepo nadrndamo oboje i mirna bačka, ćutimo i niko nikog ne dira :kapa:
sreća te je kuća na sprat, pa je on sad najčešće gore u svom kutku, pa su konfliktne situJacije svedene na minimum :manijak:
kad ga vidim kako spava ujutro dok ja bazam po stanu i spremam se na posao :psihic:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
причалица
kad ga vidim kako spava ujutro dok ja bazam po stanu i spremam se na posao :psihic:
:hahaha: ovako verovatno i boske mene gleda, još kad mu zarežim onako kroz jorgan: ako možeš malo tiši da budeš, bila bih ti zahvalna :ljuta:
ima jako jako ružan običaj da me proganja telefonom po ceo dan... :namcor: za svaku glupost :lupko:
Odg: Ajde da ogovaramo muževe!
to mi je nešto poznato
ne shvata da sam možda u poslu,da ne mogu da pričam telefonom....
Nervira me kad je ljut. Tad tako odvratno izgleda, da se i meni smrkne pred očima! :pada: Onda ja započnem predavanje o pozitivnim mislima, o tome kako treba da se opusti, da bude optimista...meljem ko navijena samo da mu ne gledam tu mrgud-facu! :angry:
mrzim što drži noge na stolu :mm:
E evo vako. Žrtvujem ja danas meditaciju sa zen monahom koji je u Beogradu samo
par dana i ko prava majka und domaćica odem u matijević po dimljeni tjuretji batak
i napravim pasuljčić. Nema veze ni što sam pokisla, ni što su noge mokre po onoj
bljuzgavici. I umesto da dremnem onako promrzla, ja stoj ukujni...
Dolazi muž na ručak i u jednom trenutku pita..
A jel ima još nešto za ručak?
:koja:
e sledeći put će da bude :lakat:
znam da ne postoje reči utehe :qq: pa to samo da uzmeš i saspeš mu sav pasulj na glavu :rol:
Pokušava da ostavi cigare :facepalm:
A ja sam doživela nervni slom...:cekam:
Ko preživi pričaće...
Podrži ga u tome da prestane jer mu veću uslugu nemožeš učiniti i biće ti zauvek zahvalan.
Одг: Odg: Ajde da ogovaramo muževe!
Citiraj:
Prvobitno napisano od
paculjkica
Pokušava da ostavi cigare :facepalm:
A ja sam doživela nervni slom...:cekam:
Ko preživi pričaće...
anđo, nek on ostavi, a ti kreni sa duvanom kao...pa posle kao hoćeš da ostaviš....i da vidi kako ti je bilo dok je on ostavljao :lol:
Da Sale , znam ...Ja se brinem da neću možda preživeti sve to :kapa:
Pričo :hahaha: Hvala :cmok:
meni više postaje smešna situacija kad nemam na šta da se žalim, al sam podozriva što je fin :mv:
Trava do kolena, trenerka mi pozeleni dok izađem na ulicu, psi se ne vide u travi, maćke pogotovo, samo se čuju... kupim mu benzin za kosačicu, donesem peške, kažem, ajmo oćemo malo ovo ono :rumunko: a on leži u krevetu, na stomaku laptop, na uvetu nesrećno zaljubljena koleginica, i pogleda samo ka prozoru, njoj kaže, izvini samo sekund, i onda se meni obrati: zar stvarno misliš da ću po ovom vetru da kosim?
ondak se ja samo okrenem na peti i izađem iz sobe :ide: pošto vidim da ovde ima nekih lojera, može neki za razvođenje i tako te radnje da mi se javi, može i uslužno košenje kome ne smeta vetar :kapa:
e, a baš mi drugar iz banovaca rekao da je juče lepo pokosio sve oko kuće, pa si mi ti pala na pamet...
jeste, i to baš dobar brak ima :dada: njegova žena samo može da izvadi sudove iz mašine, to je najteže što radi....vozi je na posao i, uopšte, veoma je pažljiv.
a zamisli - bik :lol:
Koga treba da pokosim :namcor:
dobićeš podatke i opis na pp :rosa: