bio je sasvim ok, mada iznad prosečno dobro raspoložen :)
Printable View
bio je sasvim ok, mada iznad prosečno dobro raspoložen :)
joj, bio je dan sav nekako...ispunjen očekivanjem. i volim to i ne volim...
u svakom slučaju, retko lep dan je bio, ali danas sam malo tužna...jer ponekad toliko dobro shvatiš da si zarobljen u stvarnosti i da nema mrdanja, da je to prosto - tužno.
eto.
nedelja... :hm: dan od kojeg ne ocekujem puno... kad nisam kuci sa svojima, pomalo tezak dan...prepun razmisljanja, rekapitulacije predhodnih dana...i ova je takva bila...gratis milion stepeni od sunca :sad: ... previse... ipak... prosla je... :aha:dobro je :pusi2:
Preživeo sam nedelju bez Coca Cole :eek: uz ovu vrućinu :kapa:
Popunio zalihe pića, sve zatvorio, ohladio na ugodnih 22 stepena i uživam :tibi:
užasno naporan....a još sam ga zabiberila povezivanjem na fejsbuku. madre mia.
Prethodni dan je bio naporan,topao i rastuzujuci
pa, prethodnog dana postadoh doktor nauka. dakle, bio je to radostan dan.
био је добар
биће таквих дана још...
...nije bio ništa manja ludnica od one koja me prati već danima :namcor:
ma, meni je od sada svaki dan čist dobitak :)
juče je bila subota, naradila sam se kao magarac.
E juče je bilo baš lepo, zlatiborski vazduK, baš mi je godilo.
ne ponovio se :sad: ... uzasan... pretopao...udarila sam se...pala niz stepenice... ganjale su me komsije i kao vrhunac nisam zakljucala nocas ulazna vrata... :m:
ovaj dan je bio.....:hm: potpuno dan za zaboravljenje. ni po čemu ga neću pamtiti.
ok je...tipičan nedeljni dan, sa porodicom. jedan lep razgovor sa mlađom ćerkom i tako :aha:
videla sam se sinoć sa drugarima iz osnovne škole. bilo je baš prijatno...čudne su te vremenske distance, strašno su relativne, u stvari.
prošao u peglanju ,sa jednom pauzom za odlazak kod frizera ...
..neće mi skorije pasti ovakav ,nadam se
bila sam radosna zbog starije ćerke, jer vidim da joj je divno.
do podne nisam izlazila iz kuhinje, pravila kolace, mesila, kuvala... donkija boleo zub ceo dan, sve u svemu tezak, dosadan dan koji se zavrsio gledanjem Troje iz kreveta, tako da sam zaspala sa strelama izbusenim Bred Pitom u mislima... :eek: