Re: Što vas najviše nervira kod žena ?
pa, ne znam, pravo da ti kazem..al kad cujem neki kako onako mazno govori "pa de ci kupija tu jepu tasnicu MV?" meni dodje odma da je opaucim tom istom tasnom po glavi...ne podnosim to mazenje i prenemaganje, pa onda oni pipkavi pokreti sa ispruzenim malim prsticem, pa pucenje usnica i to...te maze me izludjuju...nekako mi urnisu ceo zenski rod :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
malavelika
pa, ne znam, pravo da ti kazem..al kad cujem neki kako onako mazno govori "pa de ci kupija tu jepu tasnicu MV?" meni dodje odma da je opaucim tom istom tasnom po glavi...ne podnosim to mazenje i prenemaganje, pa onda oni pipkavi pokreti sa ispruzenim malim prsticem, pa pucenje usnica i to...te maze me izludjuju...nekako mi urnisu ceo zenski rod :lol:
Ја Ñам видела Ñамо такве девојчице, никако жене.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Ја Ñам видела Ñамо такве девојчице, никако жене.
ja sa jednom radim :(
Citiraj:
Prvobitno napisano od
malavelika
ja sa jednom radim :(
Ðјооој, па да је ÑмеÑтимо код мог Ñина у одељење да је науче како Ñе разговара. :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Ðјооој, па да је ÑмеÑтимо код мог Ñина у одељење да је науче како Ñе разговара. :lol:
nije samo u prici problem..u svemu..u hodu, pokretima, nacinu kako zamahuje kosom, pije kafu...brrrrrr...a, i na proslom radnom mestu sam imala jednu takvu..ne bas toliko isfoliranu, al priblizno...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
malavelika
nije samo u prici problem..u svemu..u hodu, pokretima, nacinu kako zamahuje kosom, pije kafu...brrrrrr...a, i na proslom radnom mestu sam imala jednu takvu..ne bas toliko isfoliranu, al priblizno...
Ok, razumeli smo. Iz svega što si rekla o ovoj reprezentativnoj ženetini, a rekla si bogami poprilično, nije teško zaključiti da te koleginice na poslu ne podnose, a žene tvojih njanjavih kolega još manje. Dobro je što te neke koleginice odavde još uvek podnose, a dokle će... :kojote::mv:
Inače, nerviraju me žene kad olajavaju svoje koleginice.
Ne nervira me niko, ali ja strašno nerviram žene.
Ne znam zbog čega. :caoo:
kad pricaju same sa sobom
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojote
Ok, razumeli smo. Iz svega što si rekla o ovoj reprezentativnoj ženetini, a rekla si bogami poprilično, nije teško zaključiti da te koleginice na poslu ne podnose, a žene tvojih njanjavih kolega još manje. Dobro je što te neke koleginice odavde još uvek podnose, a dokle će... :kojote::mv:
Inače, nerviraju me žene kad olajavaju svoje koleginice.
ok, razumeli smo da ti upravo volis takve femkalice :lol:
a, znam i zasto- pored takvih zena, svako (pa i ti) moze da delije kao pravi muskarac :mv:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
malavelika
ok, razumeli smo da ti upravo volis takve femkalice :lol:
a, znam i zasto- pored takvih zena, svako (pa i ti) moze da deluje kao pravi muskarac :mv:
Ok, razumeli smo da je ideal pravog - malavelikog - muškarca onaj ko se ne ogluši o tvoje vapaje,
izvede te na romantičnu večeru i nežno iskoristi još iste večeri. U protivnom, hebo je ježa u bodlju,
Zazija u detektivsku lulicu i Kojota u nickname. :mv:
p.s. Veco, što ti dobar ovaj smajlić, uh, dođe mi da i njega gricnem za tvoje dupence. :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojote
Teško je sada opisati tadašnje stanje moje kojotske duše, ali ovo što prema tvojoj malavelikoj pičkici osećam danas, večeras... Neopisivo je.
Odoh da otvorim onoj svojoj maleckoj, što džedži ispred vrata već pet minuta, a njoj ću večeras da naplatim svu štetu koju si nanela mom
svetom forumskom liku i kojotskom delu.
Veco, ljubim te u ribicu malu i u jezik veliki, najveći na ovim internet prostorima! Aj Ć. :kojote: :heart:
ajde, putuj, ljubavi, ionako ne bi mogao da je posexas da ti nije onih mojih slika u inboxu :mv:
i gledaj da naplata maloj droci traje duze od pet minuta, da ona tebi ne bi naplatila sve po spisku :lol:
savet nasim dragim muskarcima:
Žene sa kojima se ne treba družiti jer imaju loše navike:
Blagajnica - molim platite unapred !
Lekarka - sledeći, ko je na redu.
Apotekarka - tri puta dnevno posle jela.
Učiteljica - dobro, ali ponovite još jednom.
Kondukterka - sredina guraj napred, da uđu ona dva što vise.
Telefonistkinja - gospodine svršavajte, prošla su tri minute.
Htela si reći ''sa kojima se treba družiti''? :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
Htela si reći ''sa kojima se treba družiti''? :lol:
auuuuu kako sam to smela zaboraviti:g: hvala kojice :)
Kod žena me obično nervira ono što me kod njih i privuče. :kojote:
Tačnije, nervira me što to isto privlači i ostale mužjake. :lol:
nervira me...kad pocne da prica o bivsim koji su je hteli ozeniti :mirka: