Aaaah nikog nema :m: il mi je toliko crna sudbina da ne sme Neda da mi kaze !:pada:
Printable View
Aaaah nikog nema :m: il mi je toliko crna sudbina da ne sme Neda da mi kaze !:pada:
evo stigla sam,pa sad polako dok ja to pregledam:)
uh,koliko si ih uvećala.
ovdje ima svašta makizlonogo..svih šest slika se nadovezuju vrlo jasno tako da to nije problem..malo si rasuta i nedefinisana,ali haos djeluje skoro simpatično:)
ja ću samo da ti poredam figurice a za detaljnije moćemo kasnije:)
škorpija nije dobra..ako nemaš seksualne probleme,uzećemo je onda kao neprijatelja u neposrednoj blizini;( bilo bi bolje da imaš seks.probleme jer su manji problemi od neprijatelja:) )
imaš puno nepovezanih misli i postupaka pa si se prilično rasula(dublje ne bih:) )
nešto iz potiskivane prošlosti se pojavljuje u liku muškarca koji se smješka kao pobjednik..
puteve nisi racionalno postavila pa si sama neke zatvorila..trebaš tražiti pomoć bliske osobe..jedan cilj ti je prioritetan i dosta jasan i željen i sve znaš kako treba,al ne možeš sama .. u blizini imaš ženu sa okrunjenom glavom...
autoritet sa kojim bi trebalo da računaš...
eto,a sad pitaj podrobnije i drugi put stavi normalnu veličinu:)
Hvala Neda, jeste sve ovo sranje. Progutacu nekako i bice bolje... valjda...:raz_088:
Oće li ta tacna, Pričo? :palac:
imas neku mrlju na tacni
Ovo daje malo drugačije slike od taloga kafe.. :hm:
Imaš neke dve neobične trojke, koje su jedna drugoj ''leđima'' okrenute, sa tačkom između.
Nešto ti se važno desilo pre tri dana, nedelje, godine... Pa..:hm: recimo da je bilo
nepovoljno ili neprijatno iskustvo. Za isto toliko će se sve dovesti u red.
Neko malo crno pile stoji dole pri dnu. Nako samo po strani.. :kk:
Zapostavila si nekog prijatelja koji se ne uklapa u tvoje trenutno društvo.
Ili je društvo previše agresivno, pa se on sam povlači.
Oklen tebi agresivno društvo? :hm: :lol:
Imaš i neku brigu, u vezi neke krhke ženske osobe, al ta briga ti je bespotrebna.
Kad bi je malo bolje pogledala, videla bi da je prazna.
au, kojice....a je l treba da razlijem malo ili ne?
p.s. kakvo bre agresivno društvo? kakvo pile?
Šta da razliješ? Ma to ti je to.. :kafa: tako kaže tacna
pa dobro...prošli put si tražila da razlivam :sad:
a šta vas dvije razlijevate nedejljom:qq:
Jel se ne valja nedeljom? :qq:
u ponoć.. :krsti: ko veštice
Roso, de je tacna? :palac:
naci, veceras cu da bacim moju, pa da vidimo...:palac: